Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
26 июня 2014
MaqdaIena: Pękła mi trójka, więc z nią pojechałam, na miejscu się okazało, że mam coś do robienia z czwórką obok również i kuźwa jak zaczęła mi pani Ela rozwiercać, to miałam popękane korzenie, nic się z tym nie dało zdziałać więc wyrwała ;c.
ale jak pękła sama z siebie ?!
SKS -> starość kuva starość :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
C klasa II krakowska, ale jaki filmik z meczu i to w 1080 HD plus realizacja niczym z CL, duży
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
26 июня 2014
NuTiiiiii: ale jak pękła sama z siebie ?!
No przecież nie przywaliłam w nic.
Obudziłam się pewnego ranka i myjąc zęby zauważyłam poziomą kreskę, która po kilku dniach zrobiła się mocno niepokojąca.
No ale ja zawsze miałam słabe zęby, plus SKS ;D.
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
26 июня 2014
MaqdaIena: No ale ja zawsze miałam słabe zęby, plus SKS ;D.
hehe
MaqdaIena: budziłam się pewnego ranka i myjąc
wstęp jak u Czarka w Nic Śmiesznego, fajnie mu wtedy ząb wypadł do zlewu :D
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
29 июня 2014
Konto usunięte: najbardziej nienawidze PSLu , sa jak pijawki, zawsze sie przyczepia rzadzacych i tkwia w tym jak najdluzej dla kasy dla stanowisk, zero szacunku
W koalicji PiS-KNP rolę PSL-u przejmie KNP ;)
Konto usunięte: rosnie jego i jego partii poparcie
Po wypowiedzi o koalicji z PiS na bank poparcie spadnie ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.