Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
7 Octombrie 2013
Konto usunięte: Tatuaz kompletnie zbedny wydatek
to nie smigasz na uniwersalnych?
jak Cie zlapia dowodzik pojdzie do urzedu
Potrzebny mi, mocno ;D.
Czo ? Ahahahha, na zimowych od dwóch lat jeżdzę .
Jaki dowodzik ? Myślisz, że ja glupia ? ;D Dowód leży w domu, za jego brak dostanę najwyzej 100 zl mandatu, a jak bede sie ładnie usmiechac to nic ;D.
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
7 Octombrie 2013
Konto usunięte: Co prawda to byla tylko drogówka, no ale i tak policja na tym filmie wypadla zalosnie, az zal bylo patrzec na meki tych policjantow z facetem ktory podkreslmy to jasno jakiegos duzego oporu nie stawial. Swoja drgoa gdyby nie mundury pomyslalbym ze to jakies zamieszki pijakow
Fajnie napisali w komentach, że koleś który uczył walki wręcz w szkole policyjnej tych kadetów powinien dostać urlop nagrodowy, premię i order odrodzenia Polski
oraz, że Janusz gdyby miał agresor to pokazałby im MMA na żywo tzn. np. co to jest obalenie bo oni w dwójkę nie mogli chłopa na ziemi położyć :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Kombatant
7 Octombrie 2013
MaqdaIena: Potrzebny mi, mocno ;D.
Czo ? Ahahahha, na zimowych od dwóch lat jeżdzę .
Jaki dowodzik ? Myślisz, że ja glupia ? ;D Dowód leży w domu, za jego brak dostanę najwyzej 100 zl mandatu, a jak bede sie ładnie usmiechac to nic ;D.
Co to bedzie za tatuaz? : D
na zimowych w lecie ? o kuwa, to super przeczyeponsc mialas
NuTiiiiii: Fajnie napisali w komentach, że koleś który uczył w szkole policyjnej tych kadetów powinien dostać urlop nagrodowy, premię i order odrodzenia Polski
oraz, że Janusz gdyby miał agresor to pokazałby im MMA na żywo tzn. np. co to jest obalenie bo oni w dwójkę nie mogli chłopa na ziemi położyć :D
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
7 Octombrie 2013
Konto usunięte: Az mi sie przypomnial ten test sprawnosci
Cala prawda :D
idę na kolację z/w
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek