Earth
Earth
  26 Mai 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  7 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tatuaz kompletnie zbedny wydatek to nie smigasz na uniwersalnych? jak Cie zlapia dowodzik pojdzie do urzedu

Potrzebny mi, mocno ;D.
Czo ? Ahahahha, na zimowych od dwóch lat jeżdzę :rotfl:.
Jaki dowodzik ? Myślisz, że ja glupia ? ;D Dowód leży w domu, za jego brak dostanę najwyzej 100 zl mandatu, a jak bede sie ładnie usmiechac to nic ;D.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Co prawda to byla tylko drogówka, no ale i tak policja na tym filmie wypadla zalosnie, az zal bylo patrzec na meki tych policjantow z facetem ktory podkreslmy to jasno jakiegos duzego oporu nie stawial. Swoja drgoa gdyby nie mundury pomyslalbym ze to jakies zamieszki pijakow

Fajnie napisali w komentach, że koleś który uczył walki wręcz w szkole policyjnej tych kadetów powinien dostać urlop nagrodowy, premię i order odrodzenia Polski :rotfl:
oraz, że Janusz gdyby miał agresor to pokazałby im MMA na żywo tzn. np. co to jest obalenie bo oni w dwójkę nie mogli chłopa na ziemi położyć :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  7 Octombrie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Potrzebny mi, mocno ;D. Czo ? Ahahahha, na zimowych od dwóch lat jeżdzę . Jaki dowodzik ? Myślisz, że ja glupia ? ;D Dowód leży w domu, za jego brak dostanę najwyzej 100 zl mandatu, a jak bede sie ładnie usmiechac to nic ;D.

Co to bedzie za tatuaz? : D
na zimowych w lecie ? :wtf: o kuwa, to super przeczyeponsc mialas :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Fajnie napisali w komentach, że koleś który uczył w szkole policyjnej tych kadetów powinien dostać urlop nagrodowy, premię i order odrodzenia Polski oraz, że Janusz gdyby miał agresor to pokazałby im MMA na żywo tzn. np. co to jest obalenie bo oni w dwójkę nie mogli chłopa na ziemi położyć :D

Az mi sie przypomnial ten test sprawnosci - http://www.youtube.com/watch?v=jdg8Sp1HUKM

:DDDDD
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Az mi sie przypomnial ten test sprawnosci

Cala prawda :D
idę na kolację z/w 270b
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  7 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Co to bedzie za tatuaz? : D na zimowych w lecie ? o kuwa, to super przeczyeponsc mialas

Wysyłałam Ci chyba, motyl kolejny ;D.
A jak piszczało na zakrętach:rotfl:.
Nie no, zimowe moje są tak fatalnym stanie, że na lato nie było mi ich szkoda ;D.
:ziober2:
Krzychu00
Krzychu00
  7 Octombrie 2013
Sprawa się rypła na Kino Polska d83ddcfa , dobra komedia d83ddc4dd83dde03
Earth
Earth
  7 Octombrie 2013
Krzychu00
Krzychu00: dobra komedia

Yhm, właśnie oglądam komedie polecaną przez wszystkich i mnie jakoś ona nie bawi. Już pół filmu czekam na zabawny moment. :and: A kino polska nie mam. :<
Krzychu00
Krzychu00
  7 Octombrie 2013
Earth
Earth: Yhm, właśnie oglądam komedie polecaną przez wszystkich i mnie jakoś ona nie bawi. Już pół filmu czekam na zabawny moment

jaki film ?
Gutek909
Gutek909
  8 Octombrie 2013
jaka cisza..
Earth
Earth
  8 Octombrie 2013
Krzychu00
Krzychu00: jaki film ?

"To już jest koniec". :)

Konto usunięte
Konto usunięte: jaka cisza..

W taką ciszę.. :nutki: :>
Earth
Earth
  8 Octombrie 2013
Co ja dopiero przeczytałam o Gutku... :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  8 Octombrie 2013
Ostatnio edytowany: 1 Ianuarie 1970
Earth
Earth: Co ja dopiero przeczytałam o Gutku...

i z czego ta radość co ? ;p
Earth
Earth
  8 Octombrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i czego ta radość co ? ;p

Bo bardzo się cieszę, Mendo. :3
Gutek909
Gutek909
  8 Octombrie 2013
Earth
Earth: Bo bardzo się cieszę, Mendo. :3