Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
25 października 2012 (pierwszy post)
Zestaw par i tabela :
Jakie wyniki obstawiacie?
Hit/Nuda/Niespodzianka?!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Mar1916Cin
28 października 2012
Konto usunięte: Legia w końcu spuchnie, przecież niemożliwe, by Urban czegoś koncertowo nie spierdzielił
NuTiiiiii
28 października 2012
no już chyba nie spierdzielą tego, bo od poprzedniego sezonu zasługują póki co na mistrza
wszystko w ich nogach i głowach
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
JestemFejkiem
29 października 2012
NuTiiiiii: no już chyba nie spierdzielą tego, bo od poprzedniego sezonu zasługują póki co na mistrza
drużyna która przegrywa u siebie z Podbeskidziem nie zasługuje na mistrza :P
NuTiiiiii
29 października 2012
Konto usunięte: drużyna która przegrywa u siebie z Podbeskidziem nie zasługuje na mistrza :P
Najnowsze info :
NASA nosi się z zamiarem kupna stadionu Legii, to jedyne miejsce na ziemi, gdzie brak atmosfery.
NuTiiiiii
29 października 2012
RexMundi: Marcin Sasal trenerem Podbeskidzia
To było pewne.
--
Też wielkich małych derbów nie obejrzałem, widać nie mam czego żałować.
Kombinatoryka
30 października 2012
Eh, szkoda że te derby były takie niemrawe trochę. Liczyłem na 3:0 dla Górnika, niestety mecz potoczył się nie po myśli wszystkich. Teraz yno czekać na następne!
Mar1916Cin
30 października 2012
postawiłem dokładny wynik w bukach ;d dla mnie to było pewne że padnie 0:0