WueRZet
WueRZet
  21 July 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 August 2012
Mistrz Barney w akcji xD
http://www.cda.pl/grafika/60978a3
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 August 2012
kurde 3 filmy co obejrzeć ?

Wyspa Skazańców - C+ Film
Wzgórze Rozdartych Serc - TVN :woot:
Inside Job - TV Puls
...Ignorance is bliss...
kzyhu
kzyhu
  8 August 2012
Rex , Amerykanów w kosza , o 23:15 ćwierćfinał z Australią

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rex , Amerykanów w kosza , o 23:15 ćwierćfinał z Australią

jeszcze czas . chociaż wątpie by to było zacięte spotkanie

chyba włacze Clinta na TVN :D
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  8 August 2012
Swoją drogą niezłe jaja. Drużyna bez swoich najlepszych zawodników muci prawie wszystkich i na 90% będzie grać o medal.
Chudy
Chudy
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Swoją drogą niezłe jaja. Drużyna bez swoich najlepszych zawodników muci prawie wszystkich i na 90% będzie grać o medal.

więc chyba łatwiej się gra nie będąc faworytem , przynajmniej wydaje mi się że polakom jest łatwiej d83dde1c
KorasPL
KorasPL
  8 August 2012
Moj Boze taka Bulgaria w polfinale:(
Przeciez w normalnej naszej dyspozycji przy tym co oni graja obecnie to z 20 nie wychodza w secie z nami:(
Chudy
Chudy
  8 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moj Boze taka Bulgaria w polfinale:( Przeciez w normalnej naszej dyspozycji przy tym co oni graja obecnie to z 20 nie wychodza w secie z nami:(

trzeba było wygrać z kangurami i dojczów zlać w 1/4 :(
Enkido
  8 August 2012
Niemcy w całym meczu ugrali raptem 40 punktów :szok: Przewidziałem 3 półfinalistów, jedynie USA mnie zawiodło.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  9 August 2012
Enkido
Enkido: 40 punktów

50
Enkido
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 50

Faktycznie, nie wiem o czym myślałem jak to liczyłem :P
WueRZet
WueRZet
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To jak tu nie płakać ze śmiechu z piłki nożnej?

Podstawowa różnica. Siatkarze pojechali na turniej jako medaliści ME i zwycięzcy LŚ. Dali dupy konkretnie.

Piłkarze to zbieranina patałachów, wśród których były naturalizowane liski. Dali dupy konrektnie.

;)
Chudy
Chudy
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podstawowa różnica. Siatkarze pojechali na turniej jako medaliści ME i zwycięzcy LŚ. Dali dupy konkretnie. Piłkarze to zbieranina patałachów, wśród których były naturalizowane liski. Dali dupy konrektnie.

a już niebawem w gazetach "Marcin Możdżonek:związek nie zagwarantował nam odpowiedniej ilości biletów i nie mogliśmy się skupić na grze" :rotfl:
KorasPL
KorasPL
  9 August 2012
Reasumujac jestesmy 3 swiatem jezeli chodzi o sporty druzynowe...
Chudy
Chudy
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Reasumujac jestesmy 3 swiatem jezeli chodzi o sporty druzynowe...

no na igrzyskach to ostatnio w 92r medal w grach zespołowych :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.