WueRZet
WueRZet
  21 lipca 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moje typy na dziś: Arg - Bra 0-3 USA - Wło 3-1 Pol - Ros 3-1 Buł - Nie 2-3

ARG - BRA 1-3
USA - ITA 3-1
POL - RUS 1-3
BUL - GER 3-1
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem ale jakos spokojny jestem przed tym meczem z ruskami:)

ja zupełnie odwrotnie :crylol: nie wiem za co się złapać :D chyba obejrzę sobie za godzinę Brazylia - Argentyna :P
kzyhu
kzyhu
  8 sierpnia 2012
całkiem ładna ta nasza zapaśniczka :)

kzyhu
kzyhu
  8 sierpnia 2012
i jest 1/8 finału w kategorii 48kg , oby tak dalej :rock:

Gutek909
Gutek909
  8 sierpnia 2012
dziś tvp1 ma w planach pokazać na żywo pierwszy set USA - Włochy ;p
KorasPL
KorasPL
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zupełnie odwrotnie nie wiem za co się złapać :D chyba obejrzę sobie za godzinę Brazylia - Argentyna :P

Polecam Meliske:D
Gutek909
Gutek909
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Polecam Meliske:D

chyba pół litra :D

http://demotywatory.pl/3889825/Z-calym-szacunkiem-dla-komentatorow-TVP-ktorzy-komentuja-siatkowke-ale

co jak co, ale Swędrowski ma większe pojecie o siatkówce i komentuje o wiele lepiej niż Dębowski. Chociaż Dębowski potrafi stworzyć emocje, ale kurde często się myli :P a Szyszko mnie dołuje
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://demotywatory.pl/3889825/Z-calym-szacunkiem-dla-komentatorow-TVP-ktorzy-komentuja-siatkowke-ale

Wrzucałem to parę stron temu :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
KorasPL
KorasPL
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba pół litra :D

Hahaha:D

Konto usunięte
Konto usunięte: co jak co, ale Swędrowski ma większe pojecie o siatkówce i komentuje o wiele lepiej niż Dębowski. Chociaż Dębowski potrafi stworzyć emocje, ale kurde często się myli :P a Szyszko mnie dołuje

Racja Swedrowski z Drzyzga sa ok
Gutek909
Gutek909
  8 sierpnia 2012
Enkido
Enkido: Wrzucałem to parę stron temu :P

nie zauważyłem
Konto usunięte
Konto usunięte: Racja Swedrowski z Drzyzga sa ok

obejrzyj sobie TB z 2006 z MŚ z Rosją ;D

kuwa, do tej pory takiego meczu jak tamten nie widziałem :P ryczałem ze szczęścia ;D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde w typerze na FB zajmuje 365 miejsce dopiero ech a nie typowałem 4 meczów :P 2 na bank bym trafił za 5 pkt to i tak miałbym dopiero 82 miejsce :P

no ja 77 chyba :woot:

chyba żeby się jeszcze załapac na tablet to albo -100 % skuteczności albo ryzykować z typami typu - dać na ruskich
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaka ta fotka jest...

a no tak bo wyzerowałem Cię
i chyba będe musiał znowu
ustaw normalny wiek :)
...Ignorance is bliss...
KorasPL
KorasPL
  8 sierpnia 2012
RexMundi
RexMundi: ustaw normalny wiek :)

Udowodnij ze to jest nie normalny? Wlasnie:)

Konto usunięte
Konto usunięte: obejrzyj sobie TB z 2006 z MŚ z Rosją ;D

Pamietam doskonale nie musze ogladac.Lezalem w lozku rozj... przez grype jak grali z ruskami
RexMundi
RexMundi
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Udowodnij ze to jest nie normalny? Wlasnie:)

bo ostatnim razem byłeś starszy :P
...Ignorance is bliss...
KorasPL
KorasPL
  8 sierpnia 2012
RexMundi
RexMundi: bo ostatnim razem byłeś starszy :P

O ja to tylko fotka :D ustawiam po prostu na strzal:D zmienie pozniej:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.