WueRZet
WueRZet
  21 lipca 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
Gutek909
Gutek909
  8 sierpnia 2012
RexMundi
RexMundi: co powie Gutek po meczu siatkarzy

zapewne jak wejdę na forum to już będzie trochę po meczu i ja zazwyczaj potrafię przyznać, że siatkarze grali piach a nie szukać usprawiedliwienia gdzie indziej ;)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 sierpnia 2012
jak mnie wku... takie sepienie dziennikarzy
stoja nasze zrozpaczone że 4 miejsce i minimalna przegrana medalu a Ci tam dręczą je pytaniami , ryczą a Ci dalej swoje -- nic tylko przypie... takiemu

niech męczą te ofermy co zajmuja ostatnia miejsca
...Ignorance is bliss...
Chudy
Chudy
  8 sierpnia 2012
4 miejsce , jaram się
kzyhu
kzyhu
  8 sierpnia 2012
po co w ogóle Wojciechowskiego wysyłali na te igrzyska , przecież jest kompletnie bez formy po kontuzji :and:

Azgiaroo
Azgiaroo
  8 sierpnia 2012
Pobij rekord świata w półfinale,
przypłyń w finale na 4 miejscu...
kuba92762
kuba92762
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie potrafię inaczej ;) za bardzo jestem związany z siatkówką i zawsze się przejmuje takimi meczami :P taka już moja natura ;D

Z lepszymi będziemy zmuszeni do dobrej gry. Wiemy co Kacapy pokazać mogą, Australię olaliśmy niestety:)
A ja ani pić na meczu nie będę mógł, ani przeklinać;/
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po co w ogóle Wojciechowskiego wysyłali na te igrzyska , przecież jest kompletnie bez formy po kontuzji

Nie wiesz? Żeby działacze mieli darmowe wakacje

Konto usunięte
Konto usunięte: A ja ani pić na meczu nie będę mógł, ani przeklinać;/

Teściu na pewno jakiś 4-pak lub flaszkę wyciągnie ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  8 sierpnia 2012
Enkido
Enkido: Teściu na pewno jakiś 4-pak lub flaszkę wyciągnie ;)

No niestety ja później prowadzę więc i tak dupa, ale na półfinał Polaków( w co bardzo mocno wierzę) sam sobie flaszeczkę kupię.
Azgiaroo
Azgiaroo
  8 sierpnia 2012
To potem będziesz musiał dokupić na finał, bo w półfinale trafimy na słabszego niż Rosja d83ddc4a
kuba92762
kuba92762
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To potem będziesz musiał dokupić na finał, bo w półfinale trafimy na słabszego niż Rosja

Ja ze strachu już przed meczem staram się % wyluzować więc pewnie coś na zapas będę musiał mieć:)
Kurs na Polaków 2,20, do tego dorzucić na Włochów z USA i za 100 można mieć coś w granicy 700 chyba:woot:
Gutek909
Gutek909
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Z lepszymi będziemy zmuszeni do dobrej gry. Wiemy co Kacapy pokazać mogą, Australię olaliśmy niestety:)

dziś sobie oglądałem tb z MŚ 2006 z Rosją :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja ani pić na meczu nie będę mógł

ja będę musiał :D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No niestety ja później prowadzę więc i tak dupa, ale na półfinał Polaków( w co bardzo mocno wierzę) sam sobie flaszeczkę kupię.

Przed meczem jedno piwko strzel, w trakcie wszystko spalisz :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  8 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziś sobie oglądałem tb z MŚ 2006 z Rosją

Ja 2 dni temu, ale na yt nie jest jakaś najlepsza wersja:D
Profesor Szymański, aż dziwne, że w lidze przez te pare lat nie błyszczał:D
Enkido
Enkido: Przed meczem jedno piwko strzel, w trakcie wszystko spalisz :P

Walnę sobie zestaw= burn+ćwiarteczka:D
KorasPL
KorasPL
  8 sierpnia 2012
Nie moglem sie wypowiadac na forum bo nie mialem ustawionego wieku tzn hahaha!
Jaka ta fotka jest...
Gutek miales racje dali mi bana 24H
KorasPL
KorasPL
  8 sierpnia 2012
To co golimy dzis Rossije Panowie?:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.