WueRZet
WueRZet
  21 липня 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
Gutek909
Gutek909
  6 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o której mecz jest?

będą pokazywać, 15:45.
ja w tym czasie będę grał w plażówkę ;D i znowu wysiłek wielki :P gorąco w cholerę, po dwóch biegać z 2.5h to niezła katorga :P
kuba92762
kuba92762
  6 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: będą pokazywać, 15:45. ja w tym czasie będę grał w plażówkę ;D i znowu wysiłek wielki :P gorąco w cholerę, po dwóch biegać z 2.5h to niezła katorga :P

OO,to idealnie:D
Ja teraz rowerek stacjonarny, ale kolano nie wytrzymuje więc chyba do sezonu tylko dieta i truchtanie na biezni na siłce:) W plażowke ostatnio też grałem to lepiej z przyjęciem było niż z atakiem.Złych nawyków na plaży nabieram:P
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  6 серпня 2012
Ja wczoraj na plaży chciałem pograć, ale sen mnie napadł :rotfl:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  6 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W plażowke ostatnio też grałem to lepiej z przyjęciem było niż z atakiem.Złych nawyków na plaży nabieram:P

ja właśnie już się na plażę przestawiam od czerwca :P wiesz Ty masz ligę to inna sprawa. Ja tam w rok szkolny gram z 2 razy w tyg na sali, ale już tylko rekreacyjnie :P ale plażówka to zajebista sprawa, czasem z kumplami nam takie heroiczne akcje wychodzą, że szok :D bardziej techniczna gra ;) niż halowa
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 серпня 2012
oberwanie chmury na Pomorzu, leje i tak pierdyknęło koło mnie, że szok 26a1
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  6 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja właśnie już się na plażę przestawiam od czerwca :P wiesz Ty masz ligę to inna sprawa. Ja tam w rok szkolny gram z 2 razy w tyg na sali, ale już tylko rekreacyjnie :P ale plażówka to zajebista sprawa, czasem z kumplami nam takie heroiczne akcje wychodzą, że szok :D bardziej techniczna gra ;) niż halowa

Na plażowce takiego pełnego nabiegu sie nie wykona i potem mi to wchodzi w nawyk i zostaje, np. z drugiej lini z prawego skrzydła łatwiej mi się atakuje niż z pierwszej z lewego:P I od 2 lat jakby nie pamiętam jak to się robi:P Dobrze, że chociaz to prawe chodzi dobrze, bo fascynujące jest- w 2 liceum byc lepszym niz jak sie ma 21 lat prawie:P
Gutek909
Gutek909
  6 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na plażowce takiego pełnego nabiegu sie nie wykona

no to oczywiste, zależy jak niektórzy graja jeszcze :P jak widziałem boiska do plażówki niektóre, to piasku tyle co nic, normalnie jak na ziemi byś grał to wtedy łatwiej :P
my mamy może z 15 ton piasku na boisku wysypane a i tak nie jest jeszcze idealne :D piasek nie jest najlepszej jakości, ale jakoś dajemy radę :P wszystko na własną rękę robiliśmy parę lat temu :P
kzyhu
kzyhu
  6 серпня 2012
świetnie wybronił parter :rock: 1-0 :rock:

Gutek909
Gutek909
  6 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: świetnie wybronił parter

Krzychu, masz mój numer to napisz mi wynik meczu Włochy-Bułgaria jak możesz oki ?
bo ja muszę już spadać na ' plażę ' :mrgreen:
kzyhu
kzyhu
  6 серпня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Krzychu, masz mój numer to napisz mi wynik meczu Włochy-Bułgaria jak możesz oki ?

to ten 0700... ? :rotfl:

ok nie ma problemu 260e
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 серпня 2012
jak tam nasz bo tv antena zalana d83ddca6
kzyhu
kzyhu
  6 серпня 2012
nie chce nic mówić ale świetnie to wygląda :)

drugi ćwiercfinał :rock:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 серпня 2012
Polski Gladiator :rock:
na onecie z podniety napisali półfinał :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 серпня 2012
rzeźnia ile trzeba mieć siły, dzisiaj od razu finał jak coś :ssh:
kzyhu
kzyhu
  6 серпня 2012
cwierćfinał w 120kg 2755dajesz :rock:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.