WueRZet
WueRZet
  21 July 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
Gutek909
Gutek909
  4 August 2012
Enkido
Enkido: My i Bułgarzy mamy w setach 10-4

później się liczą małe punkty, w których to my prowadzimy :mrgreen:

czyli podsumowując: wygrywamy z Australią 3-0 i wychodzimy z pierwszego miejsca w grupie!!!!!!!!!!!!!!
kuba92762
kuba92762
  4 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jeśli wygramy z Australią 3-0 to mamy pierwsze miejsce :D

I dobrze:D
Tylko złoto na IO w siatkówkę osłodzi mi to, że nie byłem na Qemists na woodstocku:P
KorasPL
KorasPL
  4 August 2012
Faktycznie Enkido zapomnialem ze przegralismy seta z makaronem:D
kuba92762
kuba92762
  4 August 2012
Enkido
Enkido: My i Bułgarzy mamy w setach 10-4

Pojutrze pastuchy stracą seta na pewno:)
Gutek909
Gutek909
  4 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Widzisz Gutek zmobilizowalem Cie do wyszperania przepisow obowiazujacych na IO:D

no tak, bo już sam się zamotałem :D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  4 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: później się liczą małe punkty, w których to my prowadzimy

Wiem, tylko Korasa chciałem poprawić co do setów ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
KorasPL
KorasPL
  4 August 2012
Wiec cwiercfinal z rajchem:P
Gutek909
Gutek909
  4 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Faktycznie Enkido zapomnialem ze przegralismy seta z makaronem:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Pojutrze pastuchy stracą seta na pewno:)

panowie to i tak nic nie znaczy. Włosi mają punkt mniej niż my. Zależymy już tylko od siebie, bo nie sądzę, że Bułgarzy rozgromią Włochów i to mocno :D
kuba92762
kuba92762
  4 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zależymy już tylko od siebie, bo nie sądzę, że Bułgarzy rozgromią Włochów i to mocno :D

No jak Zaytsev zagra taką kaszanę to różnie może być:D
Chociaż nie zakładam nawet, że nie zbijemy Australii tak jak dzisiaj Wielkiej Brytanii:)
Gutek909
Gutek909
  4 August 2012
Bułgarzy mają w małych punktach +4 a my +62 :mrgreen:
więc wystarczy 3-0 z Australia i pierwsze miejsce nasze :rock:
Gutek909
Gutek909
  4 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No jak Zaytsev zagra taką kaszanę to różnie może być:D

ale zobacz jaka różnica w małych punktach, więc to niemożliwe :D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  4 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bułgarzy mają w małych punktach +4 a my +62

No nie sądziłem, że taka duża jest ta przewaga małych punktów :szok:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  4 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale zobacz jaka różnica w małych punktach, więc to niemożliwe :D

No wiadomo już:P
Ale przecież ja jestem bardziej przekonany nawet, że pojutrze faszyzm wygra z pastuchami:P
Pieknie się ułoży-Brazylia i Rosja wyeliminują Włochy i Bułgarię, a potem my zniszczymy Brazylię i Rosję:D
KorasPL
KorasPL
  4 August 2012
Procentuja teraz te wygrane do 14 w meczach z Wlochami i Bulgaria
KorasPL
KorasPL
  4 August 2012
Ciekawe czy mlodzi Serbowie postawia sie slabej Brazylii:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.