WueRZet
WueRZet
  21 lipca 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
Gutek909
Gutek909
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyjęcie utrzymali, Bartman z Schopsem za Grozera, cięzko bedzie rozkminic kogo Kowal na dany mecz wystawi, u jednego siła, a u drugiego technika:P No i ten Kovacevic pewnie serca dołoży do drużyny bo jakimś tam wirtuozem nie jest:D Ja Zaksy nawet nie biore pod uwage niestety,tak samo Jastrzebia.

ogólnie na ten temat to ja się wypowiem jak już będą ustalone składy czołowych drużyn :P
kuba92762
kuba92762
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie na ten temat to ja się wypowiem jak już będą ustalone składy czołowych drużyn :P

No wiadomo:D
Jestem ciekawy czy Wlazły kiedyś ze SKRY odejdzie:DPrzypuszczam, że co druga drużyna na świecie chciałaby go:P
Chudy
Chudy
  5 sierpnia 2012
Kovacevic jakie gwoździe wbija
KorasPL
KorasPL
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem ciekawy czy Wlazły kiedyś ze SKRY odejdzie:DPrzypuszczam, że co druga drużyna na świecie chciałaby go:P

Spuszczasz sie Kuba nad tym Wlazlym^^ hehehe;D
Mnie tam jego nie brakuje.Jego kurevsko nieregularna zagrywka byla tak deneruwjaca ze naprawde czasem to sie szlo zalamac.Kierunkow tez czasem nie trzymal liczyl tylko na zasiego i zdarzaly mu sie takie momeny ze bil przed siebie:P
Chudy
Chudy
  5 sierpnia 2012
seria Visotto
kuba92762
kuba92762
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Spuszczasz sie Kuba nad tym Wlazlym^^ hehehe;D

Nie, ale go lubię.Chciałbym go zobaczyć gdzieś indziej, za granicą chociaż na sezon:D
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie tam jego nie brakuje.Jego kurevsko nieregularna zagrywka byla tak deneruwjaca ze naprawde czasem to sie szlo zalamac.Kierunkow tez czasem nie trzymal liczyl tylko na zasiego i zdarzaly mu sie takie momeny ze bil przed siebie:P

No 2 razy pod rząd rzadko się mylił, korygował atak czego Bartman nie robi niestety i szczęscie, że na razie częsciej dobrze gra niż źle:P
A co do zagrywki- to jesteśmy chyba najsłabszym zespołem w zagrywce w tej czołówce.Nikt nie ma regularnej z pierwszej szóstki:DRuciaka też nie nazwę jakąś mega regularną:P
Gutek909
Gutek909
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie tam jego nie brakuje.Jego kurevsko nieregularna zagrywka byla tak deneruwjaca ze naprawde czasem to sie szlo zalamac.Kierunkow tez czasem nie trzymal liczyl tylko na zasiego i zdarzaly mu sie takie momeny ze bil przed siebie:P

Wlazły na początku kariery profesjonalnej bazował tylko na zasięgu i bił przed siebie :P ale to nie zmienia faktu, że w Polsce lepszego atakującego po prostu nie ma :P
Chudy
Chudy
  5 sierpnia 2012
czas na FM :P
kuba92762
kuba92762
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wlazły na początku kariery profesjonalnej bazował tylko na zasięgu i bił przed siebie :P ale to nie zmienia faktu, że w Polsce lepszego atakującego po prostu nie ma :P

Był w Szczecinie na Salpsie dla Hospicjum to rzeczywiście, nad takimi Wikami czy Jurkiewiczami to sadził nad blokiem i to spokojnie:P
I do zdjęcia by nie stanął, musiałem mówić, że dla babci:lol:
KorasPL
KorasPL
  5 sierpnia 2012
Piszcie co chcecie ale ja tam za nim nie tesknie i tak juz nigdy nie zagra w kadrze.Wole juz Piotra Gruszke zeby wrocil haha!!! i jego swietny atak z miejsca.Najlepiej wspolpracujacy z blokiem przeciwnika zawodnik na swiecie;D

Nie wiem czy pamietacie ale zapomnialem jak on sie nazywal.Gral kiedys w Mostostalu za czasow jego najwiekszej slawy.Byl rezerwowym atakujacym albo przyjmujacym ale chyba atakujacym.Konczyl on swoja kariere gdzies kolo sezonu 99/00.Pamietam jak go kiedys wstawili na atak w LM jeszcze jak Mostostal gral w Opolskim okraglaku w LM . Nie wiem czy wy to pamietacie Gutek i Kuba.? Atakowal tak smiesznie z miejsca z takiego zatrzymania smiesznego:D
Gutek909
Gutek909
  5 sierpnia 2012
ja nie czaje o kogo chodzi :P chyba za młody wtedy byłem :P
KorasPL
KorasPL
  5 sierpnia 2012
Z tym sezonem 99/00 to moze troche przesadzilem to byl sezon 02/03 jak konczyl chyba albo 01/02 cos takiego:P
kuba92762
kuba92762
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy wy to pamietacie Gutek i Kuba.? Atakowal tak smiesznie z miejsca z takiego zatrzymania smiesznego:D

No składy kojarzę, ale nie pamiętam dokładnie o kogo mogło chodzić:P
kuba92762
kuba92762
  5 sierpnia 2012
Nie no Papke chyba z miejsca nie atakował i znany na maksa jest:P
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  5 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy pamietacie ale zapomnialem jak on sie nazywal.Gral kiedys w Mostostalu za czasow jego najwiekszej slawy.Byl rezerwowym atakujacym albo przyjmujacym ale chyba atakujacym.Konczyl on swoja kariere gdzies kolo sezonu 99/00.Pamietam jak go kiedys wstawili na atak w LM jeszcze jak Mostostal gral w Opolskim okraglaku w LM . Nie wiem czy wy to pamietacie Gutek i Kuba.? Atakowal tak smiesznie z miejsca z takiego zatrzymania smiesznego:D

Polak czy nie?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.