WueRZet
WueRZet
  21 lipca 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
Gutek909
Gutek909
  2 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie bardzo rozumiem:)

on już sugerował, że Polacy przegrali z Bułgarią specjalnie, bo kalkulowali :P
kzyhu
kzyhu
  2 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: czytałem ten artykuł , rzygać mi się zachciało jak to zobaczyłem , ta dziewczyna powinna pracować w kiosku albo przedszkolu a nie walczyć na macie , mogła być bohaterką dla nas , dla naszego kraju , a zachowała się jak nie powiem co

no właśnie , chyba za słaba psychika jak do sportów walki , skoro ta Węgierka wyszła do walki to znaczyło , że może walczyć i należało zrobić wszystko by wygrać , zreszta jej nastepna przeciwniczka w walce o brąz sie nad nia nie litowała i wygrała dość szybko przez ippon
KorasPL
KorasPL
  2 sierpnia 2012
AHa
ale jaki w tym sens?
Chyba kazdemy zalezy aby wygrac grupe aby wyjsc z 1 miejsca.Jak dla mnie debilna teoria.
kzyhu
kzyhu
  2 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: on już sugerował, że Polacy przegrali z Bułgarią specjalnie, bo kalkulowali :P

jaja se robił :rotfl:

dałes na to 3-1 dla USA ?

Chudy
Chudy
  2 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie , chyba za słaba psychika jak do sportów walki , skoro ta Węgierka wyszła do walki to znaczyło , że może walczyć i należało zrobić wszystko by wygrać , zreszta jej nastepna przeciwniczka w walce o brąz sie nad nia nie litowała i wygrała dość szybko przez ippon

no jak dla mnie powinna zakończyć karierę i zająć się czym innym , skoro nie nadaje się do tego sportu , przeciwnika należy dobić na macie czy na ringu tak jak zwierzynę ,prawo dżungli słabszy ginie , zawodnicy sportów walki muszą mieć instynkt zabójcy (tymbardziej na igrzyskach!) a nie klepać się po pleckach i nie kopać kogoś bo nóżka go boli , shit
Konto usunięte
Konto usunięte: jaja se robił

jesteś chyba jednym z niewielu,który wyczuwa moje "prowo" :D
Gutek909
Gutek909
  2 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dałes na to 3-1 dla USA ?

moja pierwsza myśl była 3-2 i dałem właśnie taki wynik ;p
KorasPL
KorasPL
  2 sierpnia 2012
W sumie to ciezko wyczuc prowo skoro czyta sie ostatnia strone tylko:)
Gutek909
Gutek909
  2 sierpnia 2012
Rezende już nie panuje nad tą Brazylią..
kzyhu
kzyhu
  2 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: no jak dla mnie powinna zakończyć karierę i zająć się czym innym , skoro nie nadaje się do tego sportu , przeciwnika należy dobić na macie czy na ringu tak jak zwierzynę ,prawo dżungli słabszy ginie , zawodnicy sportów walki muszą mieć instynkt zabójcy (tymbardziej na igrzyskach!) a nie klepać się po pleckach i nie kopać kogoś bo nóżka go boli , shit

młoda jeszcze jest , cała kariera przed nią ale fakt z takim podejściem to za wiele raczej w tym sporcie nie osiągnie , może ta dzisiejsza walka ją czegoś nauczy

Chudy
Chudy: jesteś chyba jednym z niewielu,który wyczuwa moje "prowo" :D

niekoniecznie , bo też się wpieprzyłem na tym tekscie o kalkulowaniu :)
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  2 sierpnia 2012
Tydzień za nami i mamy jedno srebro plus bodajże 3 razy 4 miejsce i raz piąte :zonk:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Chudy
Chudy
  2 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: młoda jeszcze jest , cała kariera przed nią ale fakt z takim podejściem to za wiele raczej w tym sporcie nie osiągnie , może ta dzisiejsza walka ją czegoś nauczy

psychiki raczej nie zmieni , chyba że trafi na tego psychologo Żołedzia co Małyszowi pomagał :rotfl: ale wątpie , miała szansę ale kolokwialnie mówiąc zesrała się :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: niekoniecznie , bo też się wpieprzyłem na tym tekscie o kalkulowaniu :)

:crylol:
kzyhu
kzyhu
  2 sierpnia 2012
Enkido
Enkido: Tydzień za nami i mamy jedno srebro plus bodajże 3 razy 4 miejsce i raz piąte

zobacz co było po takim samym igrzysk czasie 4 lata temu w Pekinie :)
Gutek909
Gutek909
  2 sierpnia 2012
Clayton Stanley show
KorasPL
KorasPL
  2 sierpnia 2012
Poczatek konca wielkiej Brazylii.Prawdopodobnie po tych Igrzyskach ta druzyna kompletnie sie rozleci.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  2 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zobacz co było po takim samym igrzysk czasie 4 lata temu w Pekinie

Weź mi pokaż, bo coś mi się wydaje, że było lepiej
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.