Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
20 July 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.
Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.
Enjoy! приглашаю
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
24 December 2012
Pisałem rano, że jest 9 zdarzeń
a teraz już nawet 5, football amerykański i kosz :D
Na jutro też skromnie, dochodzi kilka spotkań z kosza.
i uwaga testowy mecz krykieta
Australia - Srilanka 1 kurs 1.50
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
LuznyGosc
24 December 2012
Czekam jednak na nastepna kolejke PD.
LuznyGosc
24 December 2012
Ide spac. Smacznego. :)
kuba92762
24 December 2012
Jutro Oklahoma-Miami do obstawienia:D
Nie kierując się sympatiami bo lubie i Lebrona i Wade'a i Bosha to wydaje mi się, że drugiej wpadki OKC nie zaliczą i sam chyba jutro wjadę w to:D
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 2
gron102
24 December 2012
LuznyGosc: Przecież na bet też jest taka opcja
Mam też konto na bwinie, ale nie gram bo tam minimalna wpłata to 40zł a na bet od 10zł już grasz. Czasem bwin jak mam za dużo kasy to pogram w Holdema na dolary :D
. He dziwnie tyle razy patrzyłem i nie widziałem tej opcji. Tylko widziałem do połowy a nie ze dwie połowy sie wliczały i w tej albo w tej mogli wygrać . A co do Holdema z jaka tam kwota wchodziłeś na Polskie bo tez mie korci pograć
NuTiiiiii
26 December 2012
gron102: A co do Holdema z jaka tam kwota wchodziłeś na Polskie bo tez mie korci pograć
A to chyba do mnie bo źle cytujesz - na spokojnie 40-60zł.
--
Dziś kolejka cudów na Wyspach.
Obstawiam :
Norwich - Chelsea 1
Sunderland - City 1
MU - Newcastle 1
NuTiiiiii
26 December 2012
Spróbuję takie coś :
W sumie systemie też by było dobre, ale na system zagram sobie remisy.
kzyhu
26 December 2012
wstąpiłem dziś punktu i pusciłem over 2,5 w nastepujacych meczach :
QPR - WBA
Aston Villa - Tottenham
Bolton - Sheffield W
Milton- Walsall
Exeter- Oxford
Wrexham- Telford
NuTiiiiii
26 December 2012
Nowa stronka STSu fajna i bardzo przejrzysta. Do tego mają wyższe kursy niż na bet, z chęcią bym tam pograł gdyby nie te kserokopie dowodu.
LuznyGosc
26 December 2012
Konto usunięte: Nie kierując się sympatiami bo lubie i Lebrona i Wade'a i Bosha to wydaje mi się, że drugiej wpadki OKC nie zaliczą i sam chyba jutro wjadę w to:D
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
26 December 2012
ja pierdziele
3 kupony - i 3 z jednym pudłem
====
mam pytanko do znawców -- na czym polega ten spread czy coś w koszykówce
np. +3,5 Spread
...Ignorance is bliss...
kuba92762
26 December 2012
LuznyGosc: Tak myslalem, ze jednak Miami.
Szczerze to się tego bałem, ale przypuszczam, że i tak pokierowałem sie sympatią do jednej drużyny:P W innych spotkaniach jestem bardziej obiektywny chyba:D
Dzisiaj parę overów jest do pogrania, ale jak wrócę z obiadu to się bardziej przyjrzę.
kuba92762
26 December 2012
RexMundi: np. +3,5 Spread
Przewaga po prostu. Drużyna, która ma -3,5 musi wygrać co najmniej 4 punktami.