NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 July 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Chudy
Chudy
  23 December 2012
I jak chcecie zarobić a nie dać zarobić to grajcie NBA tutaj
http://www.marathonbet.com/en/betting/Basketball/

Kursy o niebo lepsze niż na innych bukmacherach
kuba92762
kuba92762
  23 December 2012
Nuti, wydaje mi się, że nie wejdzie Ci.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  23 December 2012

dlaczego jak gram wirtual to wchodzą kupony ? :rotfl:

eksperyment 2z3 trwa dalej ... nastepne kupony

mam nadzieje ze te wyzej nie wejda, bo sie wkurze :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nuti, wydaje mi się, że nie wejdzie Ci.

Obsrałem się po waszych wypowiedziach i puściłem tylko za 20zł na próbę a chciałem wejść za 100zł.
Ehh
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 December 2012
Na dzisiaj tylko 9 zdarzeń do typowania na bet :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  24 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Obsrałem się po waszych wypowiedziach i puściłem tylko za 20zł na próbę a chciałem wejść za 100zł.

No weszło fajnie, ale na dużym szczęściu:D
Nie wiem jak z Brooklynem, ale NYK na mega farcie dowieźli zwycięstwo do końca:D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No weszło fajnie, ale na dużym szczęściu:D Nie wiem jak z Brooklynem, ale NYK na mega farcie dowieźli zwycięstwo do końca:D

To może i dobrze, że lekko zagrałem :P
kuba92762
kuba92762
  24 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To może i dobrze, że lekko zagrałem :P

No za większą pewnie by nie weszło, a tak masz na dalsze stawianie:P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No za większą pewnie by nie weszło, a tak masz na dalsze stawianie:P

Nom pójdę za ciosem w NBA, tylko że ten sezon trochę mi odleciał i będę liczył na podpowiedź :)
kuba92762
kuba92762
  24 December 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nom pójdę za ciosem w NBA, tylko że ten sezon trochę mi odleciał i będę liczył na podpowiedź :)

No jak byłem na praktykach to też straciłem 3 tygodnie, ale teraz już wrociłem i ciągle śledzę więc jak coś to pomogę:D
gron102
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
gron102
  24 December 2012
Mam pytanko jak widzę każdy chyba obstawia na bet home czemu nie spróbujecie na Bwinie tam jest więcej możliwości i jest taka opcja połowa lub koniec spotkania że drużyna jak wygra połowę albo przegra połowę a wygra mecz macie kupon.przykładem jest ostatni mecz west hamu z evertonem . West ham wygrał połowę i miałem olewkę na dalszy ciąg meczu . Myślę że to wam by mogło trochę pomóc :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 December 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No jak byłem na praktykach to też straciłem 3 tygodnie, ale teraz już wrociłem i ciągle śledzę więc jak coś to pomogę:D

Będziesz miał coś ciekawe to zapodaj.

gron102
gron102: Mam pytanko jak widzę każdy chyba obstawia na bet home czemu nie spróbujecie na Bwinie tam jest więcej możliwości i jest taka opcja połowa lub koniec spotkania że drużyna jak wygra połowę albo przegra połowę a wygra mecz macie kupon.przykładem jest ostatni mecz west hamu z evertonem . West ham wygrał połowę i miałem olewkę na dalszy ciąg meczu . Myślę że to wam by mogło trochę pomóc :)

Przecież na bet też jest taka opcja :ninja:
Mam też konto na bwinie, ale nie gram bo tam minimalna wpłata to 40zł a na bet od 10zł już grasz. Czasem bwin jak mam za dużo kasy to pogram w Holdema na dolary :D
LuznyGosc
LuznyGosc
  24 December 2012
Liczylem na szczescie przy tamtym kuponiku. :P
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  24 December 2012
no wpłyneła kasa na konto -- zaczynamy zabawe :D
...Ignorance is bliss...
LuznyGosc
LuznyGosc
  24 December 2012
Przeciez nie ma co obstawiac.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.