Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.
Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.
Enjoy! приглашаю
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
LuznyGosc
16 grudnia 2012
Postawilem taki sam kupon, jak porzedni, tylko zamiast Chelsea dalem Borussie i zredukowalem stawke do 3 stowek.
NuTiiiiii
16 grudnia 2012
LuznyGosc: 200zl w przeciagu miesiaca, a u mnie kilka kola w przeciagu kilku dni.
LuznyGosc: Ciezkie uzaleznienie.
Ja to bardziej traktuję jako rozrywkę, zamiast paczki fajek czy jakieś zdrapki zagram sobie za dyszkę a nóż widelec coś wpadnie.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
LuznyGosc
16 grudnia 2012
NuTiiiiii: Ja to bardziej traktuję jako rozrywkę, zamiast paczki fajek czy jakieś zdrapki zagram sobie za dyszkę a nóż widelec coś wpadnie.
Tak tez kiedys gralem.. No i widzisz, jak skonczylem.
LuznyGosc
16 grudnia 2012
Gdyby wszystkie pewniaczki mi weszly (Celta - Real, Bate - Bayern, Ukraina - Moldawia i inne), to mialbym juz z ponad 10 kola. Powiedz, ze to nie jest ku*ewski pech.
NuTiiiiii
16 grudnia 2012
Mam dla zabawy coś, tylko na razie Koguty nie szaleją :
NuTiiiiii
16 grudnia 2012
LuznyGosc: Gdyby wszystkie pewniaczki mi weszly (Celta - Real, Bate - Bayern, Ukraina - Moldawia i inne), to mialbym juz z ponad 10 kola.
No pech, pamiętam na Mołdawii też poległem z 1 pudłem.
Może graj tak duże stawki jak do tej pory, ale system 2/3 lub 3/4 żeby był margines 1 błędu.
LuznyGosc
16 grudnia 2012
NuTiiiiii: Może graj tak duże stawki jak do tej pory, ale system 2/3 lub 3/4 żeby był margines 1 błędu.
Nie gralem jeszcze nigdy innym systemem niz kombinacyjny.
NuTiiiiii
16 grudnia 2012
Werder
NuTiiiiii
16 grudnia 2012
Uuuuu Valencia też dała dupy po całości.