NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kniatol1
kniatol1
  16 grudnia 2012
jakieś w miare pewnie LB dzis?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 grudnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Niepewny, aczkolwiek moze wejsc przy odrobinie szczescia.

Taki za 2 zł dałem, szału tak nie ma bo chyba wyszło niecałe 25zł do wygrania.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  16 grudnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Pokazuje, co mi weszlo, a co nie, czyli skutecznosc. Screenow mi sie nie chcialo robic.

Wklepać typy po meczach to każdy umie :ziober2: przez takie coś to tracisz wiarygodność, że tyle stawiasz itd
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
kzyhu
kzyhu
  16 grudnia 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Wklepać typy po meczach to każdy umie przez takie coś to tracisz wiarygodność, że tyle stawiasz itd

podbijam , napisać po zakończonych meczach na co się stawiało to żadna sztuka :tak:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 grudnia 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Wklepać typy po meczach to każdy umie przez takie coś to tracisz wiarygodność, że tyle stawiasz itd

Wiertło jaki detektyw :D
Swoją drogą trochę racji, tylko wklejone kupony pokazują co jest grane bo każdy może napisać 3 mecze i stawka 800 zł.

Chociaż ja Luźnemu akurat wierzę, no i kiedyś widziałem jeszcze chyba kupon Chudego za ponad 1000zł na Wisłę z Lechem 1X chyba 261d
LuznyGosc
LuznyGosc
  16 grudnia 2012
Wiertlo92

Konto usunięte
Konto usunięte: podbijam , napisać po zakończonych meczach na co się stawiało to żadna sztuka

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Swoją drogą trochę racji, tylko wklejone kupony pokazują co jest grane bo każdy może napisać 3 mecze i stawka 800 zł.

Bo ja nie mam co robic, tylko oklamywac ludzi na forum fotki w sprawie moich stawek na kuponach. :D
LuznyGosc
LuznyGosc
  16 grudnia 2012

Prosze bardzo.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 grudnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Bo ja nie mam co robic, tylko oklamywac ludzi na forum fotki w sprawie moich stawek na kuponach.

No w sumie tak :rotfl:
LuznyGosc
LuznyGosc
  16 grudnia 2012
W ogole musialbym wymyslac i przegrane kupony. :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 grudnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Prosze bardzo.

Za chwilę powstanie bilans zysków i strat, już ekonomiści dają czadu.
U mnie to wygląda bardziej na czerwono :D
LuznyGosc
LuznyGosc
  16 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Za chwilę powstanie bilans zysków i strat, już ekonomiści dają czadu. U mnie to wygląda bardziej na czerwono :D

Nie potrzeba. Sam moge przyznac, ze jestem grubo w plecy.
Ty stawiasz 'wariaty', a ja bardziej pewne mecze, chociaz widzisz, ile stracilem na 'pewniakach' (przewaznie grubsza kwota jak 1000 czy te 800 cos)
LuznyGosc
LuznyGosc
  16 grudnia 2012
Dzisiaj sie juz totalnie zdenerwowalem (Chelsea i euroliga kosza, gdzie w kazdej kwarcie bylo powyzej 40, a jak postawilem ,to mniej rzucili) i mam juz w dupie to obstawianie. Fatum na mnie ciazy, ktore nie pozwoli mi wygrac wiecej. ;)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 grudnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ty stawiasz 'wariaty', a ja bardziej pewne mecze, chociaz widzisz, ile stracilem na 'pewniakach' (przewaznie grubsza kwota jak 1000 czy te 800 cos)

Wariaty wchodzą 1/1000.
Ostatni wszedł mi 11 listopada a gram dość często i tak 200zł by się zsumowało w plecki.
LuznyGosc
LuznyGosc
  16 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wariaty wchodzą 1/1000. Ostatni wszedł mi 11 listopada a gram dość często i tak 200zł by się zsumowało w plecki.

200zl w przeciagu miesiaca, a u mnie kilka kola w przeciagu kilku dni. d83dde14
LuznyGosc
LuznyGosc
  16 grudnia 2012
Ciezkie uzaleznienie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.