NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
hempmaniak
hempmaniak
  5 listopada 2012
05/11/2012 19:29 Ref: 211O520188552372
Wielokrotny Piłka nożna, Liga Mistrzów
Dynamo Kijów - Porto
Wynik meczu : Porto (Kurs: : 2,60) Piłka nożna, Liga Mistrzów
AC Milan - Malaga
Wynik meczu : AC Milan (Kurs: : 2,10) Piłka nożna, Liga Mistrzów
Real Madryt - Borussia Dortmund
Wynik meczu : Remis (Kurs: : 4,40)
wkład:10,00 zł możliwa wygrana:240,20 zł

Co myślicie o tym? Cieszył bym się jak cholera jak by weszło. Dzisiaj w necie wygrałem za Śląska 25 zł, może to początek dobrej passy..:P Hehe. W sumie zostawiłem na ruletce..:(
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Real Madryt - Borussia Dortmund Wynik meczu : Remis (Kurs: : 4,40)

d83ddc4e
...Ignorance is bliss...
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  5 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Etapu 3 jeszcze tu nie widziałem

:) Był chyba nawet 4 etap, coś ze stawką 800, ale przegrany jak dzisiejszy. Znowu zagrałem zgodnie ze światowym trendem i grałem na spadający kurs na bursaspor zamiast swoje typy oparte tylko o matematykę :-D

ETAP 3 d83ddc4e
BANK 200

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale najważniejsze do tego jest stworzenie biurokracji i planu działania, terminarze itd siedzialem nad tym przez 2h ok 18 stron jeszcze pewnie cos dojdzie teraz przez 2 tyg obserwuje jakie sa wyniki. Wszystko bede rozpisywał, róznorodne wrianty, nic w pamieci wszystko na kartkach.

Może warto pomyśleć o jakimś pomocnym programie

Konto usunięte
Konto usunięte: teraz bedzie wszystko czarno na białym już dzisiaj wiem jakie mniej wiecej mecze mnie czekają w tych 14 etapach, ta wiedza i wczesniejsze przygotowanie ma przyniesc sukces.

To życzę powodzenia, ja spróbuję wcześniej opisaną przeze mnie metodę kurs ~1,5 i zazwyczaj jedno max 2 spotkania "bezpiecznego" under/over. Dziś niemiecki kosz z trudem ale wszedł.
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 listopada 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Był chyba nawet 4 etap, coś ze stawką 800, ale przegrany jak dzisiejszy. Znowu zagrałem zgodnie ze światowym trendem i grałem na spadający kurs na bursaspor zamiast swoje typy oparte tylko o matematykę :-D

No Buraspor masakra d83ddc4e
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Rafaeloo88
Rafaeloo88
  5 listopada 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Może warto pomyśleć o jakimś pomocnym programie

Programie komputerowym ? jest coś takiego ? kiedyś myslałem nad tym przydałby sie taki wynalazek, sciagający z sieci ostatnie wyniki , histroie spotkań , i liczyłby prawdopodobieństwo okreslonego zdarzenia :D Moim zdaniem nie ma za bardzo sie co obawiać odważnych typow bo te bezpieczne bywają zgubne. Też życze powodzenia. Ja pomysle nad stawianiem ilości rzutów rożnych w lidze anglieskiej na over 11,5 sa kursy ok 1,80 a w ostatniej kolejce w wiekszosci meczach ta wartośc była przekroczona. Zobacze jak teraz bedzie.
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  5 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Programie komputerowym ? jest coś takiego ? kiedyś myslałem nad tym przydałby sie taki wynalazek, sciagający z sieci ostatnie wyniki , histroie spotkań , i liczyłby prawdopodobieństwo okreslonego zdarzenia :D

Oczywiście że są takie programy. Ja używam takie potężne narzędzie produkcji czeskiej - trefik. Pełna wersja to jednak wydatek ~200zł i co tydzień 3zł za aktualizację wyników i kursów od 40 bukmacherów. Może całkiem nie liczy prawdopodobieństwa wypadnięcia danego wyniku ale można wyfiltrować sobie dowolnie wymyśloną regułę, dla dowolnie użytego sportu po której zostaną wyświetlone tylko zdarzenia spełniające te reguły.

Jak masz coś ciekawego w głowie to pisz, mogę to sprawdzić i podać wyniki. Zresztą jest chyba do pobrania demo na ich stronce. Sam filtruje przede wszystkim na przełamania serii. Tak zresztą wczoraj trafiłem 4 zdarzenia w tym systemie 3z5. Np. w 2 lidze portugalskiej rzadko się zdarza by drużyna gospodarzy nie wygrała w trzecim meczu u siebie.

Do szczęścia brakuje mi w tym programie tylko kursów od bet365 i możliwości filtrowania typów pod kątem ilości oddanych strzałów, strzałow celnych przez drużyny, czy wykonywania rzutów rożnych. Tak można dołożyć małą cegiełkę do dobrego wybrania typu, chociaż czasami uzyskanie 10 rzutów rożnych przez drużynę w jednym meczu nie świadczy o jej zwiększającej się formie. I jeszcze takie drobne zmiany, które zgłosiłem i czekam na wprowadzenie w życie, w kolejnych wersjach programu.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pomysle nad stawianiem ilości rzutów rożnych w lidze anglieskiej na over 11,5 sa kursy ok 1,80 a w ostatniej kolejce w wiekszosci meczach ta wartośc była przekroczona. Zobacze jak teraz bedzie.

W dzisiejszym też wpadło 14. Nie ważne jakie zdarzenia, ważne by być na "letkim plusie" ;-)
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
hempmaniak
hempmaniak
  6 listopada 2012
Co do Realu obstawiłem trochę optymistycznie. Ale liczę na dobry mecz naszych zawodników i zdobycie nawet całego pucharu, co do meczu i tak obstawiam przy 1:1, ale okaże się. Po 3 nieudanych kuponach na euro, postanowiłem obstawić na przeciwników, ale wtopiłem 2 stówki, a miało być na urodzinowy balet. Niedługo imieninki, więc może jakiś prezent od losu..:P
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  6 listopada 2012
ETAP 1

BANK 100
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 listopada 2012
Dla odmiany puściłem dużego małym systemem.
Może coś dorzucę jeszcze z LM.
kzyhu
kzyhu
  6 listopada 2012
a wstąpiłem do punktu i tak oryginalnie zagrałem ligę Kuwejtu

AL Arabi-AL Kuwait SC X kurs 3,1 za 20 :)
Rafaeloo88
Rafaeloo88
  6 listopada 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Ja używam takie potężne narzędzie produkcji czeskiej - trefik

Dobrze wiedzieć, nie spodziwałem sie że takie coś istnieje, ciekawa sprawa :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 listopada 2012
kombinacyjny na LM :

Real Madryt - Borussia Dortmund, wynik do przerwy/końca - typ 1/1, kurs 2.00
Celtic Glasgow - FC Barcelona, handicap 1:0 - typ 2, kurs 1.70
AC Milan - CF Malaga (under/over 2.5) - typ 2, kurs 1.85
Dynamo Kijów - FC Porto (drużyna wygra różnicą 1 bramki) - typ TAK, kurs 2.20
Juventus Turyn - FC Nordsjaelland (Drużyna 1 wygra do zera) - typ TAK, kurs 1.70

aqu 23,52

niektóre w/w typy gram 1 raz, ale niech idą :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  6 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a wstąpiłem do punktu i tak oryginalnie zagrałem ligę Kuwejtu AL Arabi-AL Kuwait SC X kurs 3,1 za 20 :)

hah 1-1 :rock: i tak się gra a nie kombinujecie jak koń pod górę :P
Rafaeloo88
Rafaeloo88
  6 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dynamo Kijów - FC Porto (drużyna wygra różnicą 1 bramki) - typ TAK, kurs 2.20

Fajny kupon, ale to chyba jest przekombinowane ale powodzenia :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hah 1-1 i tak się gra a nie kombinujecie jak koń pod górę :P

Czyżby korzenie z Kuwejtu :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Fajny kupon, ale to chyba jest przekombinowane ale powodzenia :)

No tak z nudów, nic nie wiadomo ale nich jest :D
Real pewnie mi to zrypie remisując do przerwy - a też myślałem o X/1.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.