Konto usunięte: Programie komputerowym ? jest coś takiego ? kiedyś myslałem nad tym przydałby sie taki wynalazek, sciagający z sieci ostatnie wyniki , histroie spotkań , i liczyłby prawdopodobieństwo okreslonego zdarzenia :D
Oczywiście że są takie programy. Ja używam takie potężne narzędzie produkcji czeskiej - trefik. Pełna wersja to jednak wydatek ~200zł i co tydzień 3zł za aktualizację wyników i kursów od 40 bukmacherów. Może całkiem nie liczy prawdopodobieństwa wypadnięcia danego wyniku ale można wyfiltrować sobie dowolnie wymyśloną regułę, dla dowolnie użytego sportu po której zostaną wyświetlone tylko zdarzenia spełniające te reguły.
Jak masz coś ciekawego w głowie to pisz, mogę to sprawdzić i podać wyniki. Zresztą jest chyba do pobrania demo na ich stronce. Sam filtruje przede wszystkim na przełamania serii. Tak zresztą wczoraj trafiłem 4 zdarzenia w tym systemie 3z5. Np. w 2 lidze portugalskiej rzadko się zdarza by drużyna gospodarzy nie wygrała w trzecim meczu u siebie.
Do szczęścia brakuje mi w tym programie tylko kursów od bet365 i możliwości filtrowania typów pod kątem ilości oddanych strzałów, strzałow celnych przez drużyny, czy wykonywania rzutów rożnych. Tak można dołożyć małą cegiełkę do dobrego wybrania typu, chociaż czasami uzyskanie 10 rzutów rożnych przez drużynę w jednym meczu nie świadczy o jej zwiększającej się formie. I jeszcze takie drobne zmiany, które zgłosiłem i czekam na wprowadzenie w życie, w kolejnych wersjach programu.
Konto usunięte: Ja pomysle nad stawianiem ilości rzutów rożnych w lidze anglieskiej na over 11,5 sa kursy ok 1,80 a w ostatniej kolejce w wiekszosci meczach ta wartośc była przekroczona. Zobacze jak teraz bedzie.
W dzisiejszym też wpadło 14. Nie ważne jakie zdarzenia, ważne by być na "letkim plusie" ;-)