NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  3 listopada 2012
LeonGrande
LeonGrande: Dla zabawy, za 5zł

Mainz najmniej pewne:P
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  3 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hah no lepiej otwierać coś tam dopiero po złożeniu zakładu :D

Zdecydowanie, tylko że ja robiłem zupełnie coś odwrotnego... Hahahah zlewałem i zamykałem tegoroczne wino w butelkach :-D

Właśnie mi Essen zremisowało, a ja robię taką poprawkę w Marathonbet. Tam konto mam w $

ETAP 1
Braga @ 1
Kortrijk @ 1
Kurs 2.471
Stawka 33 $
Potential returns: 81.54

BANK 0
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
Rafaeloo88
Rafaeloo88
  3 listopada 2012
K... M... !!! jaka lipa ;/ z tą Malagą miałem przeczucie zamieniłem ten mecz, ale co z tego jak Chelsea i Wolfsburg też porażka ;/ Mam jeszcze kupon za 2zl jak wejdzie to sie pochwale
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 listopada 2012
dziś masakra : Malaga, Ajax, PSG, Chelsea, City szkoda słów
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 listopada 2012
a coś tam za 2zł na dziś :

Sevilla - Levante 1, kurs 1.50
Besiktas - Mersin 1, kurs 1.55
AZ - Venlo 1, kurs 1.20
Heerenveen - Zwolle 1, kurs 1.40
Bayer 04 - Fortuna 1, kurs 1.40
Polonia W. - Korona 1, kurs 1.70
Kolejarz - Flota 2, kurs 2.20
Roma - Palermo 1, kurs 1.50

aqu 30,68
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 listopada 2012
No to dobrze zaczynam Flota nie zawodzi, w prawdzie w 88 minucie na 2:1 ale wygrywają i mecz wchodzi :D
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  4 listopada 2012
ETAP 1 d83ddc4d (Wygrana ~252)

ETAP 2

BANK 100
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
kniatol1
kniatol1
  4 listopada 2012
Ja dziś:Lyon,Polonia,Genclerbirligi,Napoli,Janowicz.
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  4 listopada 2012
kniatol1
kniatol1: Ja dziś:Lyon,Polonia,Genclerbirligi,Napoli,Janowicz.

Turków też mam, być może w wygranej miesiąca :-) Na Janowiczu niektórzy się w tym tygodniu obłowili, bo widziałem nawet na zagranicznych portalach typy na tego nadczłowieka :) już od 2 rundy. Ja wolę nie ruszać, bo jeszcze przegra

Jeszcze zagrałem takie dziwaki

I systemem 3z5

Niemal wszystkie mecze to typy na gospodarzy, którzy nie wygrali 2 ostatnich spotkań na własnym boisku, ale grali z trudniejszymi rywalami przegrywając nieznacznie lub remisując.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 listopada 2012
AZ po kursie 1.20 :zly:
!!
Rafaeloo88
Rafaeloo88
  4 listopada 2012
Mam teraz 2 tyg przerwy, a od 23.11 do 9.12 mam już rozpisaną stretegie której celem ma być osiagniecie 5 cyfrowej kwoty w 14 zakładach. Rok temu o tej porze to sie prawie udało, teraz zabieram sie za to bardziej przemyslanie w końcu doswiadczenie musi wygrać a jak nie to trzeba zakończyć kariere bukamcherską.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 listopada 2012
Sevilla zremisowała z Levante ku mojej uciesze i tak :D
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  5 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: stretegie której celem ma być osiagniecie 5 cyfrowej kwoty w 14 zakładach.

W 14 etapach?... zapewne będziesz rozpoczynał 100zł i grał całą wgraną z poprzedniego zakładu na kolejne, teoretycznie pewne zdarzenie(a) o łącznym kursie ~1,5. Kurs 1,5 rzeczywiście można spokojnie "zebrać" z np z koszykówki, piłki ręcznej granej na różne bezpieczne linie over/under. Szkoda tylko że jeden poważny bukmacher oferuje takie szerokie zakłady.

A jak nie o coś takiego chodzi, to mam nadzieje że się podzielisz sposobem gry

Sam dokładniej przyjrzę się właśnie takiej grze i już dziś dwa takie zdarzenia wrzuciłem w swój poniższy kupon. Koszykówka niemiecka u większości bukmacherów linia jest ustawiona na 146,5 punktów, kursy na over słabiutko spadają w dół a ja zagrałem najniższą linię na over. Liga angielska, to spotkanie drużyn które zaliczyły w ostatnich 3 spotkaniach ligowych over2,5 ja zgram bezpiecznie licząc, że nie będzie typowego przełamania serii.

ETAP 2 d83ddc4d Wygrana 292
ETAP 3

BANK 200
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 listopada 2012
Etapu 3 jeszcze tu nie widziałem :ziober2:
Niskie kursy niemal pewniaki, ale uwaga bo w weekend pełno takich padło - patrz : PSG, Malaga, AZ, Ajax.
Rafaeloo88
Rafaeloo88
  5 listopada 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: A jak nie o coś takiego chodzi, to mam nadzieje że się podzielisz sposobem gry

Mniej wiecej taka jest filozofia , kursy ako, ok 2 a 5 w dni kiedy jest dużo spotkań , zaczynam od 100 potem 200 i 500,w miare wygrywania stawka rosnie az do stawki x zł i potem jest do końca stala pierwsze 3 etapy są ważne żeby nie przegrać. Ale najważniejsze do tego jest stworzenie biurokracji i planu działania, terminarze itd siedzialem nad tym przez 2h ok 18 stron jeszcze pewnie cos dojdzie teraz przez 2 tyg obserwuje jakie sa wyniki. Wszystko bede rozpisywał, róznorodne wrianty, nic w pamieci wszystko na kartkach. Rozpiska z poprzedniego etapu bedzie pewnie przydatna w nastepnym. Zawsze wszysko w pamieci analizowałem, teraz bedzie wszystko czarno na białym już dzisiaj wiem jakie mniej wiecej mecze mnie czekają w tych 14 etapach, ta wiedza i wczesniejsze przygotowanie ma przyniesc sukces.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.