NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 июля 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
pointNorth
pointNorth
  6 октября 2012
i tak Real dzisiaj wygra :tak:
pointNorth
pointNorth
  6 октября 2012
znaczy sie jutro czy tam pojutrze
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 октября 2012
RexMundi
RexMundi: obstawiaj NuTiiiiiii Barce -- im więcej zakładów tym większe szanse Realu

Niech wejdą najpierw 2 kupony co mam bo 0,00zł na koncie.
Póki co T-mobile dwie 1 wchodzą, Ruch i Korona.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  6 октября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak Real dzisiaj wygra

Chyba w pici polo :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 октября 2012
Jedynki póki co dają radę w T-mobile.
Jutro kibicuję Widzewowi, Śląskowi i poniedziałek Jagiellonia. O ile RTS i WKS jak się sprężą powinny wygrać to Jaga musi nieźle się postarać.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 октября 2012
Cracovia - Zawisza 2:1 w 70' czyli pewniak over 2,5 wchodzi ! 261d
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  7 октября 2012
Etap 1 zaliczony. W Szkocji brakło prądu w 150 domkach i również na stadionie. Mecz został odwołany. Jeszcze bukmacher nie rozliczył mi kuponu ale pewnie tak zrobi. (wygrana 296 zł)

ETAP 2:

AIK - Gefle IF : 1 1.35
Penafiel - Braga B Podwójna szansa: 1X 1.16
MsHK Žilina - Dukla Trencin Podwójna Szansa: 1X 1.42 (hokej)
Potrójny
Suma kursów: 2.22
Cała stawka (PLN): 196.00
Potencjalna wypłata (PLN): 435.85

Budżet w przypadku porażki 1000zł

Macie pomysły na "mecz tygodnia"? Chyba czas przerwania passy 6 wygranych z rzędu. Z drugiej strony kursy spadające na Real, przy moim węszeniu wszędzie spisku skłania mnie do grania przeciwko trendowi ludu :-) Również chodzą po głowie dwie skrajności w ilości bramek i na tę chwilę gram lekko barce i over4,5 oraz under1,5
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  7 октября 2012
Dareczku ! Ja nie wiedziałam ze Ty taki hazardzista no no :D :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  7 октября 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Również chodzą po głowie dwie skrajności w ilości bramek i na tę chwilę gram lekko barce i over4,5 oraz under1,5

Nie skumałem tego, myślałem że może jakiś przedział ale jedno nie ma sie do drugiego no chyba, że over/under*
*niepotrzebne skreślić
Chudy
Chudy
  7 октября 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie skumałem tego, myślałem że może jakiś przedział ale jedno nie ma sie do drugiego no chyba, że over/under* *niepotrzebne skreślić

Typ gra over i od razu kontruje underem ahahahaha :rotfl:
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  7 октября 2012
Psyche30
Psyche30: Dareczku ! Ja nie wiedziałam ze Ty taki hazardzista no no :D :D

Jakiś nałóg trzeba posiadać. Mam dwa i lepiej nie pytaj o drugi :-D

@ NuTiiiiii & @Chudy
Kolego @Chudy jak mi wyszukasz mi zdarzenie dostępne u bukmachera, które odzwierciedlało by moje wyobrażenie o dzisiejszym meczu to będę wdzięczny. Nie spodziewam się meczu o typowej ilości bramek 2-4, a więc zagrałem sobie nieco wyższą stawką under 1,5 (kurs ok. 4) niż over 4,5 (kurs 5,00). Dziś zamierzam zobaczyć sobie meczyk i jak będzie nawalanka typu 3-2, 2-3 i wyższa to bardzo dobrze. Będzie co oglądać i ja będę miał mały zwrot z nawiązką na piwo. A jak będzie nuda i będzie 1-0 0-0 0-1 to będzie z tego na czysto ze 3 dyszki. Oczywiście 2-4 bramki to moja przegrana dwóch kuponów.
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  7 октября 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Kolego @Chudy jak mi wyszukasz mi zdarzenie

Chyba się uniosłem przez tego "Typa" ;)
Chudy
Chudy
  7 октября 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Oczywiście 2-4 bramki to moja przegrana dwóch kuponów.

:ok:

BEKA obecna
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  7 октября 2012
Mam rozumieć, że jesteś pewny 2-4 bramek w tym meczu?

ocb? fotka zapamiętuje w bazie danych treść po kliknięciu w "zobacz podgląd"!?
Chudy
Chudy
  7 октября 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Mam rozumieć, że jesteś pewny 2-4 bramek w tym meczu?

Jestem pewny,że kontrowanie na over/under to jeden z największych bezsensów jakie istnieją,to już bym wolał na dokładne wyniki się pobawić i lepiej na tym wyjść,ale graj jak uważasz :>
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.