Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
20 июля 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.
Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.
Enjoy! приглашаю
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
1 октября 2012
Kurde fajny kuponik, ale dla mnie ten Milan mega nieprzewidywalny. Niby w lidze cienko, ale zawsze to Milan
Reszta fajna przy odrobinie szczęścia powinno wejść. Takie coś za 5 dych to bogactwo
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
1 октября 2012
LeonGrande: Ewentualnie Zenit mozna zastapic Bayernem handicap z Bate 1,80
i np dodac Barce x2 co da lacznie taki kurs jak za sam Zenit
No to już lepsza opcja raczej...
NuTiiiiii
1 октября 2012
RexMundi: a takie co ?
Podobny do Leona, no nie mówię że nie wejdzie chociaż Spartaka bym się obawiał.
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
1 октября 2012
Z tym Spartakiem szacuje ze najwieksze ryzyko, ogolnie wygrac powinni ale ja czuje i postawie w typerze 1:0 lub 2:1 : P
Tak poza tym powinny wejsc na moje oko, ale sam wiesz jaka bywa LM przewrotna, tudziez cala pilka nozna.
Kurs fajny, 5 zł nie szkoda (ewentualnie 2 zł) nawet jak nie wejdzie:)
kzyhu
1 октября 2012
RexMundi: a takie co ?
prędzej powstanie ten nowy rząd niż powyższy kupon wejdzie
NuTiiiiii
1 октября 2012
LeonGrande: Z tym Spartakiem szacuje ze najwieksze ryzyko, ogolnie wygrac powinni ale ja czuje i postawie w typerze 1:0 lub 2:1 : P
Z dobrej strony pokazali się na Camp Nou i do tego wiadomo jak w CL gra Celtic na wyjazdach.
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
1 октября 2012
Oj tam, zakladam ze traktujesz to jako zabawe (tak jak ja), a wtedy spoko, caly czas w grze jestes, jezeli jako zarobek to wstyd : P
Ja minimum musze miec 50 zl do wygrania i zle na tym wychodze zawsze, jak mi zostaje na koncie 20 zl to wtedy wale 4 mecze za 15 i znow wracam do 100 zł
NuTiiiiii
1 октября 2012
RexMundi: tylko trochę wstyd ze takimi kwotami gram
No więcej na tacę wrzucam, ale cóż od czegoś trzeba zacząć :D
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
1 октября 2012
to zabawa
szkoda mi kasy na jakieś większa zakłądy
no chyba ze jak ostatnio trochę nazbieram a potem wrzuca w jakiś pewniak i albo podwoje sie albo stracę ( a potem banuje wszystko co się rusza )