Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
20 Julio 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.
Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.
Enjoy! приглашаю
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
LuznyGosc
3 Octubre 2013
NuTiiiiii: Cicho, bo zaraz wejdę na bet i będę naparzał przelewy :D
Nie napalaj sie. Poczekaj moze do jutra i sprawdz, czy moje beblanie sie oplaca.
NuTiiiiii
3 Octubre 2013
LuznyGosc: Nie napalaj sie. Poczekaj moze do jutra i sprawdz, czy moje beblanie sie oplaca
Spoko zagram coś na weekend bo i tak LE zawsze niespodzianka zalatuje.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
LuznyGosc
3 Octubre 2013
NuTiiiiii: Spoko zagram coś na weekend bo i tak LE zawsze niespodzianka zalatuje.
Poszukam czegos specjalnego na weekend, choc te najbardziej wspanialomyslne wrzucilem juz tutaj razem z LE. :)
NuTiiiiii
3 Octubre 2013
LuznyGosc: Poszukam czegos specjalnego na weekend, choc te najbardziej wspanialomyslne wrzucilem juz tutaj razem z LE. :)
Oka jak coś to wklej kuponik, może coś zdubluję.
NuTiiiiii
3 Octubre 2013
he zjadłbym :D
Narx
FeelEmotions
3 Octubre 2013
Jako,że dziś LE czas na mojev 1-sze od dawien dawna wypociny :)
Na 1-szy ogień idzie spotkanie Dnipro - Fiorentina
W dzisiejszym meczu gospodarze będą mieli wg mnie dość mocno ułatwione zadanie,gdyż w drużynie "Fiory" Gomez'a oraz Rossi'ego. Do tego występ kilku zawodników z 1-szego zespołu również jest wątpliwy.
Gospodarze zagrają w swoim optymalnym ustawieniu do tego atut własnego boiska i wg mnie to właśnie oni są faworytem w dzisiejszym spotkaniu
GL!.
LuznyGosc
3 Octubre 2013
No i przez Betis i Standard sporo pieknych kuponow nie weszlo, ale i tak juz jestem 40 pln'ow do przodu i jeszcze dwa kupony w grze. ;)
NuTiiiiii
4 Octubre 2013
Konto usunięte: Jako,że dziś LE czas na mojev 1-sze od dawien dawna wypociny :) Na 1-szy ogień idzie spotkanie Dnipro - Fiorentina
No i lipton kolego, dla mnie Fiołki to był pewniak.
kauczuk13
4 Octubre 2013
Bielefeld - Kaiserslautern 1 3.35
PolecaM NA DZIS :)
NuTiiiiii
5 Octubre 2013
Wolfsburg 0:2 z ogórkami a kurs był 1,20
Luźny daj coś na jutro :D
LuznyGosc
5 Octubre 2013
NuTiiiiii: Wolfsburg 0:2 z ogórkami a kurs był 1,20
Tak to dziala wlasnie.
NuTiiiiii: Luźny daj coś na jutro :D LuznyGosc
Pozniej cos wrzuce. Na razie jaram sie kolejne wygrana. :)
Levante - Real 2 (na farcie), Leverkusen - Bayern (Gospodarze strzela bramke), Roda - Zwolle x2 i Inter - Roma x2.
Z 3 dyszek 145. :) Roma czyta dwojeczka ladnie by siadla. Kurs 3.20 bodajze, mmm. :)