NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 Julio 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
PascalHens
PascalHens
  29 Septiembre 2013
Znalazłem ostatnią ciekawa stronę na facebooku z osłabieniami, typami. Za free.

Jak ktoś chciałby żebym mu podesłał to pisać na priv.
LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Octubre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Czuję, że Atletico i Eintrach nie dadzą rady ... LuznyGosc

No i Atletico dalo rade, ale Basel juz nie..
LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Octubre 2013
Haha, ale Milan na farcie te x2 wyciagal. :ziober2: Sprzedany mecz.
LuznyGosc
LuznyGosc
  1 Octubre 2013
Jak jutro Bayern i Manchester nie przegraja, to trzy basy wpadaja. d83dde0c
LuznyGosc
LuznyGosc
  3 Octubre 2013
A teraz czas na moje ostatnie kupony (wygrane i w grze). Tych w grze jest o wiele wiecej, ale nie chce mi sie wrzucac, bo sa nieco podobne. ;)
LuznyGosc
LuznyGosc
  3 Octubre 2013

Oby europejska przyniosla rownie dobre rezultaty. :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 Octubre 2013
Luźny jesteś hardcorem 261d
dużo powtarzasz więc jest ryzyko, że 1 mecz popsuje masę kuponów ale jak widać udało się
i system z podpórkami też mi wchodził - fajnie się to gra
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LuznyGosc
LuznyGosc
  3 Octubre 2013

Jeszcze takie dwa.

Oczywiscie jest ryzyko, ale co to za ryzyko, wkladajac zlotowke? ;) Analizuje, analizuje, wybieram to, co jest wysoce prawdopodobne, nie patrzac na kursy, bo kursy sa zgubne. ;)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 Octubre 2013
ten drugi dobre aqu :D
LuznyGosc
LuznyGosc
  3 Octubre 2013
Zajebiste w chuuuuu. I calkiem realny, jak wszystko zreszta. Nauczylem sie, ze pewniakow nie ma. Lepiej grac na to, co ma wysoki kurs i jest bardzo mozliwe. Wszedlem za 50 zl, a teraz mam 430 i mnostwo kuponow w grze. Choc jeden siadze i odzyskam wklad, a nawet przyrobie. ;)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 Octubre 2013
LuznyGosc
LuznyGosc: Nauczylem sie, ze pewniakow nie ma.

Ja też jak ostatni mecz Napoli nie wszedł po kursie 1,12 z drużyną którą nie wiem jak się pisze - co Inter poleciał z nimi 7:0.
wtedy zagrałem all-in i mocny przejazd ;/
LuznyGosc
LuznyGosc
  3 Octubre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: wtedy zagrałem all-in i mocny przejazd ;/

Mogles sie pochwalic, ze chcesz to zagrac, to wybilbym Ci to z glowy, bo Sa.. cos tam juz za duzo przegralo, a to byl typowy pewniak, ktory po prostu musial nie wejsc. Ja tam x2 chcialem dac, ale ostatecznie w ogole pozostawilem ten mecz.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 Octubre 2013
LuznyGosc
LuznyGosc: Mogles sie pochwalic, ze chcesz to zagrac, to wybilbym Ci to z glowy, bo Sa.. cos tam juz za duzo przegralo, a to byl typowy pewniak, ktory po prostu musial nie wejsc. Ja tam x2 chcialem dac, ale ostatecznie w ogole pozostawilem ten mecz.

Kto to wiedział, był środek tygodnia dałem 4 pewniaki za 18zł żeby przed LM potroić a tu zonk :zonk:
LuznyGosc
LuznyGosc
  3 Octubre 2013
Ja sie ogarnalem z tymi pewiakami, bo na tym tylko sie traci. Nie ma latwych pieniedzy. ;) Na pewniakach juz przegralem nowa fure (:ziober2:). Z kuponow, ktore jeszcze mam otwarte, do uciulania mam 2400. :ssh:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 Octubre 2013
LuznyGosc
LuznyGosc: Ja sie ogarnalem z tymi pewiakami, bo na tym tylko sie traci. Nie ma latwych pieniedzy. ;) Na pewniakach juz przegralem nowa fure (). Z kuponow, ktore jeszcze mam otwarte, do uciulania mam 2400.

Cicho, bo zaraz wejdę na bet i będę naparzał przelewy :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.