NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kniatol1
kniatol1
  6 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
ehhh Schalke i Arsenal po 0:2...kużwa chciałem dać na nich...;/
Co myślicie o jutrzejszym meczu GKS Tychy 71?
kniatol1
kniatol1
  6 kwietnia 2013
Ale fart PSV w doliczonym czasie pierwszej połowy i skromny kupon wszedł...
LuznyGosc
LuznyGosc
  6 kwietnia 2013
Tychy powinny wygrac.
kniatol1
kniatol1
  7 kwietnia 2013
Sampdoria 1X,Chelsea,Liverpool kurs 2.3 w bet365
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  4 maja 2013
Koniec sezonu a tu taka cisza?
Zagrałem sobie taką taśmę (kurs ponad37). Wszystko teoretycznie walczy o utrzymanie, wejście do ligi wyżej z przeciwnikami grającymi o przysłowiową pietruchę.

VfL Osnabruck, Stomil Olsztyn, Bellinzona, Arbroath, Sochaux, Genua, Beira Mar,
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  5 maja 2013
TylkoUmysl
TylkoUmysl: VfL Osnabruck, Stomil Olsztyn, Bellinzona, Arbroath, Sochaux, Genua, Beira Mar,

d83dde22
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  7 maja 2013
weszło coś ? :D
...Ignorance is bliss...
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  7 maja 2013
Wiem, że padły mi niskie kursy Stomil i Bellinzona. Osnabruck i Genua nie pamiętam, ale najważniejsze, które grałem jako single z francji i portugali ładnie.

Trzeba coś szykować na week, bo znowu kursy polecą w dół a jeszcze w niektórych ligach mają o co się bić. Przed chwilą piękna niespodzianka w Rzymie. Chievo właśnie się utrzymało
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  9 maja 2013
No i nazbierało się tych drużyn grających o coś. Najciekawsze zwycięstwa w/g mnie to (ustawione losowo, wraz z najwyższym kursem w czołowych spółkach bukmacherskich b365,pinnacle,marathonbet):
Fra2: Laval 1,58, Le Mans 2,20, Guingamp 1,57
Ger3: Babelsberg 1,90, Stutt. Kickers 2,00, Kickers Offenbach 2,30
Spa2: Girona 1,29,
Spa1: Osasuna 1,89,
Ger1: Dusseldorf 1,86,
Cro1: Zadar 1,67, poczekam aż wystawi pinn
Ita2: Varese 1,40 tu też może być wyższy w pinn

I nieco mniej pewne, ale też drużyny teoretycznie walczące o byt.
Cze1: Pribram 2,46 tu strasznie poleciał mi kurs z 2,65
Spa2: Murcia 1,80 również zaspałem kurs był u wielu buków ~2
Ger2: Gra na "2" Dresden 2,47, Aue 2,04
Tur1: Gra na "2" İstanbul B.B. 2,30

Singlami zagrałem już wiele z tego, teraz tylko złożyć coś szczęśliwego. Taśma będzie wyglądać chyba tak:

Babelsberg ostatni mecz u siebie, lepszymi bilansem bramkowym ponad strefą spadkową, ostatnią kolejkę grają na wyjeździe z 4 w tabeli Munster, który prawdopodobnie będzie walczył o 2Bundesligę. Wszystko zależy od meczu Dortmund II - Hallescher jeżeli dortmund będzie szybko prowadził raczej spokojny jestem o trzy single Babelsberg 1,90, Stutt. Kickers 2,00, Kickers Offenbach 2,30.

Girona Niby wszystko jasne. Girona 2 pkt. przewagi nad strefą bezpośredniego awansu do Primera. Gra ze spadkowiczem Xerex. Tylko wałki można robić i na takich niskich kursach.

Dusseldorf Niepokoi forma 3 porażki z rzędu ale z kim? Dortmund 1-2, Frankfurt 1-3, HSV 1-2. Przeciwnicy być może odpuścili sezon mają 8pkt przewagi nad strefą spadkową (2 kolejki do końca sezonu)

Laval Punkt nad strefą spadkową grają z ostatnią drużyną już w National League. Niepokoi "cieniowanie" drużyn z dołu.

Guingamp Na 3 kolejki przed końcem drużyna na 3 miejscu dająca awans do Ligue1. Gonią z 2pkt. straty Caen i Angers. Przeciwnik G. - Lens prawdopodobnie (nie chce mi się analizować terminarza wszystkich zainteresowanych drużyn) już na 100% pozostaje w lidze.

Osasuna Punkt przewagi nad strefą spadkową. Następną kolejkę gra z drużyną walczącą o utrzymanie - Granadą, przeciwnik ciężki Getafe ma jeszcze szanse na europejskie puchary, ale musi liczyć na porażki konkurentów. To może być jeden z najciekawszych meczy kolejki.
Murcia Już mi się nie chce pisać... :)

Dobra poszedł taki kupon jako taśma kurs 37,34 b365.
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  11 maja 2013
I Laval zawalił sprawę :( Laval ląduje na pozycji spadkowej, albowiem Niort wygrywa na wyjeździe z kursem 3,85.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 maja 2013
kurde a u mnie pustki na koncie a bym sobie po obstawiał trochę :and:
...Ignorance is bliss...
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  12 maja 2013
RexMundi
RexMundi: kurde a u mnie pustki na koncie a bym sobie po obstawiał trochę

Ja zaraz pewnie zbankrutuje po grze "idę z prądem". Trafiłem tylko 2 spotkania. d83ddc4e

Różne cuda się dzieją w świecie bukmacherskim i chyba tylko umiejętne granie na remisy, ewentualne na ilość goli w spotkaniach może przynieść dobry efekt. Jeszcze jedna możliwość (jak sprawdziłem swoje dzisiejsze porażki) to puszczanie zakładu tuż przed jego rozpoczęciem, po dobrej obserwacji spadku kursów w ostatnich minutach u czołowych bukmacherów, ale taka gra jest niewykonalna za dużo do śledzenia.

Przykładowo w bukmacherze Pinnacle mecz Girona - Xerez 2-4 (rozpoczynał się o godzinie 18:00) a od 17:50 kurs spadł kilka razy z 10.00 do 9,34. Co oznacza, że poszła duża kasa na "2". Pinnacle ma politykę nielimitowania graczy, tzn gracz może grać zawsze za maksymalną dopuszczalną stawkę i po puszczeniu zakładu kurs automatycznie zmienia o -0,02 kursu. Jak limit wygranej jest dla segunda division ok. ~9000zł to jedna osoba lub więcej wygrała na tym meczu równowartość 297 tysięcy zł.
Krzychu00
Krzychu00
  29 czerwca 2013
co tam w temacie ? :>

dziś wstapiłem do punktu, w sumie na siłe puszczony kupon i już porazka na 4 lidze szwedzkiej :rotfl:, nie ma co teraz grać
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 czerwca 2013
O Kzyhu rozdziewiczył temat 261d
Faktycznie same towarzyskie z niespodziankami i mniej znane ligi, ewentualnie zostaje U-20 i Wimbledon - tyle, że ja teraz odpuściłem, z resztą widziałeś mój kupon :ninja:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  29 czerwca 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: że ja teraz odpuściłem, z resztą widziałeś mój kupon

pokaż go tu też :P , kurde chyba tam ze 20 spotkań miałeś

teraz w czwartek 1 runda el LE , moze cos sie wybierze
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.