No i nazbierało się tych drużyn grających o coś. Najciekawsze zwycięstwa w/g mnie to (ustawione losowo, wraz z najwyższym kursem w czołowych spółkach bukmacherskich b365,pinnacle,marathonbet):
Fra2: Laval 1,58, Le Mans 2,20, Guingamp 1,57
Ger3: Babelsberg 1,90, Stutt. Kickers 2,00, Kickers Offenbach 2,30
Spa2: Girona 1,29,
Spa1: Osasuna 1,89,
Ger1: Dusseldorf 1,86,
Cro1: Zadar 1,67, poczekam aż wystawi pinn
Ita2: Varese 1,40 tu też może być wyższy w pinn
I nieco mniej pewne, ale też drużyny teoretycznie walczące o byt.
Cze1: Pribram 2,46 tu strasznie poleciał mi kurs z 2,65
Spa2: Murcia 1,80 również zaspałem kurs był u wielu buków ~2
Ger2: Gra na "2" Dresden 2,47, Aue 2,04
Tur1: Gra na "2" İstanbul B.B. 2,30
Singlami zagrałem już wiele z tego, teraz tylko złożyć coś szczęśliwego. Taśma będzie wyglądać chyba tak:
Babelsberg ostatni mecz u siebie, lepszymi bilansem bramkowym ponad strefą spadkową, ostatnią kolejkę grają na wyjeździe z 4 w tabeli Munster, który prawdopodobnie będzie walczył o 2Bundesligę. Wszystko zależy od meczu Dortmund II - Hallescher jeżeli dortmund będzie szybko prowadził raczej spokojny jestem o trzy single Babelsberg 1,90, Stutt. Kickers 2,00, Kickers Offenbach 2,30.
Girona Niby wszystko jasne. Girona 2 pkt. przewagi nad strefą bezpośredniego awansu do Primera. Gra ze spadkowiczem Xerex. Tylko wałki można robić i na takich niskich kursach.
Dusseldorf Niepokoi forma 3 porażki z rzędu ale z kim? Dortmund 1-2, Frankfurt 1-3, HSV 1-2. Przeciwnicy być może odpuścili sezon mają 8pkt przewagi nad strefą spadkową (2 kolejki do końca sezonu)
Laval Punkt nad strefą spadkową grają z ostatnią drużyną już w National League. Niepokoi "cieniowanie" drużyn z dołu.
Guingamp Na 3 kolejki przed końcem drużyna na 3 miejscu dająca awans do Ligue1. Gonią z 2pkt. straty Caen i Angers. Przeciwnik G. - Lens prawdopodobnie (nie chce mi się analizować terminarza wszystkich zainteresowanych drużyn) już na 100% pozostaje w lidze.
Osasuna Punkt przewagi nad strefą spadkową. Następną kolejkę gra z drużyną walczącą o utrzymanie - Granadą, przeciwnik ciężki Getafe ma jeszcze szanse na europejskie puchary, ale musi liczyć na porażki konkurentów. To może być jeden z najciekawszych meczy kolejki.
Murcia Już mi się nie chce pisać... :)
Dobra poszedł taki kupon jako taśma kurs 37,34 b365.
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.