Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
20 июля 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.
Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.
Enjoy! приглашаю
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
30 марта 2013
Benitez to mega debil :)
pół składu wymienił a jak patrzyłem co gra Torres czy Moses to mnie krew zalewa
jak dzieci we mglę -- niech on Kurde wylatuje na zbity pysk i idzie do Barcy :D
...Ignorance is bliss...
LuznyGosc
30 марта 2013
No to Bayern juz wszed. Porto wystawila mega ultra ofensywny, najlepszy sklad, wiec nie wierze, ze to nie wejdzie. No i Real na lajcie powinien wygrac, a w meczu over 1,5. Zwlaszcza, jak sie popatrzy na staty ostatnich meczow.
LuznyGosc
30 марта 2013
No i Porto 1.
LuznyGosc
30 марта 2013
Porto 2-0 i juz sie raczej nic nie zmieni. Real poki co 1-1, ale w drugiej polowie wyjda mocniejszym skladem, bo poki co srodka w ogole nie ma..
LuznyGosc
30 марта 2013
Kolejny raz, kiedy stawiam na tych ciuli z srealu i niszcza mi moj piekny kupon. :/
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
3 апреля 2013
byle chociaż jeden wszedł :)
i tak się ciesze że tyle w grze jeszcze :P
--
nie poszło mi ze strzelcami bramek no i wygraną Barcy
...Ignorance is bliss...
LuznyGosc
3 апреля 2013
W meczu Chelsea nic nie wiadomo tez. Ja sobie odpuszczam LE, ale na weekend chyba zaatakuje Borussie z Augsburgiem i Bayern z Frankfurtem po kursach kolejno 1,3 i 1,66.
LuznyGosc
3 апреля 2013
Zastanawiam sie nad Malaga - Borussia (Borussia over 0,5, kurs 1,22) i wygrana Realu 1,18, co daje lacznie 1,43. Za kafla 4 banie sa.