lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 80 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Wie ktoś z Poznania czy koło tej fabryki Cegielskiego jest jakiś pub, w którym będzie możliwość obejrzenia meczu Polska-Włochy na IO?:)
Konto usunięte: Ja pierwszy raz w Poznaniu nie przejazem będę więc skoro 20 minut piechotą to jest duża szansa, że się zgubię:D
:D, to sam będziesz ?;D.
Cegielski jest na ulicy 28 czerwca, więc idziesz praktycznie caly czas nią prosto w stronę centrum ;D, jak dojdziesz do krzyżówki calkiem sporej, to wyjdziesz na wprost deptaka, który Cię zaprowadzi na stary rynek ;D.
A tramwajem zajedziesz nr. 2, 9(chyba) i wysiądź koło Kupca Poznanskiego( wtedy jakieś 12 minut jazdy) i kierując się na prawo dojdziesz na Stary Rynek
.
Konto usunięte: Z grupą, ale tylko ja z nich sportem się interesuję więc w pubie sam wyląduję:P
To tłumaczenie lepsze, tak zrobię:D Dzięki
Łe, to zamiast do knajpy idzcie całą ekipą na ogródki, na Stary Rynek ;D. W każdym są telewizory, więc bedziesz mógł oglądać, a oni pić i na pewno się wkręcą w ogladanie również ;D. Tylko kurdę nie wiem czy nie będzie wszystko porezerwowane
.

.