lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 78 z 822
Różnie.
Na zimę lubię buty mustanga, takie wysokie ( za cholerę nie wiem jak się nazywają), za swoje zaplaciłam koło 150 zł, a gdzieś widziałam za ponad 300 zł.
Geoxy też kiedyś kupiłam za śmieszne pieniądze, niecałą stówę, jednak po ile chodzą normalnie nie powiem, bo nie wiem, ale sądzę, że są dużo droższe.
W factory wiesz, masz dużo sklepów z końcówkami serii, i przecieniają pewnie tez stare modele, o ile nie płyniesz wraz z modą, to warto tam sie wybrać ;D.
.A Twoja zlośliwość jest spowodowana czym ? Kobieta wkurzyła ?
.Nie posiadam, i nie umiem się nim poslugiwać
.Dysk mam, kabla nie mam, szukam !

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Jaka złośliwość, wymieniałem Twoje zalety

Myślałem, że żartujesz z tym foto.
Konto usunięte: Nuti piszesz tak jakbyś co najmniej skończył medycynę i był w trakcie robienia specjalizacji
Uczcie się :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

jeszcze *