lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 533 z 822
To w kwietniu dopiero, o ile zostanę na tej uczelni:D
Jest mi w stanie ktoś odpowiedzieć, czy te okulary http://allegro.pl/ray-ban-aviator-3025-001-57-62-14-swieta-i2761213325.html to nie jakieś marne podróbki z napisem oryginalne?:P
Zależy na jaki statek się wybiorę, czy to będzie z PŻM czy sam coś znajdę:)
Mam już załatwiony statek na praktykę półroczną i nim akurat będę płynąć na Chiny i okolice:)
Raczej nie mój styl, bardziej skłaniałbym się w kierunku tych aviatorów, ale cena mi nie gra i nie wiem czy jest taka promocja, czy to po prostu podróby:)
Konto usunięte: Raczej nie mój styl, bardziej skłaniałbym się w kierunku tych aviatorów, ale cena mi nie gra i nie wiem czy jest taka promocja, czy to po prostu podróby:)
no własnie o to mi chodziło, o cenę. :)
Też nie jestem pewna, w salonie optycznym raczej masz pewność że kupisz oryginały, nie wiem, tak mi sie wydaje, aczkolwiek mylić się mogę :)
słynna? Pisali o mnie w gazecie ?

sport to zdrowie

Ja w siłowni robię więc nie ma czego:P
Chociaż fakt, że kasa jest masakryczna:)
Konto usunięte: Też nie jestem pewna, w salonie optycznym raczej masz pewność że kupisz oryginały, nie wiem, tak mi sie wydaje, aczkolwiek mylić się mogę :)
Był na necie opis jak rozróżnić podróbki od oryginałów, i tak jak Wayfarery umiem rozróżnić tak aviatory to dla mnie zagadka:P
Akurat przed wachtą będzie!!

, co Was tak na sport przywiewa