lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 532 z 822
Psyche30: Ciebie łeb mnie coś gorszego, nakuwiam po 10 tabl przeciwbólowych dziennie przez ostatnie 2-3 dni, od jutro chyba ketonal forte pójdzie w ruch jak załatwię , będa odloty lol.
A co Ci dolega ? Tylko z tym ketonalem nie szalej za bardzo.
Ja de facto potrafiłam łyknąć 4, potem jakiś ibuprom, ale nie tędy droga, Zaldiar sobie zalatw - dopiero będziesz miała odlot ;D.
A poważniej lekarz niech lepiej Ci zapisze jakieś piksy p-bólowe odpowiednie do tego co Cię boli :).

Bo było odpytywanie na zbiórce o alarmy ogólne, pożarowe itp, gdzie się udajemy, co z sobą zabieramy i wypadło na mnie a ja powiedziałem, że nie miałem czasu się nauczyć (5 zdan) bo film musiałem dokończyć:D Za to 10 godzin. A drugie 10 za to, że miałem wachtę (zmianę swoją:P) i akurat miałem stać na pokładzie i pilnowac statku no i trzeba było być w mundurze, a ja w dresie wyszedłem :P Ale już ich nie prowokuję zabardzo bo nie chce mi się tam siedzeć:D
Konto usunięte: Bo było odpytywanie na zbiórce o alarmy ogólne, pożarowe itp, gdzie się udajemy, co z sobą zabieramy i wypadło na mnie a ja powiedziałem, że nie miałem czasu się nauczyć (5 zdan) bo film musiałem dokończyć:D Za to 10 godzin. A drugie 10 za to, że miałem wachtę (zmianę swoją:P) i akurat miałem stać na pokładzie i pilnowac statku no i trzeba było być w mundurze, a ja w dresie wyszedłem :P Ale już ich nie prowokuję zabardzo bo nie chce mi się tam siedzeć:D
haha no to ładne akcje ;d
Konto usunięte: Bo było odpytywanie na zbiórce o alarmy ogólne, pożarowe itp, gdzie się udajemy, co z sobą zabieramy i wypadło na mnie a ja powiedziałem, że nie miałem czasu się nauczyć (5 zdan) bo film musiałem dokończyć:D Za to 10 godzin. A drugie 10 za to, że miałem wachtę (zmianę swoją:P) i akurat miałem stać na pokładzie i pilnowac statku no i trzeba było być w mundurze, a ja w dresie wyszedłem :P Ale już ich nie prowokuję zabardzo bo nie chce mi się tam siedzeć:D
na Akademii Morskiej studiujesz ? :>

.

:D
:ziober2:.