WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  28 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: weź je namów tej ;d

Annie bym drina postawiła, ale nie wiem czy już jest zdrowa, a dobijać nie chcę :D.

No i łeb mnie cholernie boli, więc mój dar przekonywania został stłumiony :and:.
:ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  28 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: No i łeb mnie cholernie boli, więc mój dar przekonywania został stłumiony .

Ciebie łeb mnie coś gorszego, nakuwiam po 10 tabl przeciwbólowych dziennie przez ostatnie 2-3 dni, od jutro chyba ketonal forte pójdzie w ruch jak załatwię , będa odloty lol.
MaqdaIena
MaqdaIena
  28 listopada 2012
Psyche30
Psyche30: Ciebie łeb mnie coś gorszego, nakuwiam po 10 tabl przeciwbólowych dziennie przez ostatnie 2-3 dni, od jutro chyba ketonal forte pójdzie w ruch jak załatwię , będa odloty lol.

A co Ci dolega ? Tylko z tym ketonalem nie szalej za bardzo.
Ja de facto potrafiłam łyknąć 4, potem jakiś ibuprom, ale nie tędy droga, Zaldiar sobie zalatw - dopiero będziesz miała odlot ;D.
A poważniej lekarz niech lepiej Ci zapisze jakieś piksy p-bólowe odpowiednie do tego co Cię boli :).
Earth
Earth
  28 listopada 2012

Każdy ma teraz coś takiego? :ninja:
kuba92762
kuba92762
  28 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie dziwie się ;D

Dostałem 20 godzin karnych :lol2: :D
kuba92762
kuba92762
  28 listopada 2012
Psyche30
Psyche30: od jutro chyba ketonal forte pójdzie w ruch jak załatwię , będa odloty lol.

Tramal weź, dużo lepszy:D Ale chyba nie tak łatwo go dostać:D
Gutek909
Gutek909
  28 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dostałem 20 godzin karnych

za co ? xd
kuba92762
kuba92762
  28 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: za co ? xd

Bo było odpytywanie na zbiórce o alarmy ogólne, pożarowe itp, gdzie się udajemy, co z sobą zabieramy i wypadło na mnie a ja powiedziałem, że nie miałem czasu się nauczyć (5 zdan) bo film musiałem dokończyć:D Za to 10 godzin. A drugie 10 za to, że miałem wachtę (zmianę swoją:P) i akurat miałem stać na pokładzie i pilnowac statku no i trzeba było być w mundurze, a ja w dresie wyszedłem :P Ale już ich nie prowokuję zabardzo bo nie chce mi się tam siedzeć:D
Gutek909
Gutek909
  28 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo było odpytywanie na zbiórce o alarmy ogólne, pożarowe itp, gdzie się udajemy, co z sobą zabieramy i wypadło na mnie a ja powiedziałem, że nie miałem czasu się nauczyć (5 zdan) bo film musiałem dokończyć:D Za to 10 godzin. A drugie 10 za to, że miałem wachtę (zmianę swoją:P) i akurat miałem stać na pokładzie i pilnowac statku no i trzeba było być w mundurze, a ja w dresie wyszedłem :P Ale już ich nie prowokuję zabardzo bo nie chce mi się tam siedzeć:D

haha no to ładne akcje ;d
MaqdaIena
MaqdaIena
  28 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat miałem stać na pokładzie i pilnowac statku no i trzeba było być w mundurze,

2755

Pokaż się w mundurze :pavarotti::ziober2:.
kzyhu
kzyhu
  28 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo było odpytywanie na zbiórce o alarmy ogólne, pożarowe itp, gdzie się udajemy, co z sobą zabieramy i wypadło na mnie a ja powiedziałem, że nie miałem czasu się nauczyć (5 zdan) bo film musiałem dokończyć:D Za to 10 godzin. A drugie 10 za to, że miałem wachtę (zmianę swoją:P) i akurat miałem stać na pokładzie i pilnowac statku no i trzeba było być w mundurze, a ja w dresie wyszedłem :P Ale już ich nie prowokuję zabardzo bo nie chce mi się tam siedzeć:D

na Akademii Morskiej studiujesz ? :>

kuba92762
kuba92762
  28 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Pokaż się w mundurze .

Ja go nie noszę:ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: haha no to ładne akcje ;d

Albo dobre jest to, że ciągle sie zwalniam z wachty pod pretekstem bólu kolana:D
Konto usunięte
Konto usunięte: na Akademii Morskiej studiujesz ? :>

:tak:
MaqdaIena
MaqdaIena
  28 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja go nie noszę

Zakosić komuś nie możesz ?:ninja:.
kuba92762
kuba92762
  28 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Zakosić komuś nie możesz ?.

No mam swój:D
Szczyciłem się nim gdy byłem na pierwszym roku ( a wyglądał jak jakaś wiatrówka), a teraz mam porządny a nie chce mi się go nawet nosić:D
kzyhu
kzyhu
  28 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

to gdzie to pływacie ? 26f5

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.