lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 506 z 822
Psyche30: Wierzę w Ciebie ;D Zawsze jak coś zatyczki do uszu istnieją ;D
Wiem wiem, mam dosyć już tego a alkoholem bym tylko się doprawiła, nie dziękuję.
Biorę mp4
. Kiedyś siłą zaciągnięto mnie na jakąś imprezę, gdzie leciała taka muzyka, która mnie zabijała, chłopaki się dobrze bawili, więc nie ciagnęłam ich do domu, wzięłam drina, usiadłam sobie w kącie i sluchałam mp4
.Wypiję za Twoje zdrowię ;D.

MaqdaIena: Kiedyś siłą zaciągnięto mnie na jakąś imprezę, gdzie leciała taka muzyka, która mnie zabijała, chłopaki się dobrze bawili, więc nie ciagnęłam ich do domu, wzięłam drina, usiadłam sobie w kącie i sluchałam mp4.

Dobra z Ciebie dziewczyna jednak , wiesz jak w razie sytuacji kryzysowej dobie poradzić hahaha.
O dziękuję, oby podziałało ;D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Kuva żal się przyznać, ale nie oglądałem Zmierzchu tej sagi, już 1 odcinek za mną. Mam jeszcze 3 na kompie w blue rayu i muszę zdążyć na 5 do kina.
Teraz jakiś księżyc w nowiu, ciekawe czy będzie poziom jak w jedynce ..
Teraz jakiś księżyc w nowiu, ciekawe czy będzie poziom jak w jedynce ..
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

.