lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 502 z 822
MaqdaIena: No ja akurat nie jadłam pewnie wielu rzeczy, wiec opinii nie mam wyrobionej ;D. Warzywa na patelnię po chińsku lubię w sumie .
z hortexu te?

Mnie rozwala ich makaron , co to k...wa jest to nie wiem

Łe, to nudne przecie

MaqdaIena: W ogole idę znów na przebieranego Sylwestra, nie wiem jaki strój mam wymyśleć, więc chyba znów będę zakonnicą, nie ma sensu kupować czegoś nowego chyba nie ?;D.
Zmieścisz się jeszcze w ten strój? Ile on ma w cyckach to moze mi oddasz w końcu

W sumie to polukam se jutro na allegro przebrania i jak wynajdę coś fajnego to podrzucę ;D
Was hot milfy to ciężko rozgryźć
ale doszliśmy do sedna w sprawie pół świni. Będziesz wygladała rewelacyjnie 
polecam jednak górną część, wyskrobię oczka, troszkę wypoleruję, ciut bardziej pudru rózowego i będzie git
a dolną część gratis dla partnera!
ale doszliśmy do sedna w sprawie pół świni. Będziesz wygladała rewelacyjnie 
polecam jednak górną część, wyskrobię oczka, troszkę wypoleruję, ciut bardziej pudru rózowego i będzie git
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
W sumie wszystkie, nie jestem wybredna !
Wygląda jak ten z zupek chińskich ?
:rotfl:.Nudzę Cię ?
.Psyche30: Zmieścisz się jeszcze w ten strój? Ile on ma w cyckach to moze mi oddasz w końcu
W sumie to polukam se jutro na allegro przebrania i jak wynajdę coś fajnego to podrzucę ;D
No pewnie, tzn.chyba
. Powinnam w sumie, może trochę ważę więcej, no ale bez przesady, skoro w ciuchy wchodzę, to w habbit również
.Nie wiem ile ma w cyckach, ale jest dość rozciagliwy
, i krasnalu za długa kieca by Ci była
.Piratki i takie tam odpadają w sumie ;D.
A wczoraj gadałam z chłopakami na temat przebrania i jeden wymyślił, że za firmę pogrzebową możemy się przebrać. Zbić z desek podstawę, na to zrobić trumnę z kartonu, ja najlżejsza więc mnie wsadzą do środka i tak wejdziemy na salę
. Głupki ;D.
Wiertlo92: Was hot milfy to ciężko rozgryźć ale doszliśmy do sedna w sprawie pół świni. Będziesz wygladała rewelacyjnie
Tej, ale już uzgodniliśmy że ten temat furrory nie zrobi jednak
.Chociaż kurdę widzę, że Krzysztof się dobrze bawi
.Dawid, chcesz się wbić na imprezę ?
.
Nie, jest takiś siaki przezroczysty jakby

Nudne bycie aniołem skarbeczku

Przeciez wiesz ze to nie nasz żywioł

MaqdaIena: Powinnam w sumie, może trochę ważę więcej, no ale bez przesady, skoro w ciuchy wchodzę, to w habbit również .
Wtedy za bardzo na Tobie wisiał , jak coś przytyłaś to lepiej będzie leżeć

MaqdaIena: A wczoraj gadałam z chłopakami na temat przebrania i jeden wymyślił, że za firmę pogrzebową możemy się przebrać. Zbić z desek podstawę, na to zrobić trumnę z kartonu, ja najlżejsza więc mnie wsadzą do środka i tak wejdziemy na salę . Głupki ;D.
Hahahaha, Ty wiesz ze to wcale nie jest taki głupi pomysł

Wiem już ! Kojarzy mi się z tasiemcami
.Ekhm, mój owszem !
Aaaa, faktycznie, był większy ciut, pamietam.
Muszę przymierzyć, na ewentualne poprawki krawieckie jest czas ;D.
Bym wolała wersję z wampirami
.

, jest to jakiś pomysł