lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 36 z 822
Konto usunięte: Jesu, to faktycznie się katujesz, mi jak nie działało cytowanie to zrezygnowalam z pisania, bo szlag mnie trafiał.
Zaktualizuj, koniecznie, w tym wieku trzeba dbać o zdrowie psychiczne Rafał !
Kwestia wprawy, no i fajnie jak ktos nie ma trudnego loginu

Czekam na wyniki połowów. Oby jakies grubsze sztuki sie trafiły.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Dobra, możesz mi rattusować, dla ułatwienia ;D.
Może bobra znów złapię
:rotfl:, ponoć łatwo je spotkać w naszych rejonach, gdzie łowimy ;D.I nie no, nie będę miała się czym chwalić, splawikiem się bawić nie lubie za bardzo, a na blachy i twistery można łowić do momentu aż się nie ściemni, no i nie mam szczęścia ;D
Więc po 21.30 biorę sie picie, a chlopaki niech działają z wędkami
.
Z 3 lata temu zahaczyłam o niego, zaczął się tak motać, prawie na zawał zeszłam, więc to nie jest śmieszne
. A potem łazilam szukając drewna na ognisko, i nie wpadlam na to, że stan rzeki opadł dość mocno, i się wpieprzyłam w jakiś muł ( który w sumie na niego nie wyglądał) i zgubiłam w nim buty, akcja poszukiwawcza trwała pół godziny
.Jak to nie ?
. Zresztą nie mam wykupionego pozwolenia w tym roku, wiec wiesz ;D.Nooo dobra, zrobię zdjęcie w razie wu
.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało