WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale on jest strasznym nielotem na razie. Młody to wierzę, że zasięgu złapie.

Zobaczę go w akcji co zaprezentuje w meczu z Kacapami.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  30 sierpnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zobaczę go w akcji co zaprezentuje w meczu z Kacapami.

Gdzie jest transmisja?I kiedy bo na stronach siatkarskich to z miesiąc nie byłem.
A przydałby się taki leworęczny nam kiedyś jeśli wyskok poprawi bo teraz to on jak Starovic ma zasięg, czyli 0.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie jest transmisja?I kiedy bo na stronach siatkarskich to z miesiąc nie byłem. A przydałby się taki leworęczny nam kiedyś jeśli wyskok poprawi bo teraz to on jak Starovic ma zasięg, czyli 0.

mecz o 20.30 właśnie nie widzę kto ogarnia to, pewnie w necie obejrze
Polsat Sport nic nie daje chociaż mecze są m.in w Polsce - i to nawet nieopodal mnie w Gdyni
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  30 sierpnia 2012
http://www.fotka.pl/profil/NaZawszeBarca

Macie chłopcy, pofapujcie sobie , post kierowany oczywiscie do blaugranowców :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 sierpnia 2012
niczego sobie oddana fanka :ziober2:
i już ma nową koszulkę wyjazdową a ja jeszcze nie, czas jechać do najka.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jest to jakiś hardcore'owy film, ale na pewno warto obejrzeć. Jak było już przywiązanie tego kolesia to przeżyłaś najgorsze:D

Po akcji z przywiązaniem i dźganiem go nożem wyłączyłam, i zaczęłam się zastanawiać czy oglądać dalej. Może i faktycznie nie jest hardkorowy mocno, ale chory. Nie lubie oglądać tego typu brutalności i okrucieństwa, kompletnie mnie to nie jara, ba pieprzy mi pół dnia.
Poradziłam się Endriuła również i nie wracam do tego filmu.
Ale z ciekawości zapytam, dlaczego uważasz że warto go obejrzeć ? :).
:ziober2:
kuba92762
kuba92762
  30 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale z ciekawości zapytam, dlaczego uważasz że warto go obejrzeć ? :).

Bo jest to wbrew pozorom prawdziwy, porządny film. Nie jest bzdurnym filmem gore gdzie tylko o tortury chodzi, ale pokazuje, że taka młodzież niestety istnieje. Nie można też powiedzieć, że para się zachowuje co najmniej irracjonalnie, bo kto by zmienił plażę, gdyby jakieś placki przyszły na plażę i próbowały zepsuć pobyt? Wszystko jest tam prawdziwe, przynajmniej dla mnie/ No i zakończenie jest na maksa zaskakujące i warto je zobaczyć. Kiedyś pisałem własną recenzję Eden Lake, ale to było z 3 lata temu i nie pamiętam dokładnie flmu, więc jedynie tak mogę polecić:)
Akcja z nożem jest tam najmocniejsza, także można śmiało dalej oglądać:)
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo jest to wbrew pozorom prawdziwy, porządny film. Nie jest bzdurnym filmem gore gdzie tylko o tortury chodzi, ale pokazuje, że taka młodzież niestety istnieje. Nie można też powiedzieć, że para się zachowuje co najmniej irracjonalnie, bo kto by zmienił plażę, gdyby jakieś placki przyszły na plażę i próbowały zepsuć pobyt? Wszystko jest tam prawdziwe, przynajmniej dla mnie/ No i zakończenie jest na maksa zaskakujące i warto je zobaczyć. Kiedyś pisałem własną recenzję Eden Lake, ale to było z 3 lata temu i nie pamiętam dokładnie flmu, więc jedynie tak mogę polecić:) Akcja z nożem jest tam najmocniejsza, także można śmiało dalej oglądać:)

Zaskakujące zakończenie mnie kusi jednak. Ale się zastanowię, nic nie obiecuję. A jak będzie źle i będę miała spsuty dzień potem, to kara Cię nie ominie ;D.
kuba92762
kuba92762
  30 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: A jak będzie źle i będę miała spsuty dzień potem, to kara Cię nie ominie ;D

Zaryzykuję:D

Polecam serial Suits-masakra:zakochany:
thomas893
thomas893
  30 sierpnia 2012
http://www.youtube.com/watch?v=_Ahpp2Vj-vE&feature=share

:rotfl:

ny by a 2000

:crylol:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=_Ahpp2Vj-vE&feature=share ny by a 2000

O Klocuchu to nawet na platformie "To się wytnie" mówił Dakann :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  31 sierpnia 2012
Córka dzisiaj do mnie walnęła tekst " Mamo, lustrzanka to znaczy że się robi zdjęcia do lustra?"
W pierwszej sek myślałam ze ją zabiję wzrokiem a potem musiałam wybuchnąc śmiechem :rotfl:
LeonGrande
LeonGrande
  31 sierpnia 2012
Hm, na pewno ona jest brunetka ? :rotfl:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  31 sierpnia 2012
LeonGrande
LeonGrande: Hm, na pewno ona jest brunetka ?

Fakaj się blondasie :fakju:

LeonGrande
LeonGrande
  31 sierpnia 2012
Ale dobry tekst, dziecko wchodzi w swiat nowych technologii :ninja:

jeszcze chwila i bedzie chciala na gwiazdke :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.