WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  29 sierpnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: forum randka na sporcie co ten kzyhu daje

co zaś ja ? :nie:

Alucard
Alucard
  29 sierpnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: NuTiiiiii

Kupujesz fife 13? Ja przechodzę na pesa :ninja:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co zaś ja ?

Ja milczę w 15 językach 261d

Konto usunięte
Konto usunięte: Kupujesz fife 13? Ja przechodzę na pesa

Ja jestem zwolennikiem Fify od 1998r. A w tej muszę pograć Barcą na treningu w dziadka i powyzywać sędziego :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
WueRZet
WueRZet
  29 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no prócz Michała bo on swym wpisem na FB połączył mnie z Karoliną

Ja bym brał :pavarotti:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  29 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym brał

O której Karolinie wy mówicie? :woot:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  29 sierpnia 2012
Enkido
Enkido: O której Karolinie wy mówicie?

nie interesuj się :ziober2:

przepraszam Enkido ale nie przyjmuje zaproszeń od tzw wirtualnych znajomych , Michał jest wyjątkiem w tej kwestii ale to inna sprawa była ,
jeszcze teraz przez przypadek zaprosiłem kogos do znajomych i nawet nie wiem kogo :rotfl:
Enkido
  29 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie interesuj się

Jedyną co kojarzę stąd to Turka :P

Konto usunięte
Konto usunięte: przepraszam Enkido ale nie przyjmuje zaproszeń od tzw wirtualnych znajomych , Michał jest wyjątkiem w tej kwestii ale to inna sprawa była

Pfy
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  30 sierpnia 2012
Enkido
Enkido: Jedyną co kojarzę stąd to Turka :P

nie znam :nie:

Enkido
Enkido: Pfy

nie żadne pfy tylko tak , nie przyjmuje po prostu zaproszeń od nieznajomych mi osób :)
Enkido
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie żadne pfy tylko tak , nie przyjmuje po prostu zaproszeń od nieznajomych mi osób :)

Pfy x2 :P
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 sierpnia 2012
Pewnie wielu z Was oglądalo Eden Lake, jestem w połowie filmu, gdzie gównażeria dorwała faceta, zrobiło się jasno i męczą go w lesie, wszystko ogląda zza krzaków jego dziewczyna, w pewnym momencie bachory się orientują że ona tam jest i zaczynają ją gonić. Facet w międzyczasie uwalnia się z więzów.
Moje pytanie : czy poziom okrucieństwa wzrasta dalej ? Bo nienawidzę oglądać takich drastycznych bardzo scen tego typu i nie wiem czy film właczać, czy olać. Czo ?
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 sierpnia 2012
Gutek : śledzisz ME juniorów w siatkówce ?
W naszej reprezentacji rodzi się talent, zawodnik Gwardii Wrocław 18 letni leworęczny atakujący Maciej Muzaj. Dysponuje bardzo dobrymi warunkami, 204 cm wzrostu.
W czterech meczach do tej pory zdobył 95 punktów (21 z Finlandią, 26 z Belgią, 32 z Włochami i 16 z Serbią) 261d
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  30 sierpnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Gutek : śledzisz ME juniorów w siatkówce ? W naszej reprezentacji rodzi się talent, zawodnik Gwardii Wrocław 18 letni leworęczny atakujący Maciej Muzaj. Dysponuje bardzo dobrymi warunkami, 204 cm wzrostu. W czterech meczach do tej pory zdobył 95 punktów (21 z Finlandią, 26 z Belgią, 32 z Włochami i 16 z Serbią)

to ładnie ciśnie młody ;D wyniki dwóch pierwszych meczów śledziłem :P
ogólnie mało czasu, bo teraz u sąsiada robię i po 11h cisnę dziennie. akurat przerwa ;D
kuba92762
kuba92762
  30 sierpnia 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Pewnie wielu z Was oglądalo Eden Lake, jestem w połowie filmu, gdzie gównażeria dorwała faceta, zrobiło się jasno i męczą go w lesie, wszystko ogląda zza krzaków jego dziewczyna, w pewnym momencie bachory się orientują że ona tam jest i zaczynają ją gonić. Facet w międzyczasie uwalnia się z więzów. Moje pytanie : czy poziom okrucieństwa wzrasta dalej ? Bo nienawidzę oglądać takich drastycznych bardzo scen tego typu i nie wiem czy film właczać, czy olać. Czo ?

Nie jest to jakiś hardcore'owy film, ale na pewno warto obejrzeć. Jak było już przywiązanie tego kolesia to przeżyłaś najgorsze:D

Widzę jakaś rozmowa, a już chciałem pocisnąć z Gutka, że przez jego flirty zgubiłem cały wątek:P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to ładnie ciśnie młody ;D wyniki dwóch pierwszych meczów śledziłem :P

No będą z niego ludzie, a leworęczny atakujący z takimi warunkami to jak skarb dla naszej kadry.
kuba92762
kuba92762
  30 sierpnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No będą z niego ludzie, a leworęczny atakujący z takimi warunkami to jak skarb dla naszej kadry.

Ale on jest strasznym nielotem na razie.
Młody to wierzę, że zasięgu złapie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.