lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 192 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Pewnie wielu z Was oglądalo Eden Lake, jestem w połowie filmu, gdzie gównażeria dorwała faceta, zrobiło się jasno i męczą go w lesie, wszystko ogląda zza krzaków jego dziewczyna, w pewnym momencie bachory się orientują że ona tam jest i zaczynają ją gonić. Facet w międzyczasie uwalnia się z więzów.
Moje pytanie : czy poziom okrucieństwa wzrasta dalej ? Bo nienawidzę oglądać takich drastycznych bardzo scen tego typu i nie wiem czy film właczać, czy olać. Czo ?
Moje pytanie : czy poziom okrucieństwa wzrasta dalej ? Bo nienawidzę oglądać takich drastycznych bardzo scen tego typu i nie wiem czy film właczać, czy olać. Czo ?

Gutek : śledzisz ME juniorów w siatkówce ?
W naszej reprezentacji rodzi się talent, zawodnik Gwardii Wrocław 18 letni leworęczny atakujący Maciej Muzaj. Dysponuje bardzo dobrymi warunkami, 204 cm wzrostu.
W czterech meczach do tej pory zdobył 95 punktów (21 z Finlandią, 26 z Belgią, 32 z Włochami i 16 z Serbią)
W naszej reprezentacji rodzi się talent, zawodnik Gwardii Wrocław 18 letni leworęczny atakujący Maciej Muzaj. Dysponuje bardzo dobrymi warunkami, 204 cm wzrostu.
W czterech meczach do tej pory zdobył 95 punktów (21 z Finlandią, 26 z Belgią, 32 z Włochami i 16 z Serbią)

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

NuTiiiiii: Gutek : śledzisz ME juniorów w siatkówce ?
to ładnie ciśnie młody ;D wyniki dwóch pierwszych meczów śledziłem :P
ogólnie mało czasu, bo teraz u sąsiada robię i po 11h cisnę dziennie. akurat przerwa ;D
MaqdaIena: Pewnie wielu z Was oglądalo Eden Lake, jestem w połowie filmu, gdzie gównażeria dorwała faceta, zrobiło się jasno i męczą go w lesie, wszystko ogląda zza krzaków jego dziewczyna, w pewnym momencie bachory się orientują że ona tam jest i zaczynają ją gonić. Facet w międzyczasie uwalnia się z więzów.
Nie jest to jakiś hardcore'owy film, ale na pewno warto obejrzeć. Jak było już przywiązanie tego kolesia to przeżyłaś najgorsze:D
Widzę jakaś rozmowa, a już chciałem pocisnąć z Gutka, że przez jego flirty zgubiłem cały wątek:P