lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 187 z 822
Wiedziałam, że musi być jakaś podpucha :-D!
Będziesz miał mnie na sumieniu i też nie zaśniesz, zobaczysz!
Konto usunięte: czystej wódki to już dawno nie piłem, ostatnio jeśli już to drinki :P wina nie lubię :P
Somersby jeszcze nie piłem, ale Shandy czy Radlera owszem ;D
Drinki, hm zależy jakie, ja piłam wódę z czymś co się jakoś dziwnie nazywało a smakowało jak sok malinowy :D Ale drinki na zasadzie wóda plus cola to jakaś masakra, ble :(
Somersby jest lepsze, Radler mi bardziej smakował niż Shandy, ja czuje różnicę, choć zwykle mówią, że to jedno i to samo :D
Konto usunięte: hahaha ;D całe szczęście nie mam :P babka po prostu wyemigrowała i już z 12 lat tam mieszka :P
Lubię Niemców jakoś, więc nie wiem czemu "na szczęście" :-P Ale rozumiem :)
A nie? :)
Zaraz stąd pójdę chyba.

zawsze jest ;D
oj tam oj tam ;D zasnę, bo teraz parę dni idę do sąsiada do pracy, więc muszę wcześnie wstać. Powiedział, że da mi 11zł na godzinę, więc się skusiłem

moje ulubione to wódka plus sprite ;D lubię też bardzo gin z tonikiem ;D
Earth: Radler mi bardziej smakował niż Shandy, ja czuje różnicę, choć zwykle mówią, że to jedno i to samo :D
pewnie, że jest różnica. W radlerze prawie wgl nie czuć piwa :P
też ich lubię, no ale chyba jakoś dziwnie bym się czuł mając korzenie niemieckie :P przyznam otwarcie, że ludzie w Niemczech tacy zwykli są o wiele bardziej uprzejmi niż Polacy.
przecież rację Ci przyznałem, a Ty ironii się doszukujesz ;D
grozisz ? ;D
Będę pamiętać, że przy Tobie trzeba pilnować ! ;D
Konto usunięte: oj tam oj tam ;D zasnę, bo teraz parę dni idę do sąsiada do pracy, więc muszę wcześnie wstać. Powiedział, że da mi 11zł na godzinę, więc się skusiłem
No to faktycznie, chyba ładna stawka :D
Ja też rano wstaję, więc też zasnę

W sumie to chyba w żadnej wersji nie piłam, a jak piłam to już byłam na takim etapie, że nie pamiętam

Może dlatego mi bardziej smakuje.
Zatem Ty spróbuj Somersby :DKonto usunięte: też ich lubię, no ale chyba jakoś dziwnie bym się czuł mając korzenie niemieckie :P przyznam otwarcie, że ludzie w Niemczech tacy zwykli są o wiele bardziej uprzejmi niż Polacy.
Dokładnie. W ogóle nie dość, że sympatyczni ludzie, to mają sporo dobrych cech, których brakuje nam, np systematyczność i patrzenie w przyszłość. ;)
Sam przyznałeś, że zawsze jest jakiś haczyk

A brzmi tak?

Nie przepadam za byciem w centrum zainteresowania, nie jest mi to potrzebne
:Dzapomnisz ;D
no w Polsce jeszcze za tak dużą stawkę nie pracowałem
chociaż najgorzej jest tak, że czasem mam, że jeśli muszę wstać to mam wtedy kłopot z zaśnięciem ;/
Earth: W sumie to chyba w żadnej wersji nie piłam, a jak piłam to już byłam na takim etapie, że nie pamiętam
spróbuj ;D
a Ty gin z tonikiem :P
Earth: Dokładnie. W ogóle nie dość, że sympatyczni ludzie, to mają sporo dobrych cech, których brakuje nam, np systematyczność i patrzenie w przyszłość. ;)
i nie kradną

akurat wtedy nie było ;D
droczę się :P
oj daj spokój, chłopaki nie mają co robić to se żartują ;D
Więcej wiary w moją pamięć ;D
Haha, to w sumie smutne a nie śmieszne, sama nie wiem. Dziwny kraj :D
Konto usunięte: chociaż najgorzej jest tak, że czasem mam, że jeśli muszę wstać to mam wtedy kłopot z zaśnięciem ;/
Bo myślisz o tym, że musisz wstać i się nakręcasz, trzeba wtedy zacząć myśleć o czymś nudnym, ja liczę od 1000 do tyłu, myślę wtedy o tych dziewiątkach i powoli usypiam :D
Jak będę miała okazję :D
Okej, jw. :D
Jak tak rozmawiamy to kurdę mam nadzieję, że jakieś niemieckie korzenie jednak posiadam, szczególnie, że mój ojciec był wysokim niebieskookim blondynem :-D
A, no ja nie wiem, skoro tak mówisz :D
Znowu to droczenie.

Dlatego się smieje też :D
okej, od teraz wierzę w Twoją pamięć :D
smutne, że aż śmieszne :P w Niemczech jak pracowałem to mi wychodziło z 25 zł na godzinę :P a to był magazyn w firmie komputerowej, więc żadna ciężka praca :P
Earth: Bo myślisz o tym, że musisz wstać i się nakręcasz, trzeba wtedy zacząć myśleć o czymś nudnym, ja liczę od 1000 do tyłu, myślę wtedy o tych dziewiątkach i powoli usypiam :D
ja jeszcze zasypiam przy radiu :P muzyka mnie usypia :D i radio mam włączone całą noc :P
okazja zawsze się trafi :D
Earth: Jak tak rozmawiamy to kurdę mam nadzieję, że jakieś niemieckie korzenie jednak posiadam, szczególnie, że mój ojciec był wysokim niebieskookim blondynem :-D
raz jak byłem u babci na wakacjach to miałem taką sytuację: pojechaliśmy do jakiejś tam górzystej wioski z zajebistymi widokami i zostawiliśmy na jednej ławce aparat cyfrowy. Przypomniało mi się o nim po 40 min, pobiegłem tam, a aparat leżał na ławce
śmialiśmy się, że akurat żaden Polak nie przechodził ;D widzisz w tej kwestii mam rację ;D
lubię się droczyć ;D
to dobrze :P
Dzięki, moja pamięć czuje się zaszczycona :D
Konto usunięte: smutne, że aż śmieszne :P w Niemczech jak pracowałem to mi wychodziło z 25 zł na godzinę :P a to był magazyn w firmie komputerowej, więc żadna ciężka praca :P
Nic tylko tam siedzieć w pracy :D
Konto usunięte: ja jeszcze zasypiam przy radiu :P muzyka mnie usypia :D i radio mam włączone całą noc :P
A, no muzyka dobra jest na sen też :D Choć zależy jaka, bo jak lecą piosenki które lubimy to zamiast zasypiać o je nucimy w głowie :D
Tak, tylko zależy kiedy :D
Konto usunięte: raz jak byłem u babci na wakacjach to miałem taką sytuację: pojechaliśmy do jakiejś tam górzystej wioski z zajebistymi widokami i zostawiliśmy na jednej ławce aparat cyfrowy. Przypomniało mi się o nim po 40 min, pobiegłem tam, a aparat leżał na ławce śmialiśmy się, że akurat żaden Polak nie przechodził ;D
Ale zobacz, jeśli sami mamy o sobie takie zdanie, to jakie mogą mieć inni? :)
No masz, nie ma innej opcji. Tzn tylko Ty wiesz czy masz :D
Ja w sumie też

haha okej ;D
niestety musiałem wrócić do klasy maturalnej, a po roku ta firma upadła

Earth: A, no muzyka dobra jest na sen też :D Choć zależy jaka, bo jak lecą piosenki które lubimy to zamiast zasypiać o je nucimy w głowie :D
ale jak się jest zmęczonym to mi wtedy pomagają nawet piosenki, które lubię :P
u mnie często się okazję trafiają, teraz mój przyjaciel się zaręczył to już zapowiedział, że niedługo będzie duży melanż
no, ale ja sie nie dziwie zdaniu innych o nas, bo wiem, że jest prawdziwe :P
no to Ci mówię, to już tez wiesz ;D
droczenie to fajna sprawa, chyba, że ktoś z tym przegina

A cholera, szkoda, widać dobre warunki i szacunek do pracowników jest autodestrukcyjny. :D
Jak się jest zmęczonym to to nie ma znaczenia chyba :D
Konto usunięte: u mnie często się okazję trafiają, teraz mój przyjaciel się zaręczył to już zapowiedział, że niedługo będzie duży melanż
Co ci ludzie wyrabiają, śluby, zaręczyny, dzieci, łoj ;o
E, nie we wszystkim, jedni mówią, że kradniemy, inni że jesteśmy uczciwymi solidnymi pracownikami, zależy jak się trafi, tak jest wszędzie.
Jeśli Ci uwierzę :-D
No to też prawda, no i zależy jak i w jakim celu i w ogóle :D
jeszcze po mnie i po moim kumplu pojechała tam moja siostra z moją kumpelą i przepracowały z pół roku ;P pewnie to przez nie się wszystko rozpadło
czasem też nie idzie zasnąć nawet jak się jest zmęczonym, ale wtedy to już pech :P
no masakra, ale to jeszcze nic, ale to opowiem Ci na pw
Earth: E, nie we wszystkim, jedni mówią, że kradniemy, inni że jesteśmy uczciwymi solidnymi pracownikami, zależy jak się trafi, tak jest wszędzie.
hmm, że solidni pracownicy to taka opinia jest o nas wszędzie prawie. Gorzej z opinią o tym co się dzieje po pracy ;D
musisz ;D
no dokładnie ;D
Konto usunięte: jeszcze po mnie i po moim kumplu pojechała tam moja siostra z moją kumpelą i przepracowały z pół roku ;P pewnie to przez nie się wszystko rozpadło
Baby to zło, wiadomo

A to jak miniesz fazę zmęczenia, po której trudno zasnąć, ale wtedy można wejść w świadomy sen, miałam tak jak się uczyłam do rana i chciałam się przespać ze dwie godzinki, długo nie mogłam, ale wtedy miałam świadomy sen :D
Okej. :D
Konto usunięte: hmm, że solidni pracownicy to taka opinia jest o nas wszędzie prawie. Gorzej z opinią o tym co się dzieje po pracy ;D
Znowu wracamy do tematu alkoholu?

Muszę?