WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Za 7 miesięcy wszystko się okaże

Pitolisz, już teraz by wiedział ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zgadłaś ;D

Wiedziałam, że musi być jakaś podpucha :-D!

Konto usunięte
Konto usunięte: teraz nie będziesz mogła w nocy spać, jesteś taka przestraszona

Będziesz miał mnie na sumieniu i też nie zaśniesz, zobaczysz!

Konto usunięte
Konto usunięte: czystej wódki to już dawno nie piłem, ostatnio jeśli już to drinki :P wina nie lubię :P Somersby jeszcze nie piłem, ale Shandy czy Radlera owszem ;D

Drinki, hm zależy jakie, ja piłam wódę z czymś co się jakoś dziwnie nazywało a smakowało jak sok malinowy :D Ale drinki na zasadzie wóda plus cola to jakaś masakra, ble :(
Somersby jest lepsze, Radler mi bardziej smakował niż Shandy, ja czuje różnicę, choć zwykle mówią, że to jedno i to samo :D

Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha ;D całe szczęście nie mam :P babka po prostu wyemigrowała i już z 12 lat tam mieszka :P

Lubię Niemców jakoś, więc nie wiem czemu "na szczęście" :-P Ale rozumiem :)

Konto usunięte
Konto usunięte: no tak sympatycznie ;D

A nie? :)

Zaraz stąd pójdę chyba. :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  28 August 2012
Earth
Earth: Wiedziałam, że musi być jakaś podpucha :-D!

zawsze jest ;D
Earth
Earth: Będziesz miał mnie na sumieniu i też nie zaśniesz, zobaczysz!

oj tam oj tam ;D zasnę, bo teraz parę dni idę do sąsiada do pracy, więc muszę wcześnie wstać. Powiedział, że da mi 11zł na godzinę, więc się skusiłem :pavarotti:
Earth
Earth: Ale drinki na zasadzie wóda plus cola to jakaś masakra, ble :(

moje ulubione to wódka plus sprite ;D lubię też bardzo gin z tonikiem ;D
Earth
Earth: Radler mi bardziej smakował niż Shandy, ja czuje różnicę, choć zwykle mówią, że to jedno i to samo :D

pewnie, że jest różnica. W radlerze prawie wgl nie czuć piwa :P
Earth
Earth: Lubię Niemców jakoś, więc nie wiem czemu "na szczęście" :-P Ale rozumiem :)

też ich lubię, no ale chyba jakoś dziwnie bym się czuł mając korzenie niemieckie :P przyznam otwarcie, że ludzie w Niemczech tacy zwykli są o wiele bardziej uprzejmi niż Polacy.
Earth
Earth: A nie? :)

przecież rację Ci przyznałem, a Ty ironii się doszukujesz ;D
Earth
Earth: Zaraz stąd pójdę chyba.

grozisz ? ;D
WueRZet
WueRZet
  28 August 2012
Earth
Earth: Zaraz stąd pójdę chyba.

A jednak ! :ziober2:
Earth
Earth
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze jest ;D

Będę pamiętać, że przy Tobie trzeba pilnować ! ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: oj tam oj tam ;D zasnę, bo teraz parę dni idę do sąsiada do pracy, więc muszę wcześnie wstać. Powiedział, że da mi 11zł na godzinę, więc się skusiłem

No to faktycznie, chyba ładna stawka :D
Ja też rano wstaję, więc też zasnę :jezyk2:

Konto usunięte
Konto usunięte: moje ulubione to wódka plus sprite ;D lubię też bardzo gin z tonikiem ;D

W sumie to chyba w żadnej wersji nie piłam, a jak piłam to już byłam na takim etapie, że nie pamiętam :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie, że jest różnica. W radlerze prawie wgl nie czuć piwa :P

Może dlatego mi bardziej smakuje. :ninja: Zatem Ty spróbuj Somersby :D

Konto usunięte
Konto usunięte: też ich lubię, no ale chyba jakoś dziwnie bym się czuł mając korzenie niemieckie :P przyznam otwarcie, że ludzie w Niemczech tacy zwykli są o wiele bardziej uprzejmi niż Polacy.

Dokładnie. W ogóle nie dość, że sympatyczni ludzie, to mają sporo dobrych cech, których brakuje nam, np systematyczność i patrzenie w przyszłość. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: przecież rację Ci przyznałem, a Ty ironii się doszukujesz ;D

Sam przyznałeś, że zawsze jest jakiś haczyk :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: grozisz ? ;D

A brzmi tak? :ziober2:
Nie przepadam za byciem w centrum zainteresowania, nie jest mi to potrzebne :ninja: :D
Earth
Earth
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A jednak !

Co jednak? :-D

Jeszcze pogrywam w Waszą gierkę, ale zaraz mi się to znudzi :DD
Gutek909
Gutek909
  28 August 2012
Earth
Earth: Będę pamiętać, że przy Tobie trzeba pilnować ! ;D

zapomnisz ;D
Earth
Earth: No to faktycznie, chyba ładna stawka :D

no w Polsce jeszcze za tak dużą stawkę nie pracowałem :rotfl:
Earth
Earth: Ja też rano wstaję, więc też zasnę

chociaż najgorzej jest tak, że czasem mam, że jeśli muszę wstać to mam wtedy kłopot z zaśnięciem ;/
Earth
Earth: W sumie to chyba w żadnej wersji nie piłam, a jak piłam to już byłam na takim etapie, że nie pamiętam

spróbuj ;D
Earth
Earth: Zatem Ty spróbuj Somersby :D

a Ty gin z tonikiem :P
Earth
Earth: Dokładnie. W ogóle nie dość, że sympatyczni ludzie, to mają sporo dobrych cech, których brakuje nam, np systematyczność i patrzenie w przyszłość. ;)

i nie kradną :rotfl:
Earth
Earth: Sam przyznałeś, że zawsze jest jakiś haczyk

akurat wtedy nie było ;D
Earth
Earth: A brzmi tak?

droczę się :P
Earth
Earth: Nie przepadam za byciem w centrum zainteresowania, nie jest mi to potrzebne

oj daj spokój, chłopaki nie mają co robić to se żartują ;D
WueRZet
WueRZet
  28 August 2012
No właśnie, już nic nie pisze :ninja:
Earth
Earth
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zapomnisz ;D

Więcej wiary w moją pamięć ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: no w Polsce jeszcze za tak dużą stawkę nie pracowałem

Haha, to w sumie smutne a nie śmieszne, sama nie wiem. Dziwny kraj :D

Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż najgorzej jest tak, że czasem mam, że jeśli muszę wstać to mam wtedy kłopot z zaśnięciem ;/

Bo myślisz o tym, że musisz wstać i się nakręcasz, trzeba wtedy zacząć myśleć o czymś nudnym, ja liczę od 1000 do tyłu, myślę wtedy o tych dziewiątkach i powoli usypiam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: spróbuj ;D

Jak będę miała okazję :D

Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty gin z tonikiem :P

Okej, jw. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: i nie kradną

Jak tak rozmawiamy to kurdę mam nadzieję, że jakieś niemieckie korzenie jednak posiadam, szczególnie, że mój ojciec był wysokim niebieskookim blondynem :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: akurat wtedy nie było ;D

A, no ja nie wiem, skoro tak mówisz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: droczę się :P

Znowu to droczenie. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: oj daj spokój, chłopaki nie mają co robić to se żartują ;D

Dlatego się smieje też :D
Gutek909
Gutek909
  28 August 2012
Earth
Earth: Więcej wiary w moją pamięć ;D

okej, od teraz wierzę w Twoją pamięć :D
Earth
Earth: Haha, to w sumie smutne a nie śmieszne, sama nie wiem. Dziwny kraj :D

smutne, że aż śmieszne :P w Niemczech jak pracowałem to mi wychodziło z 25 zł na godzinę :P a to był magazyn w firmie komputerowej, więc żadna ciężka praca :P
Earth
Earth: Bo myślisz o tym, że musisz wstać i się nakręcasz, trzeba wtedy zacząć myśleć o czymś nudnym, ja liczę od 1000 do tyłu, myślę wtedy o tych dziewiątkach i powoli usypiam :D

ja jeszcze zasypiam przy radiu :P muzyka mnie usypia :D i radio mam włączone całą noc :P
Earth
Earth: Jak będę miała okazję :D

okazja zawsze się trafi :D
Earth
Earth: Jak tak rozmawiamy to kurdę mam nadzieję, że jakieś niemieckie korzenie jednak posiadam, szczególnie, że mój ojciec był wysokim niebieskookim blondynem :-D

raz jak byłem u babci na wakacjach to miałem taką sytuację: pojechaliśmy do jakiejś tam górzystej wioski z zajebistymi widokami i zostawiliśmy na jednej ławce aparat cyfrowy. Przypomniało mi się o nim po 40 min, pobiegłem tam, a aparat leżał na ławce :rotfl: śmialiśmy się, że akurat żaden Polak nie przechodził ;D
Earth
Earth: A, no ja nie wiem, skoro tak mówisz :D

widzisz w tej kwestii mam rację ;D
Earth
Earth: Znowu to droczenie.

lubię się droczyć ;D
Earth
Earth: Dlatego się smieje też :D

to dobrze :P
Earth
Earth
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: okej, od teraz wierzę w Twoją pamięć :D

Dzięki, moja pamięć czuje się zaszczycona :D

Konto usunięte
Konto usunięte: smutne, że aż śmieszne :P w Niemczech jak pracowałem to mi wychodziło z 25 zł na godzinę :P a to był magazyn w firmie komputerowej, więc żadna ciężka praca :P

Nic tylko tam siedzieć w pracy :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja jeszcze zasypiam przy radiu :P muzyka mnie usypia :D i radio mam włączone całą noc :P

A, no muzyka dobra jest na sen też :D Choć zależy jaka, bo jak lecą piosenki które lubimy to zamiast zasypiać o je nucimy w głowie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: okazja zawsze się trafi :D

Tak, tylko zależy kiedy :D

Konto usunięte
Konto usunięte: raz jak byłem u babci na wakacjach to miałem taką sytuację: pojechaliśmy do jakiejś tam górzystej wioski z zajebistymi widokami i zostawiliśmy na jednej ławce aparat cyfrowy. Przypomniało mi się o nim po 40 min, pobiegłem tam, a aparat leżał na ławce śmialiśmy się, że akurat żaden Polak nie przechodził ;D

Ale zobacz, jeśli sami mamy o sobie takie zdanie, to jakie mogą mieć inni? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: widzisz w tej kwestii mam rację ;D

No masz, nie ma innej opcji. Tzn tylko Ty wiesz czy masz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: lubię się droczyć ;D

Ja w sumie też :ninja:
Gutek909
Gutek909
  28 August 2012
Earth
Earth: Dzięki, moja pamięć czuje się zaszczycona :D

haha okej ;D
Earth
Earth: Nic tylko tam siedzieć w pracy :D

niestety musiałem wrócić do klasy maturalnej, a po roku ta firma upadła :rotfl:
Earth
Earth: A, no muzyka dobra jest na sen też :D Choć zależy jaka, bo jak lecą piosenki które lubimy to zamiast zasypiać o je nucimy w głowie :D

ale jak się jest zmęczonym to mi wtedy pomagają nawet piosenki, które lubię :P
Earth
Earth: Tak, tylko zależy kiedy :D

u mnie często się okazję trafiają, teraz mój przyjaciel się zaręczył to już zapowiedział, że niedługo będzie duży melanż :ninja:
Earth
Earth: Ale zobacz, jeśli sami mamy o sobie takie zdanie, to jakie mogą mieć inni? :)

no, ale ja sie nie dziwie zdaniu innych o nas, bo wiem, że jest prawdziwe :P
Earth
Earth: No masz, nie ma innej opcji. Tzn tylko Ty wiesz czy masz :D

no to Ci mówię, to już tez wiesz ;D
Earth
Earth: Ja w sumie też

droczenie to fajna sprawa, chyba, że ktoś z tym przegina :ninja:
Earth
Earth
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety musiałem wrócić do klasy maturalnej, a po roku ta firma upadła

A cholera, szkoda, widać dobre warunki i szacunek do pracowników jest autodestrukcyjny. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak się jest zmęczonym to mi wtedy pomagają nawet piosenki, które lubię :P

Jak się jest zmęczonym to to nie ma znaczenia chyba :D

Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie często się okazję trafiają, teraz mój przyjaciel się zaręczył to już zapowiedział, że niedługo będzie duży melanż

Co ci ludzie wyrabiają, śluby, zaręczyny, dzieci, łoj ;o

Konto usunięte
Konto usunięte: no, ale ja sie nie dziwie zdaniu innych o nas, bo wiem, że jest prawdziwe :P

E, nie we wszystkim, jedni mówią, że kradniemy, inni że jesteśmy uczciwymi solidnymi pracownikami, zależy jak się trafi, tak jest wszędzie.

Konto usunięte
Konto usunięte: no to Ci mówię, to już tez wiesz ;D

Jeśli Ci uwierzę :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: droczenie to fajna sprawa, chyba, że ktoś z tym przegina

No to też prawda, no i zależy jak i w jakim celu i w ogóle :D
Gutek909
Gutek909
  28 August 2012
Earth
Earth: A cholera, szkoda, widać dobre warunki i szacunek do pracowników jest autodestrukcyjny. :D

jeszcze po mnie i po moim kumplu pojechała tam moja siostra z moją kumpelą i przepracowały z pół roku ;P pewnie to przez nie się wszystko rozpadło :rotfl:
Earth
Earth: Jak się jest zmęczonym to to nie ma znaczenia chyba :D

czasem też nie idzie zasnąć nawet jak się jest zmęczonym, ale wtedy to już pech :P
Earth
Earth: Co ci ludzie wyrabiają, śluby, zaręczyny, dzieci, łoj ;o

no masakra, ale to jeszcze nic, ale to opowiem Ci na pw :lol2:
Earth
Earth: E, nie we wszystkim, jedni mówią, że kradniemy, inni że jesteśmy uczciwymi solidnymi pracownikami, zależy jak się trafi, tak jest wszędzie.

hmm, że solidni pracownicy to taka opinia jest o nas wszędzie prawie. Gorzej z opinią o tym co się dzieje po pracy ;D
Earth
Earth: Jeśli Ci uwierzę :-D

musisz ;D
Earth
Earth: No to też prawda, no i zależy jak i w jakim celu i w ogóle :D

no dokładnie ;D
Earth
Earth
  28 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze po mnie i po moim kumplu pojechała tam moja siostra z moją kumpelą i przepracowały z pół roku ;P pewnie to przez nie się wszystko rozpadło

Baby to zło, wiadomo :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: czasem też nie idzie zasnąć nawet jak się jest zmęczonym, ale wtedy to już pech :P

A to jak miniesz fazę zmęczenia, po której trudno zasnąć, ale wtedy można wejść w świadomy sen, miałam tak jak się uczyłam do rana i chciałam się przespać ze dwie godzinki, długo nie mogłam, ale wtedy miałam świadomy sen :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no masakra, ale to jeszcze nic, ale to opowiem Ci na pw

Okej. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: hmm, że solidni pracownicy to taka opinia jest o nas wszędzie prawie. Gorzej z opinią o tym co się dzieje po pracy ;D

Znowu wracamy do tematu alkoholu?:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: musisz ;D

Muszę? :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no dokładnie ;D

:ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.