WueRZet
WueRZet
  4 июля 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
kuba92762
kuba92762
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i pogoda dopisała ? ;p

Jak jechałem akurat to zaczęło padać pierwszy raz od dwóch tygodni:D
Nie było jakoś mega upalnie, ale dało radę się opalić coś:D
Zobaczcie na rozmówki, może ktoś z was da radę odpowiedzieć:D
smencikk
smencikk
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi tam nigdy Gran Derbi nie wisi i dynda :P

Pojedynki o Superpuchar to tylko jedna okazja więcej do spinania się jednych bądź drugich trolli. Ani ekipy nie są wystarczająco przygotowane jeszcze, ani puchar wart wysiłku. Dzisiaj Albiol zostanie zjedzony pewnie przez Messiego i spółkę i tyle z dobrego meczu. W tym roku najbardziej będę się emocjonował Ligą Mistrzów, bo La Liga już mnie powoli nudzi, chyba, że wreszcie coś się w niej zmieni.
Gutek909
Gutek909
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pojedynki o Superpuchar to tylko jedna okazja więcej do spinania się jednych bądź drugich trolli. Ani ekipy nie są wystarczająco przygotowane jeszcze, ani puchar wart wysiłku. Dzisiaj Albiol zostanie zjedzony pewnie przez Messiego i spółkę i tyle z dobrego meczu. W tym roku najbardziej będę się emocjonował Ligą Mistrzów, bo La Liga już mnie powoli nudzi, chyba, że wreszcie coś się w niej zmieni.

no masz rację, ale w tym roku jakoś tutaj cicho, nikt sie nie napina :P nawet u mnie i moich kumpli nie ma napinek, choć zaraz pewnie się zaczną, bo idziemy do pubu na mecz. hmm mnie tam liga nie nudzi, ogólnie mecze Realu mnie nigdy nie znudzą :P ale fakt, w tym roku także mam największe ciśnienie na LM ;)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 августа 2012
Co to za tłumaczenie przed meczem? To jest piłkarska wojna, El Clasico zawsze elektryzuje nawet jak jest o pietruszkę. Superpuchar Hiszpanii jest o stokroć lepszy niż wygranie T-mobile 5 razy z rzędu i PP :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 августа 2012
FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Alexis i Messi.
Ławka rezerwowych: Pinto; Puyol, Jordi Alba, Cesc, Sergi Roberto, Villa i Tello.
Odesłani na trybuny: Song, Montoya, Bartra, Fontàs, Dos Santos i Afellay.

Real Madryt: Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Callejón, Özil, Cristiano; Benzema.
Ławka rezerwowych: Adán, Di María, Granero, Higuaín, Lass, Marcelo, Varane.
Odesłani na trybuny: Jesús, Morata, Nacho.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  23 августа 2012
o, Laskowski komentuje :rock:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 августа 2012
ale autopek Realu
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  23 августа 2012
wow, Real wyszedł z własnej połowy d83dde31
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 августа 2012
ajjj Leoo minimalnie
TottenhamHot
TottenhamHot
  23 августа 2012
co ten real wyprawia
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  23 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co ten real wyprawia

gra na 100% swoich mozliwosci

Krystyna nowa fryzura d83ddc85
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 августа 2012
Barca napiera i rozjedzie autopek
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 августа 2012
Khedira był faulowany ? :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 августа 2012
uuu Albiol dużo szczęścia, powinien już iść do szatni
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  23 августа 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Barca napiera i rozjedzie autopek

Skąd masz te fajne obrazki?

Real klasycznie skończy w osłabieniu mecz :tak:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.