Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
24 August 2012
Konto usunięte: Najgłupszym na pewno. nic dziwnego, że nigdy nie wyjdzie w składzie reprezentacji.
I ciągle to tłumaczenie, że on nie wybija na oślep bo szuka obrońcy - lepiej już niech wykopuje piłkę jak najdalej.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
24 August 2012
Enkido: Kogo innego mógł powołać z zagranicy?
A to musi powolywac z zagranicy patałachów ktorzy grzeja lawe lub im nie zalezy na grze? nie musi.
Tomaszewski ma racje :
Konto usunięte: Na początku Waldkowi kibicowałem, ale kiedy zobaczyłem pierwsze powołania i wybór kapitana, jasne stało się, że Fornalik jest zdalnie sterowany przez PZPN i zrobi wszystko, co związek mu karze. Nie takiego trenera kadra potrzebowała. Jestem pewny, że drużyna Fornalika z kretesem polegnie w eliminacjach mistrzostw świata 2014
NuTiiiiii
25 August 2012
Manczester pociśnie
TottenhamHot
25 August 2012
kurs na Manchester 1,29 to jakies kpiny , gowno zagrali z Evertonem a buki oczywiscie 1,20-1,3
NuTiiiiii
25 August 2012
bramka Van Persiego !