WueRZet
WueRZet
  4 июля 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
kzyhu
kzyhu
  15 августа 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale wstyd, to sobie pojedziemy na Euro ;/

spoko , chyba 2 druzyny z grupy awansują , a mamy jeszcze Albanię , Finlandie i Szwajcarię , choć z taką grą to po co w ogóle jechać na mistrzostwa Europy
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 августа 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale wstyd, to sobie pojedziemy na Euro ;/ Gortat taka gwiazdeczka, chyba broda mu przysłania obręcz.

w kosza gra 5 a nie jeden :ssh:
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 августа 2012
Lewandowski jak zwykle bieda w reprezentacji, jakby mu sie nawet nie chcialo grac.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: spoko , chyba 2 druzyny z grupy awansują , a mamy jeszcze Albanię , Finlandie i Szwajcarię , choć z taką grą to po co w ogóle jechać na mistrzostwa Europy

2 pierwsze z każdej grupy i 4 najlepszych z 3 miejsc
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: spoko , chyba 2 druzyny z grupy awansują , a mamy jeszcze Albanię , Finlandie i Szwajcarię , choć z taką grą to po co w ogóle jechać na mistrzostwa Europy

Nie ma usprawiedliwienia, Belgowie grają bez nazwisk i rzucają te 60pkt no ok. Ale nasi 50? Tyle powinni miec w połowie 3 kwarty.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  15 августа 2012
Czarnogóra juz 2-0 z Łotwą

kzyhu
kzyhu
  15 августа 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale nasi 50? Tyle powinni miec w połowie 3 kwarty.

Amerykanie na igrzyskach teraz w którymś z meczów po pierwszej kwarcie mieli 49 punktów :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Amerykanie na igrzyskach teraz w którymś z meczów po pierwszej kwarcie mieli 49 punktów

Pewnie z Nigerią.

==

Przełączyłem na statystyki :
za 3pkt 1/18 5,6% hahahahahahahaha
za 2 pkt niecałe 26% przy 45% Belgów

Ok Gortat wybaczam, zdobył połowę pkt :ninja:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
WueRZet
WueRZet
  15 августа 2012
Dopiero wróciłem do domu. Straciłem coś z meczu farbowanych lisków ?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 августа 2012
Messi ! Argentyna 2:0
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  15 августа 2012
słychac skandowanie z trybun 'Sergei Pareiko'...
nawet w dalekiej Estonii doceniają klasę piłkarzy Wisły Kraków :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  15 августа 2012
Czemu w kadrze grają ludzie którzy nie potrafią kopnąć piłki?
Poza tym, dobrze zmazują tragedię z EURO, remisem z Estonia:crylol:
kuba92762
kuba92762
  15 августа 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ok Gortat wybaczam, zdobył połowę pkt

Go nie ma co brać pod uwagę w kadrze, przecież Koszarek nawet dobrze nie potrafi zagrać akcji pick'n'roll co jest podstawą w grze 'jedynki' z centrem.
Ignerski też, gwiazda ligi, ja pierdziele. Belgowie pobrali czarnych którzy nawet na zapleczach NBA nie dawaliby rady a i tak nas sklepali:lol:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Go nie ma co brać pod uwagę w kadrze, przecież Koszarek nawet dobrze nie potrafi zagrać akcji pick'n'roll co jest podstawą w grze 'jedynki' z centrem. Ignerski też, gwiazda ligi, ja pierdziele. Belgowie pobrali czarnych którzy nawet na zapleczach NBA nie dawaliby rady a i tak nas sklepali

Jak nie potrafi tego grać to chociaż niech trójki rzuca, ja bym więcej trafił niż 1/18 - to jakaś żenada.

Widziałem własnie jakiś murzynek na skrótach walił nam wsady. Dobrze, że nie oglądałem całego meczu.
TottenhamHot
TottenhamHot
  15 августа 2012
kazdy nasz przeciwnik wie ze bedziemy probowac grac na piszczka->blaszczykowskiego -> lewego
zamiast grac czesciej lewym skrzydlem to nasi usilnie graja pilnie strzeżoną prawa strona :nie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.