WueRZet
WueRZet
  4 lipca 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  15 sierpnia 2012
RexMundi
RexMundi: nie podskakuje sie w murze nie wiesz o tym

:rotfl: Polska myśl szkoleniowa. Mur od tego jest, że albo ma podskoczyć przy górnej albo stać przy "szczurze"
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  15 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: . Juz nigdy nie obejrze zadnego meczu w ich wykonaniu.

Daj spokój, mało teraz dobrych komedii:D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 sierpnia 2012
Joanna Mucha po tym meczu wdroży 20 letni system naprawczy polskiej piłki.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  15 sierpnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Joanna Mucha po tym meczu wdroży 20 letni system naprawczy polskiej piłki.

:crylol: zniszczyłeś :crylol:

Aż mi szkoda Fornalika, mógł w tym Ruchu zostać.
TottenhamHot
TottenhamHot
  15 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Szczesny nie chce być efektywny, ważniejsza efektowność:)

no celebryta a nie bramkarz, z taką grą to już niedługo bedzie grzać ławę w Londynie , z czego bardzo bym sie cieszyl.
kzyhu
kzyhu
  15 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pierdziele, no nie wierzę. 'piłkarze' przyjeżdzają na piknik (bo takie maja nastawienie) i jeszcze dostaja od Estonii

nie mów , że jeszcze się tym przejmujesz , ja mam gdzieś tą reprezentację , niech wprowadzą kuratora do związku , wykluczą nas z rozgrywek europejskich , przynajmniej wstydu nie będzie :)
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Joanna Mucha po tym meczu wdroży 20 letni system naprawczy polskiej piłki.

Doradzi powolanie Szczesnego na paraolimpiade w Londynie.
TottenhamHot
TottenhamHot
  15 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj spokój, mało teraz dobrych komedii:D

nie chce juz tego ogladac, po kazdym meczu klne jak szewc a tego chce unikac.
kuba92762
kuba92762
  15 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no celebryta a nie bramkarz, z taką grą to już niedługo bedzie grzać ławę w Londynie , z czego bardzo bym sie cieszyl.

Ja tam na to zlewam, trzeba podnieść im jeszcze zarobki!!!
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mów , że jeszcze się tym przejmujesz , ja mam gdzieś tą reprezentację , niech wprowadzą kuratora do związku , wykluczą nas z rozgrywek europejskich , przynajmniej wstydu nie będzie :)

Po prostu mnie to dołuje, że takie coś jest uznawane za sport narodowy, a jestem pewien, że czujesz wstyd tak samo jak ja, nawet jeśli zlewasz na to, bo jednak w świat to idzie niestety:)
TottenhamHot
TottenhamHot
  15 sierpnia 2012
ile kuponow musialo pojsc przez ta Estonie :lol:
kuba92762
kuba92762
  15 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie chce juz tego ogladac, po kazdym meczu klne jak szewc a tego chce unikac.

Moja dziewczyna się śmieje jeszcze bardziej niż wtedy kiedy Federer ośmieszał Nadala w turnieju mistrzów 6:0 63P
TottenhamHot
TottenhamHot
  15 sierpnia 2012
Niemcy w grajac w 10' strzelili Argentnie bramke a nasi w 11 nawet nie potrafia wygrac z Estonia Lol
kuba92762
kuba92762
  15 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ile kuponow musialo pojsc przez ta Estonie

Reklamy BAHu były przy bramkach więc wiedziałem, że 'nasi' tego nie wygrają bo za wysoki był kurs:P
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  15 sierpnia 2012
Fornalik zabezpieczył się jeszcze długo przed meczem twierdząc, że wynik nie jest najważniejszy :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  15 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jestem pewien, że czujesz wstyd tak samo jak ja, nawet jeśli zlewasz na to, bo jednak w świat to idzie niestety:)

zgadza się :) wstyd jak uj niestety

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.