Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
15 Agustus 2012
Enkido: No zabrakło im parę minut
Nie ubolewam nad tym :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
15 Agustus 2012
Zapomniałem, że orange sport daje 1 ligę. No zobaczę faworytów jak im idzie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
15 Agustus 2012
boshh TVP jak zwykle fachowcy
po Mundialu i wyniku 4:0 Niemiec z Argentyną dziś rewanż
no i słowa Joahima - "denerwuje mnie już tak krytyka zespołu po Euro, moja drużyna się brdzo dobrze rozwija i w ostatnim czasie zdobyła prawie wszystko co było do zdobycia"
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
15 Agustus 2012
Skład Polski na mecz z Estonią:
Szczęsny - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Wawrzyniak - Błaszczykowski, Polanski, Borysiuk, Rybus - Sobiech, Lewandowski
Wawrzyniak jesuu
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
15 Agustus 2012
Enkido: Skład Polski na mecz z Estonią:
Szczęsny - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Wawrzyniak - Błaszczykowski, Polanski, Borysiuk, Rybus - Sobiech, Lewandowski
A gdzie Boenish?
w drugiej połowie obowiązkowo Tytoń i Piech powinni się pokazać na boisku.
NuTiiiiii
15 Agustus 2012
LeonGrande: W kolejce do urzędu pracy.
W biedronce niech spróbuje coś znaleźć.
Enkido: A Boenisz był najlepszym polskim obrońcą na EURO