WueRZet
WueRZet
  4 Juli 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
Gutek909
Gutek909
  5 Agustus 2012
Enkido
Enkido: A kibice PSG widzę taka sama wieś jak w Madrycie.

wieś to jest na Camp Nou , Ronaldo także dostawał tam laserami po oczach więc nie gadaj głupot
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  5 Agustus 2012
Młoda Ekstraklasa:

GKS Bełchatów 0-1 Jagiellonia Białystok
Adam Dźwigała 44

Zagłębie Lubin 5-0 Lechia Gdańsk

Ruch Chorzów 1-2 Legia Warszawa
Martin Konczkowski 82 - Paweł Wolski 3, Aleksander Jagiełło 25

Podbeskidzie Bielsko-Biała 0-3 Pogoń Szczecin
Kamil Zieliński 13, 17, Adrian Żmija 55

Górnik Zabrze 0-4 Wisła Kraków
Rafał Boguski 5, 43, 52, Dawid Kamiński 14
Gutek909
Gutek909
  5 Agustus 2012
http://www.youtube.com/watch?v=oro3MpQBacU
kolejna aktorzyna z Barcy :lol2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  5 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=oro3MpQBacU kolejna aktorzyna z Barcy

Napisałem na poprzedniej stronie co i jak. Rozwala mnie tytuł filmiku - "Alexis nurkuje" :rotfl: Wg mnie żadne wymuszenie, pośliznął się na mokrej trawie (padało podczas meczu), a że sędzia ślepy to cóż, pech
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  5 Agustus 2012
Enkido
Enkido: Wg mnie żadne wymuszenie, pośliznął się na mokrej trawie (padało podczas meczu), a że sędzia ślepy to cóż, pech

tak tak tak , tak samo jak Cuenca w pucharze Króla co nie. takie tłumaczenie to między bajki ;)
Enkido
  5 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak tak tak , tak samo jak Cuenca w pucharze Króla co nie. takie tłumaczenie to między bajki

A temu tutaj to pewnie noga się zablokowała :tak: => http://www.youtube.com/watch?v=11enIeWNJbE
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  5 Agustus 2012
Enkido
Enkido: A temu tutaj to pewnie noga się zablokowała

a co to niby ma do tego ? :crylol:
Pepe jaki jest to każdy wie i nikt temu nie przeczy, ale i tak mu nie można odmówić, że obecnie z Ramosem tworzą najlepszą parę stoperów na świecie.
Nawet kibice Barcy, których znam przyznają, że piłkarze Barcelony symulują i to strasznie ( i dla nich symulka Alexisa była ewidentna ) , ale oczywiście Ty tego przyznać nie potrafisz, bo po co.
Enkido
  5 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiście Ty tego przyznać nie potrafisz, bo po co.

Oczywiście, że nie , wystarczy podstawowa wiedza na temat praw fizyki. Ciężar ciała w momencie jak się wywrócił poszedł tak, że nie było opcji się utrzymać na nogach plus mokra trawa. Widziałeś, żeby machał rękoma jak padł? Ja nie.

Konto usunięte
Konto usunięte: a co to niby ma do tego ?

Wolę nawet oglądać symulowanie niż brutalnego psychola, który w końcu kogoś zabije na boisku
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 Agustus 2012
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  5 Agustus 2012
Enkido
Enkido: Oczywiście, że nie , wystarczy podstawowa wiedza na temat praw fizyki. Ciężar ciała w momencie jak się wywrócił poszedł tak, że nie było opcji się utrzymać na nogach plus mokra trawa. Widziałeś, żeby machał rękoma jak padł? Ja nie.

:rotfl:
Enkido
Enkido: Wolę nawet oglądać symulowanie niż brutalnego psychola, który w końcu kogoś zabije na boisku

:rotfl: x 2

chłopie przyjmij wyzwanie Chudego, bądź mężczyzną, nikt Cie tutaj nie lubi. taka forumowa maskotka z Cb
Enkido
  5 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chłopie przyjmij wyzwanie Chudego

Jakie wyzwanie? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: nikt Cie tutaj nie lubi. taka forumowa maskotka z Cb

:rotfl:
Gutek909
Gutek909
  5 Agustus 2012
Enkido
Enkido: Jakie wyzwanie?

nie udawaj, że nie wiesz. No i śmiej się śmiej z prawdy.

ok tym razem ja już na Twoje posty odpowiadać nie będę. elo
Kombatant
Kombatant
  5 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=oro3MpQBacU kolejna aktorzyna z Barcy

We krwi maja ciagle symulowanie przewracanie sie, dziewczynki jak to powiedzial Mario Balotelli :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  5 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: We krwi maja ciagle symulowanie przewracanie sie, dziewczynki jak to powiedzial Mario Balotelli

no tak, ale niektórzy wyjadą Ci z prawami fizyki tutaj :rotfl:
Kombatant
Kombatant
  5 Agustus 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, ale niektórzy wyjadą Ci z prawami fizyki tutaj

Zasada jest prosta w Europie, kazde dotkniecie pilkarza Barcy to odrazu ciezki faul aspirujacy na czerwona kartke
dziewczynki i tyle :ziober2: Mario prawde rzecze, kazdy z tych pilkarzy w lidze angielskiej po 1 kolejce bylby juz na rencie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.