WueRZet
WueRZet
  4 lipca 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
asexualna
asexualna
  4 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: nie

aha
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To gdzieś emitują, że tak się wtrącę?

Stomilu raczej na pewno nie beda wcale transmitowac, szkoda pokazywac nawet ich stadion :P
asexualna
asexualna
  4 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Stomilu raczej na pewno nie beda wcale transmitowac, szkoda pokazywac nawet ich stadion :P

Zejdź z mojego stadionu plis :lol: chodziłam tam jak grali w IV lidze.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zejdź z mojego stadionu plis

Estadio da Gruz :ziober2: tam kamien ka kamieniu równo nie lezy, dostali warunkowe pozwolenie na gre w 1 lidze, jesli nie wyburza tego antyku i nie wyremontuja to moga zostac karnie relegowani do nizszej ligi w przyszłym sezonie :ziober2: i mowie to całkiem serio :P
asexualna
asexualna
  4 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Estadio da Gruz tam kamien ka kamieniu równo nie lezy, dostali warunkowe pozwolenie na gre w 1 lidze, jesli nie wyburza tego antyku i nie wyremontuja to moga zostac karnie relegowani do nizszej ligi w przyszłym sezonie i mowie to całkiem serio :P

Przyznam, że nigdy takiego gówna nie widziałam, jeszcze stadionowy hotel obok gdzie dziwki prowadzają.
Wiem, że mówisz serio :ziober2:
Tylko troszke biednie. Projekt był i dalej jest, ale zabrali kaske na inwestycje jak euro zaczeli budować.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyznam, że nigdy takiego gówna nie widziałam, jeszcze stadionowy hotel obok gdzie dziwki prowadzają. Wiem, że mówisz serio Tylko troszke biednie. Projekt był i dalej jest, ale zabrali kaske na inwestycje jak euro zaczeli budować.

hyhyh, dobrze ze im pozwolili grac (stawką był głos na Grzesia Latę w wyborach w PZPN) bo z początku był pomysł zeby grali w Ostródzie :lol: to by była potwarz dla kibicow Stomilu :ziober2:
Chudy
Chudy
  4 sierpnia 2012
pamiętam jak kilka lub nawet kilkanaście lat temu Śląsk grał ze Stomilem przy zamkniętym stadionie , bodajże trójka do zera dla Wielkiego Śląska , a estadio da gruz to w Łodzi na ŁKS-ie mają :rotfl:
asexualna
asexualna
  4 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hyhyh, dobrze ze im pozwolili grac (stawką był głos na Grzesia Latę w wyborach w PZPN) bo z początku był pomysł zeby grali w Ostródzie to by była potwarz dla kibicow Stomilu

Mocny ból dupy by był wyczuwalny :lol: tego nie wiedziałam.
W sumie jacy kibole taki stadion, kiedyś wstawili nowe siedzenia i po pierwszym meczu wylądowały na murawie ew. poleciały w drugą strone.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 sierpnia 2012
Chudy
Chudy: estadio da gruz to w Łodzi na ŁKS-ie mają

w sumie stadion ŁKS-u przy stadionie Stomilu to wyglada mniej wiecej jak PGE Arena przy Polarze Wrocław :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie jacy kibole taki stadion, kiedyś wstawili nowe siedzenia i po pierwszym meczu wylądowały na murawie ew. poleciały w drugą strone.

Stomilcowcy sie strasznie napinaja na wszystkich forach, ciekawe jaka ekipa wyjazdowa bedzie :tak:
asexualna
asexualna
  4 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Stomilcowcy sie strasznie napinaja na wszystkich forach, ciekawe jaka ekipa wyjazdowa bedzie

Daj spokój żenada z nimi :lol: najgłupsze pały w mieście. Kiedyś na koncercie punkowym byłam to wbili do klubu w szalikach, powybijali okna krzycząc "precz z komuną" i namalowali sierp i młot na ścianie.
Chudy
Chudy
  4 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: stadionie Stomilu

d83dde02
asexualna
asexualna
  4 sierpnia 2012
Prosimy nie hotlinkować chudy co
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś na koncercie punkowym byłam to wbili do klubu w szalikach, powybijali okna krzycząc "precz z komuną" i namalowali sierp i młot na ścianie.

patryjoci :zabawa:
Chudy
Chudy: Chudy

link Ci nie wyszedł :P
Miedzianka 2:0 :rock:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 sierpnia 2012
haha gol dla Dolcanu d83dde02
asexualna
asexualna
  4 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: patryjoci

Także bój się :zabawa:

Konto usunięte
Konto usunięte: haha gol dla Dolcanu

1:1?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.