Z europejskich boisk cz.3 strona 269 z 297
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
jak będę w drugim mieszkaniu to zrobię jotpega biletów,które kolekcjonuje od początku chodzenia na mecze z piłki nożnej,koszykówki i ręcznej to wam pokaże ile tego jest XD na Real też miałem jechać ale mnie dupeczka wystawiła jak na razie z tym i przełożyliśmy ten wyjazd,ogólnie beka z każdego kto wytyka mi że nie chodziłem na mecze dwa lata a sam był na stadionie zaledwie kilka razy XD
Nie musisz nic udowadniać, ja nie mam z tego beki. Ja chodzę na III ligę i wyjazdy też były dobre, ekipy trzymające z Arką i Lechią to zawsze dobre ustawki i powody do dymów.
Teraz już się w to nie bawię bo człowiek racjonalniej myśli :-P
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Zeskanować bilety z allegro by dowieść swojego fanatyzmu, +5 do fejmu.
A tak poważnie Messi drużynowo w tym sezonie nie zdobył nic, indywidualnie wszystko. A złota piłka to nagroda indywidualna. Szkoda Cristiano bo jemu też się ona należy jak nikomu.
Idealny cytat na dziś. ;)
"Gdyby Messi grał dla Realu, to bym go lubił. Teraz mogę go, co najwyżej, darzyć umiarkowanym szacunkiem. W zasadzie jednak mnie wkurwia." Jerzy Pilch