WueRZet
WueRZet
  4 July 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 July 2012
A tak naprawdę w tym roku Barca osiągnęła zysk ekonomiczny 48,8 milionów euro. Jest to najlepszy wynik w historii klubu.
Wysoki zysk wynika między innymi z braku premii za zwycięstwa w lidze i Lidze Mistrzów - podbudowujące :rotfl:
Poza tym ze skutecznej polityki marketingowej. Dotyczy to zwłaszcza umowy z Qatar Fundation, wpływów z Muzeum oraz opłat licencyjnych od firmy Nike wynikających ze sprzedaży koszulek i innych oficjalnych produktów.

Ja tu o kasie a Realowcy jaka spina :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  20 July 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: a Realowcy jaka spina

jacy Realowcy :woot:, jak ja te wszystkie Reale , Barce i inne Rosenborgi mam gdzieś , Rex jak się nie mylę podobnie :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  20 July 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jacy Realowcy , jak ja te wszystkie Reale , Barce i inne Rosenborgi mam gdzieś , Rex jak się nie mylę podobnie :)

Ty może i tak, ale Rex to zakamuflowana opcja madrycka :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  20 July 2012
Skandalem zakończył się mecz sparingowy Jagiellonii Białystok w Dinamem Tbilisi. W 59. minucie spotkania piłkarze gruzińskiego zespołu rzucili się na białostocczan z pięściami! Tomasz Frankowski i Maciej Makuszewski zostali uderzeni w twarz! Mecz został natychmiast przerwany.

W pierwszej połowie nic nie zapowiadało późniejszych wydarzeń. Przewaga na boisku należała do Jagiellonii, którzy udokumentowali ją zdobyciem bramki. Tuż przed przerwą sędzia podyktował rzut karny dla białostocczan, który na gola zamienił Tomasz Frankowski.

Dziewięć minut po rozpoczęciu drugiej połowy "Franek" niespodziewanie stał się obiektem bezpardonowego ataku jednego z rywali, który wymierzył mu cios pięścią w twarz! Przebiegający obok Maciej Makuszewski chciał stanąć w obronie bitego kolegi, ale i on został potraktowany w identyczny sposób! Na boisku natychmiast wywiązała sie bójka i trener Tomasz Hajto nakazał swoim podopiecznym natychmiast opuścić plac gry.

- Musimy się szanować. Przyjechali jacyś zdziczali ludzie, w ogóle nie wiem jak opisać ich zachowanie. Widziałem wiele razy w sparingach, że ktoś był agresywny, ktoś kogoś odepchnął, ale nie widziałem nigdy aby się bili na pięści. W pewnym momencie na naszych 11 zawodników rzuciło się chyba 30 chłopa. Naprawdę czegoś takiego w życiu nie widziałem w meczu piłkarskim. Dla mnie jest to nie do pomyślenia - powiedział portalowi "Jagiellonia.pl" wzburzony szkoleniowiec.

- Gościu który ich uderzył zachowywał się na boisku jak wściekły pies z pianą na ustach, jakby nie miał w ogóle kontaktu ze światem. Według mnie powinien być przynajmniej na pół roku zawieszony w rozgrywkach - zakończył Hajto.

Źródło: wp.pl
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 July 2012
Wczoraj zainaugurowano nowy sezon w lidze rosyjskiej. Po raz pierwszy prowadzony w oficjalnym spotkaniu przez Slavena Bilicia Łokomotiw Moskwa pokonał absolutnego beniaminka Priemjer-Ligi Mordowiję Sarańsk 3:2.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 July 2012
brawo Manchester :crylol:

co za barany :zonk:
koniec z obstawianiem towarzyskich
...Ignorance is bliss...
WueRZet
WueRZet
  22 July 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wydaję się, że zamieszanie związane ze sprzedażą Polonii Warszawa dobiega końca. Ireneusz Król, który odkupił licencję na grę w T-Mobile Ekstraklasie od Józefa Wojciechowskiego, zrezygnował z projektu pod nazwą KP Katowice. Biznesmen chce grać w najwyższej klasie rozgrywkowej jako Polonia - w Warszawie.

Żeby było wesoło to Król nie ma wykupionych praw do barw, herbu, czy nazwy.
smencikk
smencikk
  22 July 2012
Coś mi się wydaje, że Król tą licencją to sobie będzie mógł tyłek podetrzeć niedługo, bo nie wystartuje z żadnym projektem w Ekstraklasie.
TottenhamHot
TottenhamHot
  22 July 2012
ciekawe jak dzis sie spisze Zaglebie z Romą
wodzu2377
Reputacja: -7 | BluzgometrTM: 3
wodzu2377
  22 July 2012
no Zagłebie niezbyt długo utrzymywało korzystny wynik:)
TottenhamHot
TottenhamHot
  22 July 2012
co za koles z zaglebia , jak one tego nie trafil.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  22 July 2012
A Zagłebie juz 0:4 , niezle baty sie szykuja :ziober2:

btw. kurs na Rome byl 1,33 :wtf: :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 July 2012
Wasyl zdobył z fiołkami Superpuchar Belgii :)
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  22 July 2012
Roma ładnie gniecie Zagłebie :lol:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  22 July 2012
o, mam mecz w TV :rock: na Fox Soccer :D ale ludu :wtf:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.