Reputacja: -7 |
BluzgometrTM: 3
wodzu2377
18 Iulie 2012
Konto usunięte: czuję że Limanovia przejdzie
ciezko powiedzic, Limanovia całkiem nowy skład na ten sezon róznie to moze byc.
JestemFejkiem
18 Iulie 2012
Kadłuby
JestemFejkiem
18 Iulie 2012
i mamy derby Małopolski Okocimski - Puszcza w kolejnej rundzie
JestemFejkiem
18 Iulie 2012
Kotwica gol
egze
18 Iulie 2012
Szkoda mi Radzionkowa, tak się składa, że "Ecik" Janoszka trenuje obecnie zespół z mojej miejscowości na stadionie oddalonym jakieś 100 metrów od mojego domu i gdyby tylko mi się chciało zrzucić parę kilo i wrócić do dawnej formy to pewnie mógłbym być jego podopiecznym.
Radzionków w zeszłym sezonie prezentował się bardzo dobrze, Idrissa Cisse już wkrótce może się okazać odkryciem naszej ligi na miarę Prezesa Nakoulmy, bracia Makowie i Gielowie już teraz grają w lepszych zespołach.
Niby Radzionków to małe miasteczko, ale... Jakiś tam sentyment do tego klubu pozostał.
TottenhamHot
19 Iulie 2012
Konto usunięte: Sensacyjny zwrot w sprawi sprzedaży Polonii! Wiele wskazuje na to, że Nowotwór (KP) Katowice nie wystąpi w ekstraklasie! A wszystko za sprawą kibiców prawdziwego GKS Katowice, którzy zgłosili całą sprawę do UEFA. Według przepisów Europejskiej Unii Piłkarskiej od 2009 roku przejmowanie spółek i handel licencjami jest zabroniony.
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
19 Iulie 2012
Konto usunięte: Sensacyjny zwrot w sprawi sprzedaży Polonii! Wiele wskazuje na to, że Nowotwór (KP) Katowice nie wystąpi w ekstraklasie! A wszystko za sprawą kibiców prawdziwego GKS Katowice, którzy zgłosili całą sprawę do UEFA. Według przepisów Europejskiej Unii Piłkarskiej od 2009 roku przejmowanie spółek i handel licencjami jest zabroniony.
?
Źródło - Fakt
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
19 Iulie 2012
Ciekawy pomysł
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
TottenhamHot
20 Iulie 2012
Enkido: Ciekawy pomysł
dobre
TottenhamHot
20 Iulie 2012
Konto usunięte: Maciej Sadlok udzielił ciekawego wywiadu "Przeglądowi Sportowemu", w którym opowiada, jak zmieniło się jego życie w ciągu ostatnich dwóch lat. Były reprezentant Polski odniósł się w nim również do spotkania, w którym kadra Franciszka Smudy uległa Hiszpanii aż 0:6 i stwierdził, że będzie się tym chwalił.[...] - Dlaczego? Dobra lekcja. Będę się tym meczem chwalił. Może nie puszczę go dzieciom na płycie, ale będę im mówił, że grałem przeciwko mistrzom świata - chwali się obrońca Ruchu.