WueRZet
WueRZet
  4 липня 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
Gremo
Gremo
  12 листопада 2012
Enkido
Enkido: Wczoraj o 23:38Cytuj fragment | Cytuj całośćKombatant:ból dupki katalonczykow mocny W Madrycie nadal -8 i widmo gry w LE ;) Kombatant:przypominam slabiutki Celtic 1:2 Słabiutki Dortmund 1-2 :P

porównaj Borussie do Celtica ...
porównaj ligę niemiecką do szkockiej

wtedy pisz
kzyhu
kzyhu
  12 листопада 2012
ja pierdziele , mieliście nie reagować :nie:

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  12 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Real zasluzenie wygrywa, ból dupki katalonczykow mocny, przypominam slabiutki Celtic 1:2

I po co Ci to? Przypomnij sobie Getafe.

--
Nieźle CR7 skasowany we wczorajszym meczu, polała się krew.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  12 листопада 2012
Zaraz ktoś przypomni jak Barca z Wisłą przegrała kilka lat temu. Mniejsza, że wygrali wtedy LM. Na pewno do tej pory boli ich ta - jedyna w tamtej edycji - porażka. :p Kontrargumentem będzie porażka Realu z Alcarconem...

Dajcie siana. Fakty są takie, że na ten moment Real się męczy w LM bo chcą skupić się na La Lidze. Z grupy i tak wyjdą i to na pierwszym miejscu bo jest to grupa słaba. Tak samo jak słaba była w tamtym roku grupa śmierci z City, Bayernem, Napoli i Villarrealem.

Gutek909
Gutek909
  12 листопада 2012
co do wczorajszego wybryku Navarro:
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=42041

+ z wczoraj:
http://www.youtube.com/watch?v=0AJ7MQXIdB0
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  12 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co do wczorajszego wybryku Navarro: http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=42041

Wybryku? :rotfl: Klapki, klapki, klapki. Cristiano sam sobie winny, próbował z całej siły odepchnąć rękami wyskakującego do piłki Navarro. Jego piłka nie interesowała, to widać wyraźnie na powtórkach. Nie rób z Navarro oprawcy, a z Cristiano ofiary
http://www.youtube.com/watch?v=EdtuPT3u5wk&t=21s
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  12 листопада 2012
Enkido
Enkido: Wybryku? Klapki, klapki, klapki. Cristiano sam sobie winny, próbował z całej siły odepchnąć rękami wyskakującego do piłki Navarro. Jego piłka nie interesowała, to widać wyraźnie na powtórkach. Nie rób z Navarro oprawcy, a z Cristiano ofiary

aleś ty walnięty ;)
odbij, już coś ci powiedziałem. nie cytuj moich postów, bo do ciebie nie są kierowane.
Enkido
  12 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aleś ty walnięty ;)

Bo piszę prawdę?Obejrzyj dokładnie powtórkę jak Cris biegł odepchnąć Navarro i się nadział jak ten normalnie wyskakiwał
Konto usunięte
Konto usunięte: odbij, już coś ci powiedziałem. nie cytuj moich postów, bo do ciebie nie są kierowane.

To ich nie pisz, proste. To nie koncert życzeń
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  12 листопада 2012
Wazne ze jak Messiego ktos lekko potrąci to dyskwalifikacja na 10 lat.

xD
Gutek909
Gutek909
  12 листопада 2012
Enkido
Enkido: Bo piszę prawdę?Obejrzyj dokładnie powtórkę jak Cris biegł odepchnąć Navarro i się nadział jak ten normalnie wyskakiwał

jakby stanął i mu walnął z pięści to byś wymyślił, że Ronaldo go sprowokował :zonk: haha nie mam pytań
Enkido
Enkido: To ich nie pisz, proste. To nie koncert życzeń

akurat Twoje zdanie na forum jest najmniej ważne, więc nara tępaku ;)
Gutek909
Gutek909
  12 листопада 2012
LeonGrande
LeonGrande: Wazne ze jak Messiego ktos lekko potrąci to dyskwalifikacja na 10 lat.

no dokładnie, ale nie przemówisz, nie ma opcji :mrgreen:
Enkido
  12 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakby stanął i mu walnął z pięści to byś wymyślił, że Ronaldo go sprowokował haha nie mam pytań

Akurat nic nie wymyśliłem w tym przypadku, obiektywna opinia plus zapytałem o zdanie osoby, których Cris ani ziębi ani grzeje. I obie potwierdziły, że Cris sam się porobił. Btw. Ronaldo w tym meczu nie grał :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat Twoje zdanie na forum jest najmniej ważne, więc nara tępaku ;)

Enkido
Enkido: "JESTEM FORUM BOGIEM UŚWIADOM TO SOBIE"
gumowy99
gumowy99
  13 листопада 2012
a wlasnie...czemu ronaldo nie gral ? ;P
Enkido
  13 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a wlasnie...czemu ronaldo nie gral ? ;P

Bo w zeszłym roku zakończył w swojej ojczystej Brazylii karierę
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  13 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a wlasnie...czemu ronaldo nie gral ? ;P

grał w I połowie
na druga chyba nie wyszedł :woot:
dostał strzała w twarz i rozcięty łuk brwiowy - jesli się nie myle

==
ogladałęm tylko 15 min
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.