WueRZet
WueRZet
  4 липня 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
Gutek909
Gutek909
  11 листопада 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Apropo Deportivo to powtarza Blaugrana mecz z nimi, prowadzą 3:0 i nie wiadomo skąd takie rozluźnienie szyków.

szczerze to w obronie Barca nie była tak słaba od ładnych paru lat
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  11 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szczerze to w obronie Barca nie była tak słaba od ładnych paru lat

To prawda, nie ma Puyola nie ma spokoju. Niby wrocił Pique ale też gra jakoś na pół gwizdla. Dani Alves kompletnie bez formy już lepiej gra Montoya.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 листопада 2012
Leooooo :rock:
4:2 teraz spokój, świetna asysta Alexisa
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  11 листопада 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To prawda, nie ma Puyola nie ma spokoju.

wg mnie Puyol już do formy i tak nie wróci.

Mallorca ale zlamiła, zamiast dojść do karła to czekali na gwizdek lol
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wg mnie Puyol już do formy i tak nie wróci.

Mylisz się :D
Na boisku pojawia się Fontas i wystąpi przeciwko swoim kolegom.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 листопада 2012
ogólnie , nie próbując jakiejś prowokacji ale Barcelona w tyłach gra padake
na lige to wystarcza bo ofensywnie nadrabiają , ale w LM męczą się ( oczywiście może grają na pół gwizdka - bo i rywale niezbyt wymagający ) u siebie 3:2 ze Spartakiem - coś tam chyba na końcu strzelają , z Celtikiem w 94' , sportingu chba było 0:1 ? :woot: no i plecy w Glasgow
teraz wyjazd do ruskich może być różnie
ale kończąc moja myśl - na tym etapie nie widzę Barcelony jako zwycięzce LM
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  11 листопада 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mylisz się :D

zobaczysz, Puyol to już dziadek jest, co gra to kontuzja ;)
Gutek909
Gutek909
  11 листопада 2012
RexMundi
RexMundi: ale kończąc moja myśl - na tym etapie nie widzę Barcelony jako zwycięzce LM

ja to samo, ale na tym etapie także Realu nie widzę jako zwycięzce LM ;)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 листопада 2012
RexMundi
RexMundi: ale kończąc moja myśl - na tym etapie nie widzę Barcelony jako zwycięzce LM

Konto usunięte
Konto usunięte: ja to samo, ale na tym etapie także Realu nie widzę jako zwycięzce LM ;)

Każdy chce awansować z grupy z jak najmniejszym nakładem sił, może to brzmi śmiesznie bo poziom jest dosyć wysoki i nie wolno odpuszczać ale widać że nie tylko Barca zalicza "wpadki" jeśli można uznać za taką porażkę z Celtikiem na gorącym terenie.
Bo np. taka porażka Bayernu w Borysowie to co innego :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 листопада 2012
Poza tym faza pucharowa rządzi się swoimi prawami 261d
RexMundi
RexMundi
  11 листопада 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja to samo, ale na tym etapie także Realu nie widzę jako zwycięzce LM ;)

z tym tez się zgodzę , Real też nie

pewnie i Real i Barca jednak nie skupia się zbytnio na fazach grupowych
aczkolwiek poziom przeciwników ciut rózny
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Bo np. taka porażka Bayernu w Borysowie to co innego

to też mega wpadka jak na ten klub
ale to nie ważne , każdy ma prawo przegrać to tylko piłka

ale oóglnie pisze tu o stylu - Barca sie męczy , Real zreszta też , Bayern przegrał , by po chwili rozbić Lillie czy inne kluby
po prostu z taka gra jak teraz w starciu Barcy z Bayernem - wydaje mi się że Niemcy by awansowali
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 листопада 2012
RexMundi
RexMundi: ale oóglnie pisze tu o stylu - Barca sie męczy , Real zreszta też , Bayern przegrał , by po chwili rozbić Lillie czy inne kluby po prostu z taka gra jak teraz w starciu Barcy z Bayernem - wydaje mi się że Niemcy by awansowali

Być może, ale póki nie dojdzie do bezpośredniego starcia możemy gdybać. Teraz nie ma klubu, który by jakoś znacząco wyróżniał się w LM i dobrze grał w lidze.
Zaraz ktoś napisze, że MU i koniec tematu :O
RexMundi
RexMundi
  11 листопада 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Być może, ale póki nie dojdzie do bezpośredniego starcia możemy gdybać. Teraz nie ma klubu, który by jakoś znacząco wyróżniał się w LM i dobrze grał w lidze. Zaraz ktoś napisze, że MU i koniec tematu :O

no mecze grupowe jak wspomniałeś rządzą się własnymi zasadami
ale Barca w lidze - wygrywa ale traci sporo bramek
z Celtikiem w dwumeczu by odpadli ( chociaż pewnie inaczej by grali jakby chodziło o odpadnięcie)
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 листопада 2012
RexMundi
RexMundi: ale Barca w lidze - wygrywa ale traci sporo bramek

Proste błędy w defensywie, nie wiem z czego to wynika. Może rozluźnienie przy wysokim prowadzeniu lub brak kogoś kto pokieruje obrońcami. Valdes nic nie krzyczy i siedzi cicho a Mascherano to boi się chyba sam za siebie :D

RexMundi
RexMundi: z Celtikiem w dwumeczu by odpadli ( chociaż pewnie inaczej by grali jakby chodziło o odpadnięcie)

Ten 1 mecz to grali jakby nie chcieli. Nie ma co porównywać grupy z drabinką.
Gutek909
Gutek909
  11 листопада 2012
ten mecz Realu to powinni przełożyć, bez przesady, na tym boisku się grać nie da. Piłka co chwila w kałużach staje.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.