Dlaczego Smuda nie robił zmian? Bo myslał,że bedzie dogrywka.
Konto usunięte: Dzisiejszy mecz Polaków przypominał trochę wyjazdowe spotkanie Lecha z Udinese Calcio(za czasów Smudy),I połowa dobrze rozegrana,z dużą liczbą okazji(niestety w większości niewykorzystanych)za to druga katastrofalna.
Szczęsny w roli Kikuta, ba...
Szczęsny to celebryta, nie lubie go i nigdy raczej nie polubię.
Udawanie kontuzji by nie jechać do Azji było niesmaczne, Lewy mimo że biega po boisku a nie 70 minut stoi w miejscu (jak dotrwa albo nie wpuści 8 szmat) pojechał, ale nie o to chodzi.
Więcej Lejsów i Pepsi, więcej po studiach Majewskich czy innych powiatowych chodzić. Siedzieć na Tłiterze i nabijać sobie fejm. Cieszy mnie że Tytoń na sucho wyciągnął karnego, widziałem że to zrobi. Zaskoczył mnie Polanski, nie spodziewałem się że potrafi biegać i podawać do przodu. 100% jego występów w kadrze to gra do stoperów nic więcej. Piszczek kapitalnie w I połowie, przecinak. Bardzo podoba mi się gra Ludo Obraniaka ale w tym meczu zagrał bardzo słabo.
Szkoda że Rybus nie był taki kozak jak przed Amatorami z Andory gdzie starał się brać grę na siebie. Liczę na cud, mimo że Ruscy nas pewnie ograją to mam nadzieje wyjdziemy z grupy.
Byłem w strefie kibica, nawet chociaż ceny odstraszają, Browar z 8 i czuć mineralką go. Miłym akcentem były pyry z gzikiem :) Gdy Ruscy strzelili gola na 4:1 wyskoczyłem, bo po meczu Polski oczywiście musialem się odegrać a w ofercie nie było wyniku 3:1 więc dałem 2:0 :P