JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 czerwca 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 czerwca 2012
LeonGrande
LeonGrande: W sumie tez mnie to dziwi , czemu dach nie byl otwarty na 2 polowe? toz nie padalo i nie bylo zagrozenia

Taka decyzja UEFA. Na każdym meczu na Narodowym dach będzie zamknięty.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  8 czerwca 2012
Enkido
Enkido: Na każdym meczu na Narodowym dach będzie zamknięty.

Totalny debilizm.
TottenhamHot
TottenhamHot
  8 czerwca 2012
pytanie
Czy Smuda na sparingach zagrał kiedyś ustawieniem 4-3-3 , 4-4-2 ?
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  8 czerwca 2012
Enkido
Enkido: W porównaniu z tym co zarabia w klubie to jałmużna ;)

:wtf::Wtf::wtf::Wtf: przeczytaj jeszcze raz to co napisałes :rotfl: biorac pod uwage ze dostaja tylko za 1 (jeden, one, ein, uno) mecz
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  8 czerwca 2012
Enkido
Enkido: Na każdym meczu na Narodowym dach będzie zamknięty.

kolejny raz trolling - to sie tyczyło tylko dzisiejszego spotkania, Szpaka nie słuchałes chyba
Enkido
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kolejny raz trolling - to sie tyczyło tylko dzisiejszego spotkania, Szpaka nie słuchałes chyba

Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety UEFA już poinformowała, że wszystkie pięć spotkań Euro 2012 w Warszawie odbędzie się przy zasuniętym dachu.

Szpaku się myli jak widać ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kolejny raz trolling - to sie tyczyło tylko dzisiejszego spotkania, Szpaka nie słuchałes chyba

Ja słyszałem, że UEFA nakazała by każdy mecz był przy zamkniętym, ale może rzeczywiście mam jakieś stare info. Dziś ze względu na burzę, bo słuchałem w radio i że był zaduch ?
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
Enkido
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: :Wtf: przeczytaj jeszcze raz to co napisałes biorac pod uwage ze dostaja tylko za 1 (jeden, one, ein, uno) mecz

Za remis wychodzi trochę ponad 10 tys. euro na głowę :P
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  8 czerwca 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Ja słyszałem, że UEFA nakazała by każdy mecz był przy zamkniętym, ale może rzeczywiście mam jakieś stare info. Dziś ze względu na burzę, bo słuchałem w radio i że był zaduch ?

no jesli taka decyzje podjeli to lekka zenada
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  8 czerwca 2012
Enkido
Enkido: Za remis wychodzi trochę ponad 10 tys. euro na głowę :P

nie wypruwałbys sobie zył za 10 tys euro? w przypadku zwyciestwa (bo o nie grali) wyszłoby wiecej, wiec podawaj kwoty dla zwyciestwa a nie dla tego na czym staneli
Enkido
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wypruwałbys sobie zył za 10 tys euro? w przypadku zwyciestwa (bo o nie grali) wyszłoby wiecej, wiec podawaj kwoty dla zwyciestwa a nie dla tego na czym staneli

Jakieś 21 tys. euro, czyli i tak miernie w porównaniu z klubowymi zarobkami.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  9 czerwca 2012
Enkido
Enkido: Jakieś 21 tys. euro, czyli i tak miernie w porównaniu z klubowymi zarobkami.

niektorzy z reprezentantow nawet miesiecznie tyle nie dostaja a co dopiero za jeden mecz.... i nie mowie o trojce z Dortmundu.
Enkido
  9 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niektorzy z reprezentantow

Dawaj konkretne nazwiska
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  9 czerwca 2012
Enkido
Enkido: Dawaj konkretne nazwiska

Wszyscy z polskiej ligi?
Enkido
  9 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszyscy z polskiej ligi?

W kadrze jest takich 4, jeden gra w podstawie ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.