Witam;) chciałbym poznać wasze zdanie na temat przyjaźń Damsko-Męskiej ;) czy ta Przyjaźń istnieje ?? I czy to tylko przyjaźń??
Lub jak nie istnieje to jak ona powinna wygladac ? Jaka powinna być waszym zdaniem ??
lista tematów
Przyjaźń Damsko-Męska
O czym marzą Kobiety ?
Twój ideał ?
Wiesz niektórzy w to nie wierzą bo stwierdza że jedna ze stron się zakocha, a ja powiem Ci z własnego przykładu że mam Przyjaciółkę i to nie jedną z który mogę rozmawiać na każdy temat tak więc ja w takie coś wierze
I\'m walking away\
from all i need\
Oczywiście, że istnieje, przecież od przyjaźni wszystko się zaczyna. To na jej mocnych podstawach można zbudować miłość. Upływ czasu bardzo nas zmienia, ale tego co łączy ludzi czas nie jest w stanie nam zabrać.
Nie można na takie pytanie odpowiedzieć, bo niby jak? Każdy z nas jest indywidualnością, szukamy kogoś z kim się dobrze czujemy, dla każdego jest to coś innego. Możecie razem zbierać znaczki, macie pasję podróżowania, albo gotowania. Zdarza się i tak, że właśnie różnice bardzo pomagają w przyjaźni. Bo tematów do wspólnych dysput jest bardzo dużo.
Najprościej rzecz ujmując, szczera i bezinteresowna. Przyjaciel powinien być wyrozumiały dla naszych potknięć. Nie sztuką jest płakać we wspólną chusteczkę, bo wtedy jest obok nas wielu ludzi. Sztuką jest trwanie i dzielenie z nami szczęścia. Bez zawiści, zazdrości. Przyjaźń jest jak latarnia, potrafi rozświetlić nawet najciemniejszy mrok. To obietnica, że choćby nie wiem co się stało, Przyjaciel będzie stał obok i zawsze podniesie lub poda rękę. Nie ocenia, nie potępia, a rozumie i wysłucha. Jeśli taka przyjaźń zdarzy się między kobietą a mężczyzną, jest bezcennym darem.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.