Witam, jestem tu nowa ale zdąrzyłam zauważyć, że mężczyźni nie potrafią znieść tego iż ktoraś kobieta nie chce z nimi dyskutować. Pytam was wprost czy wy jesteście normalni? Każda kobieta jak i mężczyzna ma swój gust i jeżeli daje komuś decyzje X to nie dlatego aby na siłę szukał znajomości lub mnie wyzywał albo tym bardziej proppnował sex. Oczywiście nie daje wam X ponieważ zadzierdam nosa, mam swój typ mężczyzn którzy mi się podobają i nie zmienię tego ani nie będę się zmuszać do dyskusji na siłę🤦♀️ ogarnijcie się!!! Druga sprawa to kwestie pisania do kobiet z propozycjami seksualnymi za kasę, panowie zarabiam tyle, że nie potrzebuję od was nic prócz miłości więc odpuście mierzenie wszystkich kobiet jedną miarą. Pozdrawiam
lista tematów
Mężczyźni oraz ich podryw na siłę strona 2 z 2
o kasie i o skesie sie z kobietom nie gada...... 1 zasada
tylko sie uprwia ...... albo i nie ....
kogo sie chce ...niedostaniesz
kto cie pragnie .... niechcesz
po prostu
Bajkopisarka. Ciekawe ile to już profilów tu masz lub miałaś, że takie bajeczki wciskasz każdemu. Brak mi słów co do niektórych kobiet. Niby wolne a jak co do czego to zajęte lub ignoracja albo od razu blokada. Śmiechu warte.
Konto usunięte: Witam, jestem tu nowa ale zdąrzyłam zauważyć, że mężczyźni nie potrafią znieść tego iż ktoraś kobieta nie chce z nimi dyskutować. Pytam was wprost czy wy jesteście normalni? Każda kobieta jak i mężczyzna ma swój gust i jeżeli daje komuś decyzje X to nie dlatego aby na siłę szukał znajomości lub mnie wyzywał albo tym bardziej proppnował sex. Oczywiście nie daje wam X ponieważ zadzierdam nosa, mam swój typ mężczyzn którzy mi się podobają i nie zmienię tego ani nie będę się zmuszać do dyskusji na siłę🤦♀️ ogarnijcie się!!! Druga sprawa to kwestie pisania do kobiet z propozycjami seksualnymi za kasę, panowie zarabiam tyle, że nie potrzebuję od was nic prócz miłości więc odpuście mierzenie wszystkich kobiet jedną miarą. Pozdrawiam
Nie szukam miłości na siłę, nie jestem typem imprezowicza ani przystojny ale szanuję kobiety i do każdej osoby podchodzę indywidualnie