Powiedzcie co oznacza dla Was dzisiejsza radka jak umawia się kto z wami czy każdy z was pyta nie znanej was dziewczyny co kupić co dla mnie śmieszne
lista tematów
Panowie
Dla mnie oznacza porozmawianie z sobą w cztery i poznanie siebie.
majka1: a jak umawia się kto z wami czy każdy z was pyta nie znanej was dziewczyny co kupić co dla mnie śmieszne
Nie pytam się o nic, tylko zapraszam na kolacje, a dalej to sam proponuję Kino lub inne atrakcję danej miejscowości :)
A tam na boku, cześć Maja :)
HardStyle
Hej ale znajadz was tak macie i liczyćie zaliczac wszystko co się rusza nie ważne facet dziewczyna ale nie ogarniam dziś dzieciaków facetów
Hello
majka1: Hej ale znajadz was tak macie i liczyćie zaliczac wszystko co się rusza nie ważne facet dziewczyna ale nie ogarniam dziś dzieciaków facetów
No, a powiedzcie mi dlaczego olewacie i nie nawidzicie facetów którzy szukają przygody, miłości, związek, dziewczyny Same szukały przygody,, a teraz wielkie damy, udane życie, wielkim sukcesem, uprawiały seksu, a teraz nie chcecie przygody Hehe
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
Nie każda kobieta na kasę leci z mojej teori na odwrót facet aby dogodzić sobie to zrobi wszystko i to Ty pewnie leci na wszystko co się da popychac
Hello