Czy faktycznie fotki z Wakacje zagranicznych, czy przy BMW albo w dużym domu się sprzedaja, bo może tez dowiem się czemu do mnie nikt nie pisze normalne porady mile widziane.
Witam jakich dzis facetow szukaja kobiety
Mąż mnie poderwał na stare BMW e36. Do dziś wspominam busie, to niej nauczyłam się jeździć. Przeżyłyśmy razem dobre kilka lat. Nie wiem na co teraz kobiety lecą, ja poleciałam na moje dziecinne marzenie i wcale nie chodziło tu o auto. Narzekałam się 15 lat od dziecinnych marzeń.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Trzymaj się tej zasady...miej wy..ne a bedzie ci dane.... im większe masz na coś parcie tym bardziej los robi ci na złość.
nie poprzestawaj na czekaniu. zacznij pisac pierwszy. tu na fotce sporo jest ciekawych osob, musisz tylko do nich dotrzec.
Ja myślę że ani fotki z extra wakacji ani nawet BMW czy inna fajna fura niczego nie gwarantuje :)
Jasne możesz wtedy trafić na blacharę ew. na osobe która ocenia grubością portfela, ale jeśli interesują Cie wzglednie normalne znajomości to zdecydowanie musisz wyjść z inicjatywą:) Najlepiej jeśli jesteś pewnym siebie facetem i masz dobre poczucie humoru oraz ciekawe zainteresowania wtedy jest dużo łatwiej. Ciekawa i nietuzinkowa osobowość potrafi dużo zdziałać , nawet jeśli Adonisem się nie jest ;). To oczywiście moja opinia a co uważają inni zapewne wyczytasz w innych postach :D